Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב שלי נכנס לחשמלאי לתיקון המזגן. הוא טען שנקרעה הרצועה והחליפה. לאחר שיצאנו מהמוסך ובעת הדלקת המזגן בעיקר מנורת המצבר ומנורת האמברקס נדלקות (במהלך נסיעה ובעיקר כאשר מסובבים את ההגה). החשמלאי טוען שאין לתקלה זו קשר אליו אך צירוף המקרים די מוזר שכן מדובר במצבר חדש שהוחלף לא מזמן. כעת הוא טוען שישנה תקלה בפולי מנוע(אני לא יודעת מה זה אומר). האם מישהו מכם יכול להסביר לי מה זה אומר ואם יתכן שקיים קשר בין המקרים?

נראה לי שהוא עבד עלי מההתחלה.

תודה מראש על הדעות.

פורסם

לפעמים יש קשר ולפעמים אין .

מנורת בלמים ומנורת מצבר שנדלקות אינן מבשרות טובות ומקורן יכול להיות באחת מהשתיים:

אם יש קשר:

חשמלאי חובבן שניחסה להחליף משהו וגרם לנזק במערכת החשמל.(הנושא כבר נטחן בפורום הזה עד דק ולא מזמן היה שרשור שעסק בנושא דומה - חשמלאי חובבן שהצליח ברכב אחד להדליק את כל מנורות האזהרה.

יש להיכנס לחשמלאי מוסמך ואמין לבדיקת התקלה.

אם אין קשר זה יכאב מאוד בכיס ,אין מה לעשות :

ב) יש להחליף /לשפץ אלטרנטור (בעקבות דליקת מנורת מצבר) ולבדוק דחוף במוסך את מערכת הבלמים !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...