Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כאמור לאחר התנעת בבוקר או כאשר הרכב עמד והתקרר לחלוטין יש רעש של צלצול - מעין רעידת פח לחצי שניה

מאזור המנוע

המוזר במקרה זה שאין את הרעש כלל לא בהתנעה השניה מייד לאחר מכן ולא כאשר המנוע חם ולא בשום אפשרות אחרת

הרכב בנסיעה ללא שום רעשים או תקלות

למישהו יש מושג, בבקשה אל תפנו אותי למוסך כי אני מחפש מושג וכיוון כדי לדעת איך לפנות אליהם ולשער מאיפה מגיע ושלא ידפקו אותי ושלא ינצלו את חוסר הידיעה כדי לעשות עליי קופה

תודה לעונים

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הייתה לי בעיה דומה באודי A4. מידי בוקר בירידה שליד הבית שלי (רק שם), בסל"ד מסוים הופיע זמזום מעצבן.

לקח לי חודשים לזהות את מקור הבעיה - אום שהשתחרר מתחת לפגוש.

חפש משהו בסגנון הזה, השאר הוא שאלה של מזל - כמה זמן זה ייקח עד שתזהה את מקור הרעש.

• תוכן חדש...