Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב

לגבי קפיצים עייפים אני חושש שזה לא הבעייה אומנם לא ציינתי אבל הרכב עבר רק 102 אלף ק"מ

ואצלי הוא מאז 82 אלף ק"מ אני עושה על הרכב 5 אלף בשנה בעיקר עירוני

לכן לא סביר כי הקפיצים עייפים?

פורסם

שאלה למומחי הפורום

אם דלק בפילטר נעלם לאחר הלילה מה זה אומר שהמשאבה תקולה ולא שומרת על הלחץ

זה הסימפטום שמצאתי אצלי ברכב אני זוכר שלפני זה הוא הייה חצי מלא

מה דעתכם?

פורסם

אם ואכן יש לך מע' חשמל פלטינות אז אתה כנראה צריך להחליפן + קבל..

הייתה לי כמעט אותה בעיה עם ג'אסטי.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

מערכת ההצתה שלי זה BREAKERLESS MAGNETIC IMPULSE GENERATOR ELECTRONIC אם אתה מוכן לפרט קצת

איזה בעייה היתה לך ומה בידיוק החליפו

תודה

פורסם
הסימנים שפותח השרשור ציין מזכירים לי בעיות שקורות כאשר קפיצי השסתומים עייפים.???

אני טועה?

על סמך מה קבעת זאת, ומה הקשר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אם ואכן יש לך מע' חשמל פלטינות אז אתה כנראה צריך להחליפן + קבל..

הייתה לי כמעט אותה בעיה עם ג'אסטי.

ההצתה היא אלקטרוני. חזור אחורה בשרשור, וקרא ציון עובדה של מודול הצתה\ הגורם לכבוי מנוע, מחלה אופינית, ברכב זה, אך לא קשורה כלל במקרה זה.

הבעיה כפי שציינתי בתחילת השרשור, קשור למערכת הדלק בלבד, [משאבת דלק/ קרבורטור]לא למערכת ההצתה!

בברכה

צביקה

פורסם
על סמך מה קבעת זאת, ומה הקשר?

בברכה

צביקה

בוא נמנה את העובדות:

1. הרכב אינו רכב חדש.
  2. הירידה בסחיבה מורגשת אך ורק בעליה.
  3. בעל הרכב החליף לאחרונה מצתים ומסנני אויר ודלק. פעולות אלה לא פתרו את הבעיה.

שוב, אינני מומחה ולכן גם שאלתי מקודם האם אני טועה, אבל על סמך מה שאני יודע, ברכב ישן כאשר הקפיצים מתעייפים, בסל"ד גבוה הם נכנסים למצב של רזוננס, דבר המביא לירידה מורגשת בהספק.

פותח השרשור ציין כי התופעה מתרחשת בעליה. סביר להניח שבזמן שהוא נוסע בעליה הסל"ד יחסית גבוה, ומכאן הסקתי את המסקנה.

אתה יותר ממוזמן לסתור את ההשערה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום רב לכולם

היום שמעתי לעצתו של צביקה והחלטתי ללכת על אחת מהשתיים או ניקוי קרבורטור או החלפת משאבה

הלכתי לחנות חלפים בחיפה של עבד ורציתי כבר לקנות משאבה אבל לצערי היו לו 2 דגמים והם לא היו הדגם שאני צריך כלומר רק הזמנה חזרתי הביתה בידיים ריקות והחלתתי שאני פותח את הקרבורטור עשיתי לו ניקוי יסודי אם פתיחת כל הדיזות

וריסוס קפדני של כל המקומות על ידי ספריי קרבורטורים פירקתי אותו לגמרי חיברתי בחזרה , התקנתי אותו באוטו ואחרי כמה הנעות עקשניות ראו זה פלא המנוע היתעורר לחיים אבן נגוזה מליבי ואמרתי לעצמי קרבורטור זה בקטנה

עוד מעט אני הולך לעשות סיבוב על האוטו לא רציתי לעשות זאת ביום כי אני גר בחיפה הדר מלא מכוניות כך שאם הייתי ניתקע הייתי עושה פקק רציני כך לפחות אם יקרה משהו אני לא אפריעה לאחרים בכל מיקרה משהו בלב אומר לי שזו המשאבה שעושה בעיות

דרך אגב חדשה יש שני סוגים איטלקית וצרפתייה המחיר נע בסביבות 120 ש"ח אם מישהו יכול להמליץ אשמח

פורסם
בוא נמנה את העובדות:

1. הרכב אינו רכב חדש.
  2. הירידה בסחיבה מורגשת אך ורק בעליה.
  3. בעל הרכב החליף לאחרונה מצתים ומסנני אויר ודלק. פעולות אלה לא פתרו את הבעיה.

שוב, אינני מומחה ולכן גם שאלתי מקודם האם אני טועה, אבל על סמך מה שאני יודע, ברכב ישן כאשר הקפיצים מתעייפים, בסל"ד גבוה הם נכנסים למצב של רזוננס, דבר המביא לירידה מורגשת בהספק.

פותח השרשור ציין כי התופעה מתרחשת בעליה. סביר להניח שבזמן שהוא נוסע בעליה הסל"ד יחסית גבוה, ומכאן הסקתי את המסקנה.

אתה יותר ממוזמן לסתור את ההשערה.

1- מה הקשר בין רכב ישן, לבעיית סחיבה(ואם הוחלף מנוע לא מזמן)?

2- בכל רכב קימת ירידה מסויימת בסחיבה, הגיוני לא?

3-מלבד מצתים מסנן אוויר ודלק, ישנם שני מרכיבים חשובים, שיוכלו להסביר את הבעייה, קרבורטור סתום, או לחץ דלק נמוך במשאבת הדלק, בדיקה מקדימה של לחץ הדלק, ללא שום מכשור מקצועי, יכולה לאשש או לסתור אבחנה זאת: שליפת צינור הדלק, בין המשאבה, לקרבורטור, הכנסת קצה הצינור לתוך בקבוק פלסטיק שקוף, התנעת הרכב למספר שניות, ולפי לחץ הדלק, שממלא את הבקבוק, יכולה גם עין בלתי מקצועית , להבחין אם הלחץ מספיק או לא.

במקרה של לחץ תקין, יש לפנות לאבחנה השניה שלי, נקוי יסודי של הקרבורטור, אני מוכן להעיז ולהתערב על חשבון החופשה השנתית שלי בשבוע הבא, שאחד או שני הפריטים שציינתי לקויים.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום רב לך ולכל חברי הפורום

עכשיו חזרתי מנסיעת מיבחן מיתברר כי הבעייה לא בא על פיתרונה בעליה בהילוך שני נתתי בכוונה גז ובסביבות ה40 50 קמ"ש

קיבלתי סטירה על הפרצוף בדמותה של איבוד כוח ריגעי כזה שהייה קודם לכן כמובן שהפסקתי לתת גז והמשכתי בנסיעתי

רצוי לציין כי עשיתי את אותו הניסיון בדרך ישרה והגעתי ל50 קמ"ש בהילוך שני ללא כל בעייה אני די מיואש ומחר מזמין משאבה חדשה לפי עצתך מה עדיף לקנות צרפתי או איטלקי?

בכבוד רב אלכס

פורסם
צביקה שלום רב לך ולכל חברי הפורום

עכשיו חזרתי מנסיעת מיבחן מיתברר כי הבעייה לא בא על פיתרונה בעליה בהילוך שני נתתי בכוונה גז ובסביבות ה40 50 קמ"ש

קיבלתי סטירה על הפרצוף בדמותה של איבוד כוח ריגעי כזה שהייה קודם לכן כמובן שהפסקתי לתת גז והמשכתי בנסיעתי

רצוי לציין כי עשיתי את אותו הניסיון בדרך ישרה והגעתי ל50 קמ"ש בהילוך שני ללא כל בעייה אני די מיואש ומחר מזמין משאבה חדשה לפי עצתך מה עדיף לקנות צרפתי או איטלקי?

בכבוד רב אלכס

אלכס שלום רב, קנה מקורי איטלקי, מחיר המשאבה הוא זניח ולא כדאי להתעסק עם חקוי, שבוודאי ההפרש הוא זעום.

החלף משאבת דלק, ובעייתך תבוא על פתרונה, את החשבון אני אשלח לך בדואר.

בהצלחה

צביקה

פורסם

צביקה שלום

הייתי היום אצל עבד חנות החלפים שבה אני קונה והוא אמר שעדיפה המשאבה הצרפתית היא גם יקרה ב10 ש"ח

אני לא בטוח מה זה מקורי ? איזו חברה מייצרת מקורי? הצרפתית זה משהו כמוSOLVE משהו

תודה אלכס

• תוכן חדש...