Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שאתה בכלל צריך נתב?

אם אתה מחובר דרך הכבלים, והספק שלך הוא 014 - אתה יכול למיטב ידיעתי לקבל חיבור בלי חייגן, ואז עד 3 מחשבים יכולים להתחבר ישירות ללא חייגן ולקבל כתובת IP אמיתית לכל אחד.

במקרה הזה כל מה שאתה צריך זה סוויץ' פשוט (פחות מ-100 שקל) + כבלי רשת.

אפשר אפילו לוותר על הסוויץ' אם המחשב שיושב ליד המודם יתחבר ב-USB.

ובכל מקרה אם זה לא טרחה ממש גדולה אני הייתי מחבר ע"י כבלים ולא אלחוטי, חיבור יותר יציב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חייב חיבור אלחוטי, אין אפשרות להריץ כבל תקשורת לאורך כל הבית.

OK, הזמנתי אתמול מחשב והדבר שנשאר פתוח זה כרטיס הרשת האלחוטית (לא הנתב).

אני מתכוון להוסיף כרטיס כזה מאותה חנות בה הזמנתי את המחשב ואני אמור להחזיר תשובה בימים הקרובים איזה כרטיס רשת אני רוצה.

אלו האפשרויות (אני רוצה כרטיס PCI ולא USB):

http://www.lamir.co.il/?category=144

למי יש המלצה? בוא נגיד שאני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כסף (עד 160 ש"ח בערך).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אל תקנה כרטיס USB בגלל האנטנה הקטנה והפשוטה והדרייברים הבעייתים משהו.

אני עובד עם הכרטיס הזה של אדימקס בהרבה מחשבים ואין טענות בכלל. אבל האמת היא, שממה שראיתי עד היום כמעט כל הכרטיסים דומים זה לזה בצורה מחשידה (המעגל, הצ'יפ הראשי) מה שכנראה רומז על העובדה שהכל בעצם אותה הגברת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן אדימקס הם הנפוצים ובכל מקרה לכרטיס במחשב חשיבות פחותה לעומת הנתב.

תקנה את האדימקס ולא יהיה לך שום בעיה, גם אני משתמש בהם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כנ"ל, יש לי את אותו הכרטיס שהועלה קישור לגביו.

מה שכן, אתה רשאי להתאכזב שאין אנטנה ניידת בקופסא (כמו בתמונה) אלא רק אנטנה המחוברת ישירות לכרטיס, למרות שעל הקופסא מצויין אחרת.

דבר נוסף - במידה ותקנה את האדימקס הזה, אני בזמנו (לפני כשנתיים) נאלצתי להוריד דרייברים עדכניים מן האתר שלהם, מכיוון שהדרייברים שסופקו עם הכרטיס לא איפשרו לי להפעיל פרוטוקול אבטחה WPA וגם הקליטה הייתה מחורבנת (לאחר עדכון דרייברים הקליטה ישבה על מעל ל-90 אחוז ולפני כן בקושי 50 וזאת ללא נגיעה באנטנה).

לתשומת לבך.

פורסם

גם בכבלים ו012 אפשר לקבל חיבור קבוע בלי חייגן. ככה זה עובד אצלי.

אצלי יש חיבור קבוע בלי חייגן + ראוטר 3COM אלחוטי (אני מאוד מרוצה)

חיברתי לראוטר הנ"ל שני מחשבים ע"י כבלי רשת פלוס נייד וכף יד בWIFI והכל עובד מצויין.

שים לב כספר, שאם אתה עובד עם אימיול, אחרי התקנת ראוטר, צריך לבצע הפניית פורטים כדי שהמיול יתחבר ב HIGH ID.

דרך אגב, אני אישית התרשמתי לרעה מהמוצרים של EDIMAX ו LEVEL 1.

החיבור האלחוטי לא רציף , ורווי ניתוקים. מאוד מאכזב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דגם כרטיס הרשת לא ממש קריטי.

מה שרצוי, לטעמי, הוא אנטנה חיצונית שניתן להניח במקום ללא חסימות.

הכרטיסים עם אנטנה שיוצאת מהכרטיס עצמו בעייתיים, כי בד"כ המחשב צמוד לקיר והקליטה גרועה.

ולגבי להריץ כבל - אפשר להשחיל אותו דרך הצינורות של תשתית הטלפון או הטלויזיה, אם יש לך נקודות כאלו קרובות למיקומים של המחשבים. עלות הכבל נמוכה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...