Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהוא נתקל במצב כזה בעבר?

האם אפשר להכריח אותי להזיז את האופנוע?

אשמח לכל עצה בנוגע לאיך להתמודד עם המצב הזה ,כרגע בבירורים עם העירייה והאגודה לתרבות הדיור אבל מחפש עוד רעיונות בינתיים.

תודה מראש.

פורסם

כתבת שהאופנוע חונה בכניסה לביניין, יכל להיות שאתה חוסם לדיירים את הגישה לביניין?

תנסה לראות זאת מנקודת המבט שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האופנוע חונה בתוך נישה בין המדרגות (מדרגות כניסה לביניין, אין דלת) לקיר .

זה לא נובע משיקולים של מעבר, הבקשה הגיעה בצירוף בקשה לפנות זבל מהמקלט, רוצים לעשות שיפוץ בביניין ו-"רוצים את הכניסה לבית נקייה מדברים" במילים שלהם.

פורסם

צודקים.

אתה לא יכול לנכס לעצמך שטחים ציבוריים השייכים לכלל הדיירים וזה בהחלט סביר לדרוש שהכניסה לא תהפוך למחסן או חניון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באופן עקרוני הם צודקים. בתכלס זאת צרות עין של אנשים

אם לבנין חניות משותפות תחנה בחניה (שלמה) וכשתהייה מצוקת חניה הם יתחננו ממך שתחנה ליד דלת הכניסה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

השכנים שלך הם האנשים הכי מגעילים, שפלים, צרי עין ומאנייאקים ששמעתי עליהם!:bad-word:

...אבל הם צודקים מבחינה חוקית. אצלנו אחד הדיירים עבר דירה-דירה ושאל אם אכפת לנו שיחנה בכניסה את האופנוע שלו. אחרי התנגדות מסוימת אני עזרתי לו לשכנע אנשים שלא יהיו חארות ושיתנו לו, וגם לתקשר עם אחת השכנות, שמדברת רק רומנית ויידיש.

מדהים כמה מעט קורה לאנשים בחיים שלהם שהם צריכים להכנס לחיים של אחרים. זה בטח אפילו לא מפריע.

פורסם

תסתכל על זה מכיוון אחר...

נסה לדמיין איך האופנוע שלך יראה לאחר שיוציאו את האופניים, הספות ושאר המזבלה של כל השכנים. קח בחשבון שהוא עלול להפגע. בקיצור, הזז אותו עד חלוף סדר ניקיון ואז החזר אותו למקום. אני מאמין שאם עד היום לא הייתה בעיה עם ה"חניה" שלך אז גם לא תהיה בעיה בעתיד.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אפשר להכריח אותך להזיז את האופנוע, ומתביעה של ועד הבית אצלנו בבנין כנגד שכן שניכס את חדר המדרגות כחניה של האופנוע שלו , אני בהחלט יכול להגיד לך שאתה תפסיד, תחויב לשלם את הוצאות התביעה של ועד הבית.

השופט היה החלטי בפסק הדין וקבע שכיוון שמדובר בנכס ציבורי של כלל דיירי הבנין, וכיוון שמדובר על כניסה ציבורית לבית משותף, והאופנוע מהווה מפגע אסטטית אין שום סיבה שכלי רכב יחנה בתוך חדר מדרגות ציבורי אשר משמש את כלל דיירי הבנין.

מעבר לזאת, בבית משותף אשר מהווה נכס משותף של כלל דיירי הבניין, אין שום סיבה שאתה תנכס לעצמך שטח חניה בכניסה של הבית, תהיה מפגע חזותי, עם ריחות וליכלוך.

אני באופן אישי התנגדתי לחניה של אופנוע בתוך חדר מדרגות, עם כל הכבוד , לא נעים לראות אופנוע תקוע בכניסה לבית, אם הוא כל כך חשוב לך תשים אותו אצלך בבית, למה שאר הדיירים צריכים לסבול ??

וליוסי , לא לא איכפת מחזות הבית שלך, זה בעיה שלך, יש אנשים שרוצים שהכניסה לבית שלהם תיראה נקיה ומסודרת, עקב כך הם מקבלים על הראש ממך ??

לא לעניין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם יש חניה לבניין תחנה בחניה.

אתה יכול חפש לך פינה אחרת באזור הכניסה שגם צהיה קרובה לכניסה אך האופנוע יראה פחות ולכן יסתיר פחו את הכניסה לבניין

פורסם

וליוסי , לא לא איכפת מחזות הבית שלך, זה בעיה שלך, יש אנשים שרוצים שהכניסה לבית שלהם תיראה נקיה ומסודרת, עקב כך הם מקבלים על הראש ממך ??

לא לעניין.

אף אחד לא קיבל בראש ממני. הבחור הזה הוא בעל יכולת תקשורת של בהמה, והיה צריך עזרה בשביל להסביר את הבעיה לכולם. יש אצלנו גניבות בשכונה, ומפחיד לשים את האופנוע רחוק, מה גם שעם איך שנראה הבניין הזה, אופנוע הוא הדבר האחרון שצריך לדאוג לו.

תודה לאל שאני עובר דירה עוד חודש.

פורסם

נתקלתי באותה הבעיה בדיוק

קודם הפריעה להם הרעש מתחת לבנין (מקובל) ,אז התחלתי לחנות בחוץ

אבל אז "זה לא נראה יפה בחזית של הבניין"

אין מה לעשות הרחקתי אותו עוד יותר לחניה של המכוניות

אנשים מהסוג הזה שמשעמם להם בחיים יכולים אפילו לשרוט או לחתוך צמיגים ,עדיף לא להתעסק אתם...

הכי טוב בית פרטי :-P

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...