Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי ולחבר שלי יש וויכוח.

הוא אומר שאפשר לחבר את הרמקולים 6X9 בקנים מאחורה של הבראבה ע"י קופסה מיוחדת שאלייה הם מתחברים ואז הקופסה מתברגת לתוך הקן, ואני אומר שהקן קטן מידיי ואין אפשרות למקם רמקול כל כך גדול לתוכו והאפשרות היחידה שנותרה זה לחורר את המגש.

מה אתם אומרים, האם יש אפשרות כלשהיא למקם אותם בלי לפגוע במגש?

עריכה:

באותה הזדמנות אצרף תמונות של הרמקולים עם החברה הבילתי מזוהה, ואשאל איזה מגבר שעולה מקסימום 1000 ש"ח יכול להתאים להם.

P7240428.JPG

P7240429.JPG

P7240430.JPG

P7240431.JPG

פורסם

אם אתה לא רוצה לפגוע במגש - לעשות חור ולשים את הרמקולים האופציה היחידה היא לשים אותם במקום שדיברת עליו. מה הנפח של התאים שאתה מדבר עליהם ?

לגבי מגבר -

אני לא חושב שזה צעד משתלם מבחינה כספית לרכוש מגבר עבור הרמקולים האלו.

השאלה היא כמובן האם יש לך כוונה לשדרג בעתיד או לא . אם אין לך רצון לשדרג לא הייתי ממליץ לך להשקיע 1000 שקל בלהגביר אותם. הפוטנציאל שלהם לא גבוה במיוחד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם לחבר שלי יש את אותה הבעיה הוא קנה 6X9 והוא לא רצה לחורר את המגש בשברולט משהו ישן כזה הקיצר הוא חיפש קצת באינטרנט ומצא תיבות ל6X9 קנה אותם ושם על המגש בלי לחורר ושטויות...

פורסם
לי ולחבר שלי יש וויכוח.

הוא אומר שאפשר לחבר את הרמקולים 6X9 בקנים מאחורה של הבראבה ע"י קופסה מיוחדת שאלייה הם מתחברים ואז הקופסה מתברגת לתוך הקן, ואני אומר שהקן קטן מידיי ואין אפשרות למקם רמקול כל כך גדול לתוכו והאפשרות היחידה שנותרה זה לחורר את המגש.

מה אתם אומרים, האם יש אפשרות כלשהיא למקם אותם בלי לפגוע במגש?

עריכה:

באותה הזדמנות אצרף תמונות של הרמקולים עם החברה הבילתי מזוהה, ואשאל איזה מגבר שעולה מקסימום 1000 ש"ח יכול להתאים להם.

הרמקולים האלה הם זבל סיני רמקול בשקל חיקויי בצורה של קנווד..

פורסם
הרמקולים האלה הם זבל סיני רמקול בשקל חיקויי בצורה של קנווד..

תיקון טעות אלה חיקוי פיוניר עם כיסויים של קנווד

לפותח השרשור לא משתלם להגביר רמקולים כאלה ובמיוחד לא במגבר שעולה אלפיה עדיף שתשאיר ככה עד מתי שתשדרג את הרמקולים שלך

לגבי התיבות האלה זה סך הכול הגבהה של כמה סנטימטרים מהמגש וזה נראה לא מי יודע מה ומה גם שזה בולט לעין ומזמין פריצה עצה אישית שלי תחתוך קצת תשים את הכיסויים של הרמקולים ועליהם בד אקוסטי או משהו וזהו

מקווה שעזרתי

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

שלום חברים!

חח אלה אולי חיקויים של חברות טובות, אבל אני לא קניתי אותם, ז"א קיבלתי ואתם במתנה, כנראה שהסיבה שזה סיני היא בסיבה למתנה.

בכל מקרה תודה על האופציות.

שאלה עלתה במוחי, היכן אפשר להשיג את הקופסאות המדוברות?

פורסם
לחבר שלי יש את אותה הבעיה הוא קנה 6X9 והוא לא רצה לחורר את המגש בשברולט משהו ישן כזה הקיצר הוא חיפש קצת באינטרנט ומצא תיבות ל6X9 קנה אותם ושם על המגש בלי לחורר ושטויות...

שטויות או לא שטויות תיבות לרמקול כזה או לרמקול טוב בגודל הזה הורגות לו את הבאס לגמרי.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

שאלה עלתה במוחי, היכן אפשר להשיג את הקופסאות המדוברות?

למרות שאני לא ממליץ על תיבות אבל עדיף שתבנה אותן בעצמך לפי הדרישות שלך כי התיבות שמוכרים הן בגודל אחד ואף אחד לא מבטיח לך שזה ישב טוב אצלך ולכן עדיף לך לבנות תיבות לפי מידות מדוייקות של רכבך

אם אתה מאזור רחובת והסביבה אשמח לעזור לך בבניה :)

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...