Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמי יוסטין, רבים באינטרנט מכירים אותי כמנהל חברת סוויטהום שעוסקת בתחזוקת מערכות אינטרנט ובעל סאאב שלישית גאה.

ברצוני לשתף אתכם בחוויות ההזויות שעברתי בשבוע האחרון במוסך "אריה גרוסמן" המטפל ברכבים מסוג סאאב.

מכיוון שהמוסכניק החביב עלי, זיסו מרחוב שלמה הפסיק לטפל בסאבים לפני מספר שנים, הגעתי למוסך של גרוסמן בעקבות המלצות כאן באתר שכנראה באו יותר מבחור שעובד שם ופחות מלקוחות מרוצים.

הנה הסיפור:

בתחילת חודש יולי קניתי סאאב 900 אוטומטית שנת 94 במחיר טוב, אך אחת הצרות שהגיעה עם הרכב היתה שהוא לפעמים נכבה ברמזור או חמור יותר, תוך כדי נסיעה.

מכיוון שזהו פגם בטיחותי חמור שיכול לגרום לתאונה (הרכב נכבה לי על כביש החוף תוך כדי עקיפה, כשהאמר עצבני מאחורי), לא הזנחתי את העניין

ורצתי מהר לטפל בבעיה במוסך של גרוסמן.

שם פגשתי בחור בשם אורן, אשר ללא התרעה מוקדמת, ללא הצעת מחיר ופרטים על העבודה שהוא הולך לבצע, פשוט החל לתלוש לי עשרות חוטים

וחלקי חשמל מהרכב, בטענה שאין לי יותר צורך בהם והם לא מקוריים. תוך כדי התלישות הוא העיף החוצה גם סנסור של אורות ברקס, תקין לחלוטין, בגלל שהיה חליפי.

מאוחר יותר התברר שהסנסור מקורי אך משומש שהוא שם לי במקום עולה 150 ש"ח + מעמ.

בסוף היום נשארתי בלי אזעקה, אימובילייזר, נעילה מרכזית, 650 שח נזק ולמחרת התברר שהבעיה עדיין קיימת!

עצבני אך גם אופטימי רצתי שוב למוסך של גרוסמן וזה קיבל את פניי בטענה שהמצבר שלי הלך וצריך מצבר חדש.

הנזק - 480 שח ונחשו מה, למחרת שוב הרכב נכבה כל רמזור שני.

ביום שלישי חזרתי למוסך ואורן טען שלא ניתן להתחבר למחשב של הרכב על מנת להמשיך לטפל בתקלה ושאחזור ביום חמישי.

עדיין אופטימי, חזרתי הביתה וחיכיתי בסבלנות ליום חמישי.

בבוקר הבאתי את הרכב ובצהריים מתקשר אריה ואומר שהוא תיקן את התקלה ושהוא מטפל בעוד בעיה אחת ושאחרי הצהריים אוכל לקחת את הרכב.

סמוך לשעה 16:00 מתקשר שוב אריה ואומר שהרכב שלי לא מניע ושמחשב הפיקוד של המנוע הלך. עלות חלק משומש והוא דורש 1200 שח + מעמ על החלק. הוא גם ביקש שאחליט תוך חצי שעה כי הרכב שלי תופס לו מקום במוסך. החוצפן לקח לי 1100 שח על תיקון תקלה פעם שלישית, רוצה עוד 1200 על חלק שהגיע תקין למוסך ועוד רוצה תשובה מהר!

,זה כבר היה יותר מדי. הגעתי למוסך פתחתי את הנייד, נכנסתי ל-ebay וראיתי שחלק כזה עולה בין 25$-75$. למרות ההרגשה שאני מרומה, נשארתי איש עסקים מכובד והצעתי לו 400 שח על החלק. הוא לא רצה לשמוע ולמרות ששילמתי לו על כל התיקונים שביצע, פרט ליחידת המחשב, הוא לא הסכים לשחרר את הרכב שלי עד יום ראשון (באמצעות גרר), בטענה שאין לו זמן להחליף את החלקים בחזרה. למעשה הרכב שלי שבוי במוסך של גרוסמן, אפילו שאינני חייב לו שקל. שאני שוקל ברצינות ללכת מחר למשטרה ולהוציא משם את הרכב.

עד כאן הסיפור, אני מרגיש צורך לשתף אתכם מכיוון שסאאב הוא רכב נפלא אך בארץ יצא לו שם רע בגלל אנשים כמו גרוסמן שרואים מישהו לבוש טוב עם כרטיס אשראי ומתחילים לעשוק אותו.

במהלך הימים האחרונים גיליתי שניתן לרכוש חלקים באמצעות ebay, יש שם המון ובזיל הזול.

כמו כן ישנם מספר אתרים לסאאב כגון saabnetwork.com ו-eeuroparts.com

שמחזיקים חלקים לסאאב וישמחו לשלוח אותם לארץ. נכון שיש מכס ומעמ, אבל מה זה 61% מול 400% ?

ביום ראשון העו"ד שלנו יחזיר את האנשים שם למציאות עם תביעה משפטית ראויה על הנזק העצום שהמוסך הזה גרם לי ולמשפחתי.

חברים, ראו הוזהרתם!

להתראות,

יוסטין

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר שלום

לטיפול בבעיות חשמל פנה למוסך GMI ברח שפע טל תל אביב 0577341382בקש את אסי היה הדיאגונסטיקאי הראשי בצנטרל תל אביב ,ובעל סקנר מתאים לדגם

לאחר שאלון ממוסך DONT PANIC סגר ,הוא הכתובת כרגע ,לגבי מלאי חלפים תוכל לפנות לגרוסמן

אגב פנה לחבר הפורום אורן (מועדון סאאב)אשר מכיר את הרכב להמלצה בהמשך התיקון

יגאל

פורסם

אני מזהיר מכיוון שאין הרבה מוסכים לסאאב בארץ והמוסך הזה להרגשתי מנצל את זה מעבר לכל דמיון.

אנשים קונים סאאב, לא תמיד יודעים איזה רכב זה ונופלים למלכוד. כפי שאמרתי, זו הפעם הארשונה שלי אצל גרוסמן, שמתי אצלו

השבוע כמעט 3000 ש"ח ללא פתרון לבעיה וללא רכב (יש לי כבר כיוון למחשב בכמה מאות שקלים בודדים).

אני הייתי מודה למי שהיה מפרסם דבר כזה ומזהיר אחרים.

ליגאל - האם זה אותו אורן שעובד אצל גרוסמן ופירק לי את כל החשמל ברכב ללא הצדקה?

פורסם

ידידי היקר,

כאחד שמבקר כאן בפורום מידי יום ביומו ( כמו שאתה הולך לעבודה) אני קורא אין ספור הודעות בגין רשלנות, או להיפך בגין שירות מצויין שקיבלו חברי הפורום במוסך X או Y.

האם יש לך קבלות עם פירוט הטיפולים שביצעו ברכב שלך בכדי שנוכל לעיין בהם ?

איזה כייף לי :)

פורסם

יוסטין שלום רב, וברוך הבא לפורום.

הסיפור שלך מאד מעניין, אך יש כאן בעייה אתית, ואנחנו מנועים להגיב , מבלי לשמוע את גרסת המוסך המוזכר בפורום, מבלי שתביא הוכחות לכך, הדבר עלו להיות בגדר השמצה, ועלול לעלות בתביעת דיבה, נגדך.

קבל טיפ לרגל חברותך בפורום:

צור קשר עם אורן קיפניס, שהוא חבר מכובד בפורום זה, והוא בעל שם משתמש בשם מועדון סאאב, והוא בעל סאאב בעצמו, וחבר נכבד במועדון סאאב, בעל ידע נרחב ברכבי סאאב, והוא יוכל להפנותך, למוסכים המתמחים ברכבי סאאב לדורותיהם, והם גם מקצועיים ואמינים, או לדוד נמרי מנהל מועדון סאאב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן, לקחתי קבלות על כל הביקורים. שמתי לב שעל קבלה אחת כתוב "אורן קיפניס" ולא מוסך גרוסמן. מול מי לעזאזל אני עובד כאן?

פורסם

חברים, אני לא כאן בשביל להשמיץ אלא כדי להזהיר אנשים אחרים. בשבוע הבא אשמח לפרסם את כתב התביעה כפי שיוגש נגד המוסך.

אין בעיה, הסריקות בדרך...

פורסם

ב ebay ניתן לרכוש הכל, אף אחד לא מחייב אותך לרכוש בארץ.

הכל עיניין של היצע וביקוש, אם נוח לך יותר לרכוש ב ebay ולהמתין למוצר בבקשה, אף אחד לא מונע מבעדך לעשות זאת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוודאי שניתן לרכוש ב-E-BAY כול דבר כמעט, השאלה מי יתקין לך את החלקים שתקנה ומי יתן לך אחריות על החלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

מי מוכן לפתוח poll ולעשות סקר עם השאלה הבאה:

אילו היה לך רכב ששווה 15K, האם היית משבית אותו לשבוע כדי לקנות חלק ב-ebay ב-25$ במקום 1200 שח + מעמ?

:)

פורסם
האם יש באפשרותך לסרוק את הקבלות ולהציג אותם בפורום בבקשה ?

מצטרף לחברי מרק 10, ומבקש שתציג קבלות, אסמכתות, או כל מסמך כתוב, שיאשש את קובלנתך, בשל הזהירות בשלב זה הודעתך היא בדרך השמצה, עד שלא תוכיח את ההפך.

יש משפט שאומר" כל אדם חף מפשע, עד שלא הוכחה אשמתו", מכיוון שאנו לא בית משפט צבורי, ואנחנו שומעים גירסה אחת בלבד, את גרסתך, וכידוע למטבע יש שני צדדים, נמתין בסבלנות לסריקת מסמכים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אלו המחירים שלו לטיפולים, מצאת במחיר זול יותר? לך לתקן באותו המקום, אף אחד לא מאלץ אותך לרכוש באותו מקום.

החלטה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...