Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הסט tempo 6, התקינו לי את הכל ושומעים מצויין.

דבר אחד לא הבנתי, כשהתקינו לי את הטוויטר הוא היה בלי גריל (רשת). אני רוצה לשים גריל כדי שהטוויטר לא יקבל מכות וכו'...

התקשרתי היום למקום בו קניתי, ואמרו לי שהטוויטר מגיע עם הגריל ואי אפשר להוריד אותו.

1. האם זה נכון שהוא בא כחלק אחד ואי אפשר להפריד את הרמקול מהרשת?

2. האם קיבלתי טוויטר שהוא לא מסדרת הטמפו?

3. חשוב לי לציין שביקרתי באתר של מורל וראיתי את הטוויטר מופיע בלי גריל, זאת אומרת שהוא קיים גם בצורה הזאת?

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_tempo.html

תודה לעוזרים.

פורסם

זה הקטע, אי אפשר להתקין את הרשתות על הטוויטר, המוכר אמר שזה בא ביחד כאחד, האם זה נכון?

לכן אני צריך לפרק את הטוויטר מהאוטו, לקחת את הטוויטר החדש ולהרכיב אותו, זה קצת סיבוך...

פורסם

גם אני רכשתי את הסט הנ''ל ולא קיבלתי רשת,יכול להיות שזה ככה.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

הסט אמור להגיע עם רשת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתעלק על השרשור.. יש אולי למישהו 2 רשתות מיותרות לתרומה? :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
הסט אמור להגיע עם רשת.

איתמר.

הסט אמור להגיע עם רשת (בנפרד), או שהוא קבוע על הטוויטר?

אני שואל כי אם הוא קבוע זה אומר שהטוויטר שקיבלתי הוא שונה ולא מה שאני אמור לקבל.. ואם זה באמת כך אני אחליף אותו.

פורסם

הרשת נפרדת.

מעל הטוויטר עצמו יש מבנה בצורת משולש עם חור באמצע - זה המבנה של הטוויטר. בנוסף צריכה להגיע גם רשת.

תראה בלינק שיש בתחילת העמוד, ככה נראה הטוויטר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי...

יש לך מושג איך מפרקים את הרשת מהטוויטר?

פשוט אבא שלי הלך לקחת את הרשת היום מהחנות ופשוט הם לא הצליחו לפרק בין הרשת לטוויטר (גם אבא שלילא), מה שהביא אותם למסקנה שזה מחובר בצורה קבועה.

יש איזה פטנט מיוחד?

פורסם

הפטנט פשוט מאוד. הרשת נצמדת לטוויטר מכוח המגנט של הטוויטר. ניתן להסירה בקלות ע"י מברג קטן המוכנס לאחד החורים של הרשת.

יש לי הרגשה שיש לך טמפו עם טוויטר שונה. תמונה תעזור.

איתמר.

פורסם
יש לי הרגשה שיש לך טמפו עם טוויטר שונה. תמונה תעזור.

איתמר.

דבר ראשון מחר שאני חוזר מהצבא אני אעלה תמונה.. תודה על העזרה ד"א.

למרות שנראה לי שהטוויטר זהה לטוויטר בלינק שהבאתי.

הסט של הטמפו מגיע ללא רשת הוא בה אם פלסטיק קיפתי מעלוו 3 רגליים אם עיגול באמצע.

עשיתם לי בלאגן לגמרי. בכל מקרה בלינק שהבאתי יש אפשרות לראות את הטוויטר עם רשת.

• תוכן חדש...