Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 55,000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש HGT רק כחודש. ועד עכשיו לא ניתקלתי בשום בעיה.

קודם לכן היתה לי פונטו ספייס במשך כשנה. ושום בעיה לא היתה איתה. וגם נסעה נהדר.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

לי יש את הדגם אבארט' שנת 2003. שהוא שונה באיבזור מה-HGT הרגילות

הבנתי גם ש-2001 קצת פחות טובות. אני לא יודע במה אבל ככה הבנתי.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אגב, בנוחות נסיעה הרכב הזה ממש לא מצטיין.

מצד שני - זאת ההקרבה שאתה עושה כשאתה רוצה משהו ספורטיבי, והוא בהחלט מפצה בסיבובים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל השמועות שאתם שומעים על הדגמים משנת 2001 מגיעות מאנשים שלא טיפלו כמו שצריך ברכב. יצא לי להיתקל בלא מעט רכבים משנתון זה שכבר עברו טיפול שכלל "ראש מנוע" עקב קריעת רצועת תזמון. העניין קצת יותר רגיש ברכב הזה, ואם תוסיפו את זה לאקלים ה"קריר והאירופאי" שיש לנו כאן ותקנחו עם אחזקה לקויה, תקבלו תקלות.

מצד שני, יצא לי להיתקל במספר לא מועט של רכבים מאותם שנתונים מוקדמים שטופלו כמו שצריך ועובדים כמו שעון שוויצרי עם מנגנון קוורץ.

בשביל הפרוטוקול, אבל לא שמעתם את זה ממני (כי הרכב שלי לא יאהב אותי אחרי זה :wink:), הדגמים המוקדמים יותר (יורו 2) מהנים יותר לנהיגה לדעתי.

הרכב שלי בבעלותי כשנה+. עד היום, חוץ מיישור קו פדנטי שביצעתי שקניתי אותו, נכנסתי למוסך (עקב "תקלה") פעם אחת לגירוז בורר ההילוכים (עניין של חצי שעה עבודה וחשבון של 100 ש"ח).

צריכת הדלק אצלי (לפי מחשב הרכב, ולפי חישוב עצמי שלי) מסתכמת בכ11 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית רגועה. בנסיעה בין עירונית רגועה הצלחתי להשיג 15.6 ק"מ לליטר. ככה שנתוני היצרן בהחלט ברי השגה ואף יותר.

כמו שרשם Ziv, בפורום של מועדון פיאט יש שרשור ענף מאוד על הדור השני של הפונטו. בין הדגמים, גם דגם הHGT.

!AWDSOME

פורסם

הי,

לפי מה שאני הבנתי בזמנו, דגמי 01 של הHGT היו הראשונים וישנן תקלות שתוקנו מ02 ואילך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היו הראשונים כן, והיו גם ריקולים על חלקם, לאלה שבאמת ניגשו למוסך תיקנו גם את הבעיות.

אני חושב ששנת 2002 היא העדיפה מבין כולן. חבל שאין לנו בארץ דגמים משנת 2004 ומעלה :?

!AWDSOME

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...