Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

question for the lawyers,legual advisiors

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

can i sue in isreal a persone we sighed agreement in america.x

he was suppose to work for me , i have all his info in isreal , his passport copy etc etc

on the agreement was written down , that if someone will break it, he will pay

thanks guys

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

האם הוא היה אמור לעבוד עבורך בארה"ב? אם כן - יהיה קשה לנהל את התיק בארץ.

ולמען הדיוק - אין בעיה להגיש תביעה בארץ. אבל עו"ד שיודע את העבודה יטען שבית המשפט בארץ איננו הפורום הנאות לדיון בתביעה ויש סיכוי טוב שהתביעה אכן תסולק על הסף.

פורסם
האם הוא היה אמור לעבוד עבורך בארה"ב? אם כן - יהיה קשה לנהל את התיק בארץ.

ולמען הדיוק - אין בעיה להגיש תביעה בארץ. אבל עו"ד שיודע את העבודה יטען שבית המשפט בארץ איננו הפורום הנאות לדיון בתביעה ויש סיכוי טוב שהתביעה אכן תסולק על הסף.

he was suppose to work in the us, i paid and got him a working visa for 6 monthes, he never came

he never lived in the us, dont have american papers,and the agreement was between us, so it should catch anywhere between us, not?x

פורסם

עד כמה שאני יודע, אפילו תביעה על עבירה שנעשתה בוא נאמר, בנצרת, אי אפשר להגיש אותה בחיפה. צריך להגיש אותה בתחום השיפוט של אותו היכל משפט שבו נעשה המקרה/אירוע/WHATEVER, כך שאני לא מאמין שתביעה על מקרה שנעשה בארץ אחרת יתפוס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

thank you very much for your answers, but i can guess also

i asked for answers from professional lawyers, legal advisers.x

also you forgot we have a sighed agreement

פורסם

זה תלוי איפה חתמתם את החוזה ואיפה אתם גרים. אם החוזה נחתם ברץ ואתה אזרח ישראלי אני לא רואה שום מניעה לתבוע אותו כאן. אל תשכח שאם אתה חברה אז ממילא לא תוכל ללכת לתביעות קטנות ותצטרך עו"ד (מה שכדאי לך לקחת בכל מקרה) והוא כבר ינחה אותך.

אני תבעתי חברה קוריאנית בארץ לגבי מכונה מתוצרתם שקניתי דרך סוכן מקומי, זכיתי במשפט ובית משפט עליון בקוריאה אישר את פסק הדין הישראלי לגביה (רק שבינתיים החברה התפרקה ואין ממי לגבות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה תלוי איפה חתמתם את החוזה ואיפה אתם גרים. אם החוזה נחתם ברץ ואתה אזרח ישראלי אני לא רואה שום מניעה לתבוע אותו כאן. אל תשכח שאם אתה חברה אז ממילא לא תוכל ללכת לתביעות קטנות ותצטרך עו"ד (מה שכדאי לך לקחת בכל מקרה) והוא כבר ינחה אותך.

אני תבעתי חברה קוריאנית בארץ לגבי מכונה מתוצרתם שקניתי דרך סוכן מקומי, זכיתי במשפט ובית משפט עליון בקוריאה אישר את פסק הדין הישראלי לגביה (רק שבינתיים החברה התפרקה ואין ממי לגבות).

we sighed it in America

i'm a U.S and Isreali citizen

he lives in Isreal and have only Isreali passport, i payed the lawyer and got him a working visa , but he broke our agreement and never came.x

פורסם

זה ממש לא אותו דבר. ואיפה נחתם החוזה ואיפה הצדדים גרים זה ממש לא מה שקובע.

בנדר - אני עורך דין כבר 11 שנה, ככה שיש לי קצת נסיון.

גם אם החוזה נחתם בארץ, זה לא בהכרח משנה. מה שחשוב (בגדול - אני אומר מהזכרון בלי לבדוק לעומק) זה שהנושא של החוזה ומקום הביצוע שלו מיועדים להיות בארה"ב. העובדה שמדובר בשני ישראלים ממש לא זו שקובעת. מה שקובע זו מהות החוזה, ופה מדובר בחוזה שהפורום הנכון לדון בו הוא בית משפט בארה"ב.

ורק כדי שיהיה ברור - בהחלט יכול להיות שאם תגיש תביעה בארץ ואף אחד לא יעלה את הטענה של פורום לא נאות התביעה תתנהל כאן עד שינתן פסק דין. מצד שני - בהחלט יכול להיות שהצד השני יטען את זה ואז התביעה תסולק על הסף וגם תחטוף הוצאות.

אתה צריך גם לקחת בחשבון, שאם תנהל את התביעה בארץ תצטרך להגיע לכאן ולהעיד. אתה צריך לשאול את עצמך אם היתרונות של הגשת התביעה כאן שווים את העלויות של ניהולה בשלט רחוק וההגעה שלך לארץ.

• תוכן חדש...