Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חבר חדש במשפחה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא להאמין אבל גם זה ג'אווה:

ה"קאסטום" השחור כזה דווקא יובא לארץ באופן רשמי, ו(לדעתי האישית) לא מציאה גדולה מבחינת הנוחות- הכסא של זה, שישבתי עליו- הרגשה, שיושבים על הלבנה!:-) בכל השאר- אותו אופנוע, רק עם שינוי הקוסמטי. יש אפילו אחד שאני מכיר, שנוסע עד היום, אני רואה אותו כמעט כל יום. לדעתי- ה-STYLE הרבה יותר מוצלח. אבל לזה יש סיגנון אחר.

את הדבר הכחול מעולם לא ראיתי- זה כנראה איזשהו דגם חדש, נראה בכלל עם קירור מים, לא? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

מקור המנוע כנראה בשנות ה 50 ואולי אפילו קודם, אותו המנוע, למעט שינויים קלים, גם ב"סטייל" וגם באלה שללא סטייל

הדגמים הראשונים , שראיתי כמה מהם בארץ, היה אחד ברמת אביב לפני כ 10 שנים , היו מעוצבים יפה לדעתי.

מי שלא מצפה לבצועים של ימהה RD או קווסאקי מסידרת מאך, לא יתאכזב.

יאווה שתי פעימות קרור מים? לפי ידיעתי לא היה, וגם לא יהיה, לאור התקנות נגד זהום אויר באיחוד האירופיjawa3.jpgSHAWS%20R5%20JAWA%20012.jpg

פורסם
אבי, תודה!:-)

עשיתי "סיבוב כבוד" בשכונה- נוסע מצויין, תמיד אהבתי את האופנוע הזה, עוד כשלמדתי עליו.

עכשיו, בעיקרון, הוא אמור להכנס ל"הקפאה העמוקה"-

למה?!?!?!

למה שלא תעשה כמו רן ותיסע עליו ככה, איך שהוא, בלי לשפץ או לסדר, עד שיהיה זמן.

מסכן, ישב 5 שנים חיכה, מספיק.

אני בטוח שיותר בריא לו ליסוע ולהיות קצת מכוער וחלוד, מאשר לא ליסוע ולהיות מכוער וחלוד.

פורסם
למה?!?!?!

למה שלא תעשה כמו רן ותיסע עליו ככה, איך שהוא, בלי לשפץ או לסדר, עד שיהיה זמן.

מסכן, ישב 5 שנים חיכה, מספיק.

אני בטוח שיותר בריא לו ליסוע ולהיות קצת מכוער וחלוד, מאשר לא ליסוע ולהיות מכוער וחלוד.

ת'אמת- חשבתי על זה, הבעיה שהיא לא אספנות (כמו ווספה של רן), והביטוח יהיה כרגע הוצאה מיותרת, מה עוד, שיש לי אופנוע אחר, שגם לא נוסע מאותה סיבה כרגע. כמובן, שאדאג מיידית לעצור את החלודות, שישנן- ניקוי, ממיר חלודה וצבע, על הניקלים אשים סיליקון.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תתחדש!

מקור המנוע כנראה בשנות ה 50 ואולי אפילו קודם, אותו המנוע, למעט שינויים קלים, גם ב"סטייל" וגם באלה שללא סטייל

הדגמים הראשונים , שראיתי כמה מהם בארץ, היה אחד ברמת אביב לפני כ 10 שנים , היו מעוצבים יפה לדעתי.

מי שלא מצפה לבצועים של ימהה RD או קווסאקי מסידרת מאך, לא יתאכזב.

יאווה שתי פעימות קרור מים? לפי ידיעתי לא היה, וגם לא יהיה, לאור התקנות נגד זהום אויר באיחוד האירופיSHAWS%20R5%20JAWA%20012.jpg

זה הדגם, שאני אוהב. היו בילדותי מלא כאלה, ונכחדו. הייתי שמח לשים היום יד על כזה!

לגבי קירור מים- אז יש מצב, שהם עברו ל4 פעימות... (כן, עברו- ראה עריכה)

אתר של חובבי הסגנון, שמצאתי: http://home1.gte.net/jawaman/

עריכה: היצרן חי וקיים, הנה כמה מהיצירות (ואגב- ה"STYLE" שלי מיוצר עד היום:-D ):

http://www.jawa.eu/motorcycles/jawa-650/jawa-650-style.htm?lang=en

פורסם

תתחדש, גם אני למדתי נהיגה על ג'אווה, לפני כעשור, ברחובות, בפסאג' מול המשטרה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אתה רומז שסופי חלודה ומכוערת???!!!-רן

חו"ח.

את האופנוע שלך הבאתי כדוגמא לרכב אספנות שלא מונח ונרקב בזמן שהוא ממתין לשיפוץ, אלא משמש ככלי תחבורתי פעיל שכמו שאמרת שרכשת אותו, שכשיהיה זמן וכסף ישופץ שיפוץ מקיף.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אובכן- באסה... מסתבר, שלפני כמה שנים הם לא הפקידו, אלא הורידו את האופנוע מהכביש, טופס כתום "פרוק"...:-( היום הלכתי למשרד הרישוי לעשות העברת בעלות- נאדא! טוב, אין מה לעשות- אני לא אעשה עכשיו את כל התהליכים להחזרה לכביש- אבל, מקווה שבעתיד דווקא כן. בינתיים- יעמוד ב"אחסנה יבשה", תוך שאנסה לשמור, שיתפוס כמה שפחות חלודה!

פורסם

עזוב אותך ממיר חלודה , תנקה מה שאפשר( וכמובן חלודה רופפת או את כל החלודה בכלל , כמה שתצליח בלי לפרק ) וצבע בצבע לצביעה על חלודה - המרייט או DTM למשל.

2 שכבות יחזיקו הרבה זמן.

בהצלחה בשיפוץ!

פורסם
אני למדתי על כזה וכעבור כמה שנים רכשתי אחד:

suzuki1.jpg

אני למדתי על ER5, אבל אני ממש לא מתחבר אליו, לכן יש לי היום סוזוקי כמו הנ"ל (אבל בנפח קטן יותר), שיום אחד יראה כמו בתמונה הנ"ל... בתקווה להרחיב את האוסף ברגע שאמצא עוד סוזוקי מעניין ראוי לשמו במצב טוב...

גנה, כאשר אתה מעלה לכביש רכב שהורד מהכביש, לא משנים מספר רישויי? הרי זו אחת הסיבות שאתה רוצה דווקא את האופנוע הזה?

אגב, יש ג'אווה כמו שלך (וכמו שהייתה לי :oops:), רק Black Style, משופצת ונוסעת יום-יום באיזור הבורסה ברמת גן...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אני למדתי על ER5, אבל אני ממש לא מתחבר אליו, לכן יש לי היום סוזוקי כמו הנ"ל (אבל בנפח קטן יותר), שיום אחד יראה כמו בתמונה הנ"ל... בתקווה להרחיב את האוסף ברגע שאמצא עוד סוזוקי מעניין ראוי לשמו במצב טוב...

אני עדיין מחכה לראות ריביירה.. אז תפסיק להתעסק במכונות תפירה:twisted:

• תוכן חדש...