Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי מקרה שאני חייב עליו תשובה.

דפקו אותי בחניה של העבודה ומי שדפק אותי זה רכב של חברה שאני עובד בה , הלכתי לקצין רכב הוא אמר לי של מי האוטו ואמר לי לפנות אליו אישית , פניתי אליו והוא אומר לא הרגשתי כלום ובאתי לפניך בכלל לעבודה , לפי הכרטיס שעון אני הגעתי לפחות חצי שעה לפניו , עכשיו משום שהן אדם במעמד בכיר אז זה קצת בעיה לעשות רעש וצלצולים על הבן אדם אישית .

החברה היא חברה ממשלתית מה אפשר לעשות בנידון ?

האם להתעמת עם הקצין רכב האם הוא אמור לפתור את הבעיה או שאני ילך לקצין רכב יגיד לו אם אתה לא משלם לי על הנזק אני מגיש תלונה במשטרה על פגע וברח, האם התלונה במשטרה תעזור בכלל ?

אם מישהו נתקל בנושא אני חייב תשובה בדחיפות בתודה דניאל.

פורסם

יש לך הוכחות לגבי מי שדפק אותך (ראית את המקרה, או שאתה מניח שזה הוא)?

אם כן, מה הבעיה?

פנה אליו והצג לו את העובדות. במידה וזה לא עובד, פנה אל הקצין רכב.

במידה וגם זה לא עבד, הודעה לביטוח שלך, והגשת תביעה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עברתי חוויה דומה כשרכב חברה דפק את מכוניתי ונמלט, עד ראייה רשם את מספרו, הוגשה תלונה במשטרה, אולם נאמר לי שהתיק יסגר מחוסר עיניין , פשוט אין להם זמן לטפל בדברים כאלה.

פנייה לחברת הביטוח של הפוגע (חברת הליסינג) דרך חברת הביטוח שלי פשוט לא נענתה, התעלמות , כאילו לא היו דברים מעולם, כך שברירה היחידה שנותרה היא תביעה דרך תביעות קטנות, וזו לצערי הברירה שבידך.

מסתבר שכמות המיקרים שרכבי ליסינג/חברה מעורבים בנזקים מהסוג של פגע פברח , היא אדירה, וההתנערות של חברות הביטוח שלהם כנראה שהיא דרך התנהגות.

דרך נוספת (לא מומלצת) היא להגיע לנהג הפוגע באמצעות מתווך שזה מקצועו, ולאיים עליו בשבירת כל עצם בגופו, אני מבטיח שמיד ישולם הנזק, איך למדנו בגולני? מה שלא הולך בכוח , הולך בעוד יותר כוח, כנראה שכוח וכוחניות הוא שם המשחק במדינת חוק כמו ישראל.

פורסם

כח זה לא הבעיה , הבעיה היא שהוא ואני עובדים באותה החברה והוא במעמד גבוה וזה סיפור להתשתמש בכח וחוץ מזה לא משנה מה אני יעשה לו לרכב החברה תשלם לא הוא.

השאלה אם כדאי לאיים על הקצין רכב שאני יגיש תלונה במשטרה אם אני לא יקבל כסף עבור התיקון ?

פורסם

ברור!

זה לא כאילו אתה תקבל קידום לסמנכ"ל אם רק "תחליק" לו את זה.

זה שהוא במעמד גבוה לא נותן לו שום זכויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שהוא יזכור לך את זה ויתנכל לך, אבל זו החלטה שלך.

ובכל מקרה, אם הוא יימצא אשם, הוא משלם השתתפות עצמית כלשהי.

עדיין לא ענית על השאלה - מה ההוכחות שלך?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אין לי ממש הוכחות אבל הוא יודע שהוא דפק וגם ראו שהוא חנה לידי באותו היום (שהיה אתמול) זאת חניה קטנה של 20 רכבים קבועים שנכנסים.

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אין יותר מדי מה לעשות, כי אתה לא יכול להוכיח שהוא פגע בך.

אלא אם כן יש סימנים של צבע על הרכב שלך/שלו, וגם אז הסיכוי קלוש, כנראה שתאלץ לספוג את העלות.

מציע לך לנסות לדבר איתו פעם אחרונה, ולהיות קצת יותר תקיף.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

נסה לבדוק גם אם קיימת מצלמת אבטחה בחניה, אם כן בקש עותק של הזמן הספציפי בו התרחשה הפגיעה ואז תדע מי באמת פגע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ממליץ לך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

האמתי לא שווה לערב את הביטוח כי זה רק שפשוף בפח של האוטו , ואין מצלמות בחניה טוב נראה לי כבר נטפל בזה בדרך אחרת , תודה על העזרה.

• תוכן חדש...