Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינ זקוק לקיט התקנה ראוי ל2 מגברים:

1. ( KICKE MONO ZX 750.1 (750 WATT RMS

2. JBL GTO 75.4

האם קיים הבדל משמעותי בקיט התקנה של חברה מוכרת כגון JL AUDIO,ROCKFORD וכדומה

או ניתן להסתפק בקיט זול 2 גיי'ג ללא שם מוכר??

ודרך אגב ,אני לא מוצא באינטרנט קיט כזה.

אולי מישהו יכול לעדכן אותי במחיר קיט שכזה (מוכר או לא מוכר)

תודה

פורסם

יש קיטים 2 גייג' בארץ. ממה שנתקלתי מדובר בקיטים ממותגים ומאוד (מאוד) יקרים.

לא ראיתי קיט כזה לא ממותג, ובכל מקרה לדעתי עדיף לקנות קיט ממותג רק כדי לדעת שאתה מקבל מחברים וכבלים קצת יותר איכותיים שלא יתחמצנו \ ישברו \ יקרעו אחרי יומיים.

באוטופרט בפתח תקווה יש קיט 2 גייג' מסדרת ה POWER של רוקפורד. צלצל או גש לקבלת הצעת מחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הכוונה מאוד מאוד יקר ??

האם בהשוואה ללינק הבא זה גם מאוד מאוד יקר :wink:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-Gauge-Amplifier-Wiring-Kit-Amp-Wire-Hook-Up-W-RCA_W0QQitemZ180089639087QQihZ008QQcategoryZ38636QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

או בלינק הבא יש מספר קיטים של 0-2 גיי'ג אולי ניתן להמליץ על קיט מסויים שיתאים לי.

http://www.autotoys.com/x/cust/home.php?cat=660

תודה

פורסם

הלינק שהבאת זול, מאוד מאוד זול.

קיט כזה עולה בארץ כמה מאות טובות של שקלים, על אחת כמה וכמה מחברה מוכרת. ייבוא מחו"ל אפשרי, אך קח בחשבון שזה לא בטוח ישתלם, בעיקר בגלל משלוח יקר (הקיט הזה די כבד). ביררת כמה עולה לך משלוח לקיט הזה? 20$ זה בתוך ארה"ב.

קיט 0 גייג' מכובד מחברה מוכרת ניתן למצוא סביב ה 100$ לפני משלוח. לא יודע מה דין המכס בעניין.

לפני שאתה מקליק עם העכבר - קפוץ מחר לאוטופרט וברר כמה עולה הקיט אצלם. יכול להיות שתופתע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על ערכות התקנה,כבלים וכו' יש חובת תשלום מע"מ בלבד(15.5%).

אבל משלוח של כזה קיט יהיה יקר, מאוד יקר(איזור ה120-150 דולר) הוא כבד,גדול ומסורבל:).

לך תביא לך 12 מטר כבל של 4G (פעמיים 5 מטר 4G לכל מגבר לפלוס + פעמיים 1מטר 4G לכל מגבר למינוס).

למרות שלJBL גם 8G יספיק לך.

קצת פרופורציות.

under construction..

פורסם

אתה נעול על קיט ?

אני בניתי לי קיט 2 גייג', כלומר, קניתי כל דבר בנפרד, יצא לי כבלים של מונסטר, RCA של רוקפורד, בתי פיוז של דראגסטר, בקיצור, שילוב שכזה.

בדוק את האופציה, יכול לצאת לך מזה תועלת

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא נעול , אבל נראה לי שיהיה הכי פרקטי.

אני מאמין שאם אני יביא קיט התקנה של רוקפורד מחו"ל יעלה לי באזור ה100$

האם ניתן להשיג במחיר כזה בארץ את אותו הקיט??

http://cgi.ebay.com/ROCKFORD-FOSGATE-2-AWG-GAUGE-CAR-AMP-INSTALL-WIRING-KIT_W0QQitemZ270139614627QQihZ017QQcategoryZ32808QQrdZ1QQcmdZViewItem

פורסם

אם יש לך כבר קיט של 4 גייג' - פשוט תקנה \ תיצור עוד אחד. מבחינה כלכלית חבל עכשיו להתעסק עם קיט חדש.

איתמר.

פורסם

האם אני יכול לחבר כבל מתח נוסף מהמגבר הראשון למגבר השני?

ואדמות לאותה נקודה?

או שחייבים לפצל את המתח עם מפצל מתאים ?

תודה

פורסם

אפשרי, אך זה נראה קצת חאפרי.

גם הארקות אפשר לחבר לאותה נקודה, רק צריך שכל הארקה תהיה לפחות באותו עובי כבל של ה + שנכנס למגבר.

איתמר.

• תוכן חדש...