Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה ..

יש לי מגבר של 4 יציאות 550 וואט לערוץ ב 4 אום ( כך כתוב במפרט טכני שלו )

השאלה :

רמקולים קדמיים 100W של פייונר .. איך לחבר אותם שלא ישרפו ?

רמקולים אחוריים 460W של קנוד אם מותר לחבר אותם ליציא שמוציא 550W ?

מה אומר לי ה 4 אום הזה איך להתיחס אלו ?

יש גם סאב ... איפה אני מחבר אותו ?

אני אמור לגשר אותו עם רמקולים או מה ?

יש למגבר גם יציאה של LINE OUT (בננה) אפשר לחבר את הסאב לשם ? או שמה מטרת היציאה הזו ?

יש למגבר 4 כניסות LINE IN לאילו אני מחבר את הרדיו דיסק ?

אם אפשר בקצרה להסביר לי מה אני עושה ...

בתודה מראש.

פורסם

העלתי תמונה של החיבורים של המגבר .. אין לי מושג מה אני עושה איתם ...

אם אפשר להסביר לי מה הולך לאן, בעיקר מה זה הבוררי מצב האלו ...

תודה רבה רבה

pic1.pdf

פורסם
"יש לי שאלה אלייך אם אתה לא יודע איך מחברים ומתעסקים למה אתה לא הולך למישהו מיקצועי שיתקין לך?"

למה ככה אתה יודע איזה מבאס זה שאתה בא ללמוד משהו בפורום הזה כי יש פה 10000 אנשים שמבינים ואוהבים לעזור...

הוא בסך הכל שאל שאלה כדי שיעזרו כי הכי כיף להתקין לבד אם לא יודעים שואלים בגלל זה הוא שאל כדי לדעת תאמין לי שהכי כיף לעשות את זה לבד וגם אתה סומך על עצמך יותר מעל מישהו שלא ראית בחיים שלך (המתקין).... אני יודע שלא עשית את זה בכוונה רעה אבל סך הכל שאלה ובשביל דבר כזה פשוט לא צריך ללכת למתקין שייקח לך כסף רק על חיבור של כמה קבלים...

אם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר אבל אני גם בשלבים שלך אפילו קצת אחורה

פורסם

המגבר מוציא 550W לכל יציאה, לזה לא ממש צריך להתייחס.

צריך להתייחס כמה הוא מוציא RMS לכל יציאה.

תביא דגם של מגבר ואז אפשר לעזור.

אם זה 4 יציאות, אתה תוכל לחבר רק 2 רמקולים+סאב, עוד זוג אתה לא תוכל לחבר.

לסאב אתה אמור לגשר בדיוק.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ככל הנראה זו התקנה ראשונה שלך .

אני ממליץ שתיגש למתקין או לחבר שיש לו נסיון בכך .

בפעם הראשונה תסתכל ותלמד .

הזול עלול לצאת יקר , אתה עלול לשרוף את אחד הרכיבים .

פורסם

אני מנחש שעל המגבר רשום בגדול V12 או V15 או כל V אחר.

אז ככה, בכיוונים:

GAIN - זהו בורר עוצמת השמע.

H.P.F - זהו הבורר המעביר גבוהים

L.P.F - זהו הבורר המעביר נמוכים

חשוב - אל תישכח רק לחבר פיוז בין ה + של המצר לכבל מתח של המגבר.

לפי דעתי פעם ראשונה צריך מישהו שמבין בזה, אם אתה לא רוצה מתקין אז כך חבר בעל ניסיון - זה עוזר ומלמד המון!

יבגני.

מגבר.jpg

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

הLINE OUT (שתי יציאות ליד כניסות הRCA) הם היציאות למגבר נוסף?

ואם כן (בHD עם יציאה אחת) - עדיף לפצל RCA למגבר השני או להשתמש ביציאה הזו?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עזרתם מאוד ...

עדיין לא ברור לי ... אמרתם לחבר סאב ורמקולים קדמיים ... זה אומר שאני מוותר על הרמקולים האחוריים

או שאני יכול לחבר אותם יחד עם הרמקולים הקדמיים ?

ומה בין מה לגשר בחיבור הסאב ?

כתוב על הקופסה של המגבר שהוא 380WATT RAMS ...

תודה רבה על העזרה... מקווה שלא גזלתי יותר מדיי זמן עם השאלות שלי ..

למה אני לא פונה למתקין - כי כמו שכבר אמרו פה הכי כייף זה לעשות הכול לבד בידים שלך, אני בן אדם

שאוהב את כל זה.

ומתקין, מתקין לא אכפת לו מכלום, לשבור לסרוט להרוס .. זה לא שלו, והגם העבודה לא נקייה .. קיצור ...

כשעושים משהו בשביל עצמך מנסים לעשות כמה שיותר טוב !

תודה שוב !

פורסם

ה LINE OUT זאת יציאה של RCA בידיוק כמו היציאה ברדיו דיסק ולכן אתה יכול לחבר אותה לכל רכיב בעל כניסת RCA בין אם זה מגבר או איזה מקליט שמע וכד'.

לפי דעתי, אם זה מגבר מסדרת "זבל סיני" אז הרבה איכות מהיציאה הזאת אתה לא תוציא ולכן עדיף לפצל את ה RCA הקיים שיוצא מה HU.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
עזרתם מאוד ...

עדיין לא ברור לי ... אמרתם לחבר סאב ורמקולים קדמיים ... זה אומר שאני מוותר על הרמקולים האחוריים את האחוריים אתה מחבר לרדיו דיסק (יש לו מגבר פנימי)

או שאני יכול לחבר אותם יחד עם הרמקולים הקדמיים ? לא מומלץ ביכלל

ומה בין מה לגשר בחיבור הסאב ? לגשר ז"א לקחת שני ערוצים ולהפוך אותם לאחד - איך לחבר? ראה בציור.

כתוב על הקופסה של המגבר שהוא 380WATT RAMS ...

תודה רבה על העזרה... מקווה שלא גזלתי יותר מדיי זמן עם השאלות שלי ..

למה אני לא פונה למתקין - כי כמו שכבר אמרו פה הכי כייף זה לעשות הכול לבד בידים שלך, אני בן אדם

שאוהב את כל זה.

ומתקין, מתקין לא אכפת לו מכלום, לשבור לסרוט להרוס .. זה לא שלו, והגם העבודה לא נקייה .. קיצור ...

כשעושים משהו בשביל עצמך מנסים לעשות כמה שיותר טוב !

תודה שוב !

יבגני.

פורסם
אני מנחש שעל המגבר רשום בגדול V12 או V15 או כל V אחר.

אז ככה, בכיוונים:

GAIN - זהו בורר עוצמת השמע.די נמאס!!! זה לא בורר שמע, ריבונו של עולם, מתי תתחילו לקרוא לפני שאת מטעים אחרים?

H.P.F - זהו הבורר המעביר גבוהים"מעביר גבוהים" מה? הילוכים?משקולות? זה סה"כ קרוס פשוט שתפקידו לחתוך תדרים מסויימים.

L.P.F - זהו הבורר המעביר נמוכים

חשוב - אל תישכח רק לחבר פיוז בין ה + של המצר לכבל מתח של המגבר.כמה שיותר קרוב למצבר

לפי דעתי פעם ראשונה צריך מישהו שמבין בזה, אם אתה לא רוצה מתקין אז כך חבר בעל ניסיון - זה עוזר ומלמד המון!מילים בסלע!

יבגני.

לגבי ההתקנה הראשונית עדיף לך באמת לראות אך מתקינים ורק אז לגשת למלאכה אצלך

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

משנה איזה רמקולים אני מחבר לרדיו דיסק ואילו למגבר ?

האחוריים חזקים יותר מהקדמיים - לא עדיף לחבר אחוריים למגבר וקדמיים לרדיו דיסק ?

וברדיודיסק .. המ... לא מדשרים שום דבר כדי לקבל יותר עוצמה ? או סתם לקחת חיבור רמקול אחורי ולחבר ולהשאיר את חיבור לרמקול קדמי בלי כלום ?

פורסם

עדיף שתישמע יותר חזק את הרמקולים הקידמיים כדי שתיצא לך במה קידמית והאחוריים שיהיו רק בישביל מי שיושב מאחור לכן עדיף להגביר את הקידמיים.

ברדיו דיסק לא לגשר, תשאיר את החיבורים של הקידמיים ריקים ואת האחוריים תחבר ל - רמקולים.

• תוכן חדש...