Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב גברים ???? מקווה שהיתה לכם שבת טובה :D

אני רוצה לאטום את הדלתות ב 307 יש איזה חומר שאפשר לקנות בחנות לחומרי בנייה או משהו בסגנון חוץ מהחומרים היקרים של דימונד לדוגמא ?

תודה לכולם

פורסם
מה המצב גברים ???? מקווה שהיתה לכם שבת טובה :D

אני רוצה לאטום את הדלתות ב 307 יש איזה חומר שאפשר לקנות בחנות לחומרי בנייה או משהו בסגנון חוץ מהחומרים היקרים של דימונד לדוגמא ?

תודה לכולם

יש לך אוטו נחמד אז למה לחרבשו בחומרים לא יעדיים?סט danamyt לאטום שתי דלתות עולה 400-500 שח סכום לא משמעותי לבעליו של פז'ו 307 הלא כך??????

פורסם

איטום דלת יכול לתת תגובת באס טובה יותר, מניעת ויברציות של הפאנלים והדלתות עצמן וכמו כן בידוד רעשים מבחוץ.

המקומות העיקריים שזקוקים לבידוד הם הדלתות והבגז', לא חובה לבודד את כל הרכב ורכבים חדשים הרבה פעמים באים עם רמת בידוד רעשים טובה(בינהם ה307) זה לא הכרחי.

דיינמאט אפשר למצוא היום כמעט בכל חנות.

פורסם

תראה אם אתה מציג את זה ככה אז אני לא ממש חייב ? :)

ועוד שאלה חבר הראה שבאוטו שלו הוא שם צמר לבן כזה כמו של רמוקלים ביתים בדלתות זה אפקטיבי ?

פורסם
תראה אם אתה מציג את זה ככה אז אני לא ממש חייב ? :)

ועוד שאלה חבר הראה שבאוטו שלו הוא שם צמר לבן כזה כמו של רמוקלים ביתים בדלתות זה אפקטיבי ?

איטום דלתות ובגז' זה חובה. הכוונה שלי היא שאין צורך לאטום את התקרה, להוציא את המושבים ולאטום את הרצפה ועוד דברים שכאלה שאולי לא שקלת בכלל.

הצמר מיותר וחסר תועלת.

פורסם

שאתה אומר דלתות את מתכון גם לאחוריות או שגם לא נחוץ אלה אם כן אני מתכוון לשים שם גם רמקולים ?

וכמה לדעת יעלה לי לאטום את הפיג'ו ( SW ) ?

אגב אייל קיבלת את הפיג'ו ?

פורסם
שאתה אומר דלתות את מתכון גם לאחוריות או שגם לא נחוץ אלה אם כן אני מתכוון לשים שם גם רמקולים ?

וכמה לדעת יעלה לי לאטום את הפיג'ו ( SW ) ?

אגב אייל קיבלת את הפיג'ו ?

לא נחוץ לאטום את האחוריות אלא אם כן אתה מתכוון לשים שם רמקולים שזה דבר מיותר.

כמה יעלה לך אני באמת לא יודע, תצטרך לגשת לכמה חנויות ולקבל הצעות מחיר.

קיבלתי את הפיג'ו ביום ראשון :D

פורסם

סבבה מזל טוב על האוטו איך היא ?

אני רוצה באוטו להתקין רדיו דיסק במקביל לרדיו המקורי לתפעול יותר נוח בשביל אבא שלי :D

זה אפשרי נכון ?

ואיך היא מבחינת מיקום הקומפוננט אפשר למקם אותו במקום המקורי בדלת ?

תודה יובל ........

פורסם

האוטו נחמד מאוד.

להתקין במקביל זה רעיון גרוע במיוחד אם אתה חושב על לחבר את אותם הרמקולים לשני הרדיו דיסקים.

לא יודע לגבי הדלתות והרמקולים, רק יומיים אצלי עוד לא נגעתי בכלום אבל אין שום סיבה שלא תוכל לשים קומפוננט במיקומים האורגינליים.

• תוכן חדש...