Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית יש לי נקודת אינטרנט אחת כאשר ספק התשתית זה hot וספק האינטרנט זה 012.

אני רוצה להוסיף נקודת אינטרנט נוספת.

ספק התשתית רוצה תשלום כפול במידה ואני זקוק למודם נוסף (זה בעצם מנוי נוסף אבל באותו בית)

אני מניח שגם ספק האינטרנט ידרוש תשלום נוסף על אותו בסיס של מנוי נוסף.

מה האפשרויות שלי?

ראוטר אלחוטי? מחירים של הראוטר וכרטיס PCMCI למחשב המרוחק?

רשת ביתית חוטית? מחירים?

חשוב לציין שאין לי צורך בשם משתמש נוסף דרך ספק האינטרנט ובתיבת מייל נוספת. אין לי בעיה לגלוש על אותו user משני המחשבים. זה בכלל אפשריע טכנית? רוחב הפס מתחלק בין שני המחשבים?

אני זקוק לפיתרון הזה באופן זמני (מקסימום שנה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה קונה נתב אלחוטי ב 239 שקל מפה

http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=edimax

כרטיס רשת PCMCIA אלוטי או כנ"ל USB ב 110 שקל

http://zap.co.il/models.asp?sekey=edimax&sog=C-NetworkCard

וגמרת עניין, יש לך רשת אלחוטית בכל הבית ואתה יכול לחבר גם 100 מחשבים עכשיו.

כולם משתמשים עם אותו היוזר (למעשה הנתב=ראוטר "מחייג" לאינטרנט ואז כולם משתתפים על אותו חיבור). זה גם עונה לך מה לגבי רוחב הפס - מתחלק בין כולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אתה לא מתחבר עם חייגן, יש סיכוי סביר שתוכל לחבר שני מחשבים ישירות למודם - אחד בUSB והשני בכבל רשת רגיל.

אבל אז לא תיהיה לך ניידות בבית. בכל אופן הפיתרון של אלי הוא המומלץ והיציב ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הוחלט ללכת על ראוטר של 3com שירכש השבוע באופן פרטי.

איזה ספקי אינטרנט תומכים בראוטרים אלחוטיים שלא נרכשו דרכם?

או שהנושא בכלל שייך לספק התשתית (HOT)? האם הם תומכים בפיתרון תקלות בראטורים שלא נרכו דרכיהם?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עד כמה שאני יודע - רק נטויז'ן תומכים בראוטרים פרטיים.

אבל למה שתזדקק לתמיכה? אמנם הראוטרים של 3com טיפה מסובכים להגדרה, אבל זה באמת לא משהו של יותר מחמש דקות מול המחשב.

פורסם

יחסית לראוטרים בייתים אחרים שפגשתי - הם מסובכים. לא משהו קריטי, אבל קצת יותר מסובך.

אל תערבב מזארטי עם יונדאי :wink:

פורסם

יש גם את LINKSYS שמאד מאד קלים להגדרה

וגם את SWEEX שעוד יותר ידידותיים.

גם EDIMAX לא רעים בכלל.

פורסם

כמו שכתבתי לך בהודעה פרטית, לי אישית יש ניסיון ארוך עם 3COM ואדימקס ובשתי המקרים הוא גרוע.

ה3COM עשה בעיות אין סוף, בין אם זה קריסת הרשת האלחותית בלי סוף או חוסר יציבות וגם התנתקויות מהאינטרנט בלי כל סיבה, התקעות הממשק של הראוטר ועוד הרבה בעיות שונות ומשונות.

הבעיה הכי מעצבנת שהייתה לי בו הייתה שגם כאשר המחשבים ברשת האלחותית היו מחוברים בחיים לא הייתי מצליח לנצל את כל רוחב הפס, ברגע שזה היה תופס קצת מהירות או שהייתי מעביר קבצים גדולים בתוך הרשת היא פשוט הייתה קורסת.

האדימקס עשה בעיות בעיקר של הרשת האלחותית שהייתה מתנתקת בלי הפסקה.

היום יש לי Netgear ואין מרוצה ממני בכל העולם, פשוט תענוג מכל בחינה.

יציב מאוד, ממשק מאוד ידידותי וסוף סוף כל הבית יכול לגלוש כמו שצריך ולנצל את החבילה של ה3mbits.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
יש גם את LINKSYS שמאד מאד קלים להגדרה

וגם את SWEEX שעוד יותר ידידותיים.

גם EDIMAX לא רעים בכלל.

אגב, Linksys הפכה לחטיבה של Cisco.

פורסם

אני הייתי מרוצה יותר מה3com לעומת הlinksys, עניין של פחות ניתוקים ברשת האלחוטית. ההגדרה של שניהם היא לא סיפור.

לגבי הNetgear, ליגה אחרת אבל גם יקר יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מרוצה ממנו מאוד - הגדרתי אותו ללא ידע מוקדם במקביל לקריאת חוברת ההוראות (PDF, אבל גם זה נחשב) וכשהתקשרתי לספקית האינטרנט (013) בשביל לקבל את ההגדרות, לא הייתה בעייה לתת לי אותן.

כמו כן, במחשב שמחובר בצורה אלחוטית יש כ. רשת אלחוטי של אדימקס ואין בעיית תאימות, כולל WPA, SSID או בעיות קליטה.

ולאחר שתרמתי את חובתי לשרשור, שאלה לכל בעלי ה-3COM - האם גם אתם נאלצים לאחר הפסקות חשמל, כאשר החשמל חוזר, לנתק את הראוטר מהחשמל ולחברו שוב לאחר מכם (אחרת אין רשת)?

פורסם

לא קרה לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ב3com יש הבדל גדול אם אתה מחובר לכבלים או לADSL, אם זה כבלים צפה פגיעה.

בנוסף לכל מה שאמרתי יש לו בעיות עם הL2TP.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...