Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני מציע שמישהו שהיה שם יספר מה בדיוק היה, ונסגור עניין.

כל הודעה שלא לגופו של עניין שמופיעה אחרי ההודעה שלי - תימחק או תיערך לטובת שלום הציבור.

תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בסדר איציק.

א. עשיתי תאונה, אז מה?

ב. כן הייתי אתמול בפ"ת, ואני כן יודע מה היה שם.

ג. לא באתי לעקוץ אותו על התאונה, כי כמעט כל אחד פה בפורום עשה אחת, התעצבנתי על הקלילות שהוא הגיע למסקנה שהיה שם רייס אנשים נסעו על מדרכות ופוצצו ברזים.

בשום מקום בשירשור הזה לא היה רשום אפילו אם זה היה רכב ספורטיבי (זה היה VR6), יכול להיות שזה היה רכב של משפחה שאיבדה שליטה.

בתור אנשים שכל הזמן מדברים על שיקול דעת (ראה הודעתו בפורום ייעוץ בקניית רכב), אני מאוד אשמח לראות את דרך המחשבה הפתלתלה בין ההודעה הראשונה, לבין המסקנה שלו.

העלתי את נושא התאונה, כי אני זוכר מאותה תקופה שהיו אנשים שפיקפקו באמיתות הסיפור על החיה שקפצה לכביש (למען האמת, אני מאמין לרועי, וזה די הגיוני, זה קרה לי פעם עם שועל וכמעט עפתי מהכביש בגללו, בשיא הכנות).

הרי אם לא היה מדובר על רייסים שזה שייך ל"פרענקים" ול"ערסים", אלא היה כאן שירשור על מקצה ראלי - חצי חוקי, כמו שמתקיימים לפעמים, עם מכוניות מקצועיות. ואז היה קופץ מיודענו י.כ. (ירון כוכבי, למי שלא מכיר את הגאון) והיה טוען שבגלל התחרות יש כ"כ הרבה הרוגים, אני בטוח שגם רועי היה חוטף עליו קריזה (בטח אם הוא לא היה מנסה לברר, איפה כמה ולמה).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
זה בסדר איציק.

רועי, אני משאיר את זה רק כי זה מנוסח בצורה לא פוגעת, בניגוד להודעה הקודמת שלך.

עכשיו אני מחכה להסבר מצד מישהו שהיה שם בנוגע למה קרה בדיוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התעצבנתי על הקלילות שהוא הגיע למסקנה שהיה שם רייס אנשים נסעו על מדרכות ופוצצו ברזים.בשום מקום בשירשור הזה לא היה רשום אפילו אם זה היה רכב ספורטיבי (זה היה VR6), יכול להיות שזה היה רכב של משפחה שאיבדה שליטה.

נסעתי אתמול בערב ליד כביש די בודד שפתחו לא מזמן

המטרה שלי הייתה בסך הכל לשים מעטפה בחברה (עשיתי טובה לאבא)

אבל כשראיתי 205 GTI ו106 ראלי ............ הבנתי שכנראה יש בכביש הנ"ל איזה מפגשון (אני ידעתי שבעבר היו כמה אירועים בכביש)

..........

כמה מטרים אחרי הייתה על המדרכה גולף שעמדה עם הפנים כנגד כיוון התנועה ואחריה עוד גולף

עם שתי גלגלים על המדרכה

האטתי (רציתי לראות אם צריכים עזרה) ראיתי כמות די מכובדת של מכוניות ספורטיביות והבנתי.......

פתלתלה מאוד דרך מחשבתי. לא צריך מוח אנליטי מבריק במיוחד כדי להבין מה הלך שם.

אותך לא מכעיס שלירן ישר קופץ לקרוא לבנאדם אחר טיפש, כי הוא כתב שלדעתו אכיפה של חוקים ראויה במקרים כאלו?

הרי אם לא היה מדובר על רייסים שזה שייך ל"פרענקים" ול"ערסים", אלא היה כאן שירשור על מקצה ראלי - חצי חוקי, כמו שמתקיימים לפעמים, עם מכוניות מקצועיות. ואז היה קופץ מיודענו י.כ. (ירון כוכבי, למי שלא מכיר את הגאון) והיה טוען שבגלל התחרות יש כ"כ הרבה הרוגים, אני בטוח שגם רועי היה חוטף עליו קריזה (בטח אם הוא לא היה מנסה לברר, איפה כמה ולמה).

אל תכניס לכאן גזענות. מה הקשר בין אם אני אוהב או לא אוהב רייסים לבין זה שאצלך זה נחשב פרענקים וערסים? אם אתה חי בתוך סטיגמה כזו ורוצה להיות גזעני, be my guest. אל תכניס לי מילים לפה.

מעבר לכך כמה נקודות שאולי יעזרו לסיים את מרחץ הדמים הזה: (מי אמר שימי שבת משעממים בפורום? :p )

1. לא אמרתי בשום שלב שרייסים = תאונות. אבל הסבירות שתאונה תתרחש ברייס יותר גבוהה, תסכים איתי, מלהתרחש כשאותם אנשים נוהגים לבד בלי צורך להמחיש של מי גדול יותר ובטח קטנה יותר כשאותו רייס מבוצע כראוי, בדרך סגורה ועם דאגה מינימלית לבטיחות.

2. בוא לא נכניס כוכבים לדיון, חבל לרדת לרמות כאלו ;-). ההבדל בין מה שאני רושם, למה שכוכבי רשם הוא שאני בהחלט בעד קיום ספורט מוטורי, אבל אני לא נגד אכיפה כל עוד הספורט הזה לא חוקי. מה לעשות, חוק הוא חוק. נכון, חייבים לשנות אותו וזה בהחלט חוק דרקוני, גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה. אבל כשיש תאונות - האכיפה מוצדקת. תמיד. גם במרוץ ראלי שאורגן עד הפרט האחרון עם נהגים מקצועיים במסלול "ייעודי" - עדיין בארץ זה לא חוקי, לצערנו.

בכל מקרה, חבל על הויכוחים - רגע אחרי כדאי לשים לב שאנחנו כאן לאותה מטרה. רק עם דעות שונות (וכן רועי, אני עדיין חושב שהעובדה שיש תאונות ברייסים מצדיקה פשיטות משטרתיות, העמדה שלשמה הגבתי ללירן מלכתחילה)

פורסם
זה בסדר איציק.

א. עשיתי תאונה, אז מה?

ב. כן הייתי אתמול בפ"ת, ואני כן יודע מה היה שם.

ג. לא באתי לעקוץ אותו על התאונה, כי כמעט כל אחד פה בפורום עשה אחת, התעצבנתי על הקלילות שהוא הגיע למסקנה שהיה שם רייס אנשים נסעו על מדרכות ופוצצו ברזים.

בשום מקום בשירשור הזה לא היה רשום אפילו אם זה היה רכב ספורטיבי (זה היה VR6), יכול להיות שזה היה רכב של משפחה שאיבדה שליטה.

בתור אנשים שכל הזמן מדברים על שיקול דעת (ראה הודעתו בפורום ייעוץ בקניית רכב), אני מאוד אשמח לראות את דרך המחשבה הפתלתלה בין ההודעה הראשונה, לבין המסקנה שלו.

העלתי את נושא התאונה, כי אני זוכר מאותה תקופה שהיו אנשים שפיקפקו באמיתות הסיפור על החיה שקפצה לכביש (למען האמת, אני מאמין לרועי, וזה די הגיוני, זה קרה לי פעם עם שועל וכמעט עפתי מהכביש בגללו, בשיא הכנות).

אוקיי.

אז גם ממה שאנחנו שמענו, מדובר היה ב VR6...אני בספק אם היתה תהודה כל כך גבוהה בקרב הפורום אם היה מדובר במכונית משפחתית רגילה שעברה במקום ואיבדה שליטה (אוקיי, אני יודע שזה נשמע רע אבל בסה"כ דברים שיותר קשורים לרוח הספורטיבית של כל חובב רכב, באם מדובר במכונית ספורטיבית, תחרות או מקום מפגש קבוע - הם הרבה יותר קרובים למשתמשי הפורום ורובם מזדהים עם חלק מהמקרים ולפעמים אף סולדים מהם - ומן הסתם הם גם יותר מעניינים אותנו).

רועי גם כן ידע שמדובר ב VR6, לכן תגובתו היתה כזו.

תאמין לי שאני, אתה ורועי נמצאים באותו הצד של היבשת ורוצים את אותו הדבר בדיוק....נכון שלעיתים התגובות הן צוננות ולא תמיד מראות על הבגרות הנדרשת - זה משהו שכנראה נצטרך להשתפר בו.

מה שלעיתים מכעיס (ובצדק) את חלק ממנהלי הפורום הוא המהירות בה לירן יוצא להגן על כל חאפר שהמשטרה מציקה לו (שבחלק מהמקרים פעולת המשטרה מוצדקת לחלוטין - כי בוא נגיד שלא כולם הם תלית שכולה תכלת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רב לאיציק ולרועי

ששוב גם בתר"ד הזה כותבים דברים שהם בכלל לא ראו או היו שם

והם רק "שמעו"

ואחרי זה טוענים שאני משתמש "בדמיון " שלי.

אני סיימתי להגיב לשרשור הזה .

אני לא אתן לכם את התענוג להמשיך בפסים האישיים.

פורסם
תודה רב לאיציק ולרועי

והם רק "שמעו"

לא, בבקשה אל תפסיק. אם כל כך חשוב לך הנושא - שתף אותנו. מה קרה שם. ברצינות, ספר מה ראית ומה קרה ומי יודע, אולי תתפוס אותי ואת איציק עם המכנסיים למטה (לא ביחד אני מקווה :splat: ).

פורסם
תודה רב לאיציק ולרועי

והם רק "שמעו"

פרט לעובדה שמדובר ב VR, איפה ראית שרשמתי משהו שקשור לתאונה שם ?

איפה ראית שרשמתי מה קרה שם ?

תפסיק לדמיין :idea::!:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחרי כן מתפלאים למה המשטרה באה לפזר אתכם...

יופי ותודה לך על ההודעה המטופשת הזו...

מה מטופש בה בדיוק? שהיא נכונה? חבורה של אנשים התפרעו, עלו על המדרכה ושברו ברז כיבוי. אכן, גיבורי ישראל.

איזה דבר טיפשי להגיד...

אפילו אם הם כן התפרעו והתנהגו כמו מטומטמים זה אומר שזה נכון לגבי כל המפגשים... איך היית מרגיש אם אנשים היו מייחסים אותך לחבורת חוליגנים שהתפרעו במשחק כדורגל של בני יהודה כשאתה ישבת וראית משחק של מכבי ת"א נגיד... זה שהם היו מטומטמים (ואני לא אומר שהם היו אני לא הייתי שם) והתנגשו בברז מים לא אומר שצריך להאשים את כל קהילות המפגשים למיניהן ולהכליל, אני לא רואה שום קשר בין זה שהם התנגשו בברז מים במקום אחד לבין זה שאני לא יוכל לראות מכוניות יפות במקום אחר. גם אם מישהו עושה תאונה על הכביש זה לא אומר שאסור לתת לאנשים לנהוג ולמיטב הערכתי אין יותר תאונות במפגשים מאשר בכבישי ישראל והמשטרה לא באה ומפזרת נהגים (רק נותנת דוחות :evil: ).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

רק רציתי למקד את הדיון פה על נקודה מסויימת:

גם אני בעד אכיפה של נהיגה פרועה בכבישים בין מכוניות משפחתיות תמימות. לא חסר התפרעויות שראיתי במו עיני, בנתיבי איילון לדוגמא. או הרייסים בקניון הזהב שאותם ראיתי רק בתמונות וסרטונים, אבל ניכר שהם נעשים גם בין מכוניות והולכי רגל.

הבעיה היא בצורת האכיפה - במפגשים מסויימים, הן איילון והן מפגשים מצומצמים בכבישים ריקים לצורך רייסים מתבצעת אכיפה שהיא הטרדה נטו. מתי הורידו נהג מהכביש על נהיגה פרועה במפגש? וכמה רכבים הורידו מהכביש בגלל "אגזוזי לחץ ומאיידים מוגדלים"? לכמה אנשים נטפלו והתייחסו כאל עבריינים רק בגלל שהם באים למקום, בלי שעברו על כל חוק בנהיגתם?

אז צריך לעשות הפרדה. לגיטימי לתמוך באכיפה של חוקי התנועה על התפרעויות בכביש וסיכון הציבור - ובואו נניח לרגע בצד את הדיון על מי יודע לנהוג על רכבו העפיץ ולכן "מותר לו" ומי ילד מתלהב מהזהב עם עונו ריגר ו"אסור לו". חוק זה חוק, ואין שום זכות להתנגד לאכיפתו כאשר הוא באמת משרת את שלום הציבור וכשהאכיפה לא מתבצעת באלימות.

אבל עדיין לגיטימי מאוד, לדעתי, להתרעם על ההתנהגות הנטפלת והמטרידה של שוטרים על חובבי רכב באשר הם, בלי כל קשר לאופי נהיגתם אלא רק על סמך השקעתם ברכבם או אפילו הגעתם למקום בו יוכלו לראות מכוניות מושקעות.

.

פורסם

מה מטופש בה בדיוק? שהיא נכונה? חבורה של אנשים התפרעו, עלו על המדרכה ושברו ברז כיבוי. אכן, גיבורי ישראל.

רועי הבטחתי לעצמי לא להתערב בויכוחים המטופשים שרצים פה בפורום לאחרונה אבל הההודעה שלך היתה חייבת תגובה.

אני מגיע לרוב מפגשים הרייסים בכביש המדובר וראיתי את רובם.

משום מה אני זוכר אך ורק יום אחד מלא ברייסים מאוד מסוכנים... מאוד

מצחיק שאתה נהגת באחד הרכבים.

לסיום, קל לך לשבת בבית על המחשב ולשפוט אנשים שעשו רייס בקו ישר ורוב הסיכוניים ללא סיכון הסביבה שאתה בעצמך עשית את אותו דבר וסיכנת את עצמך ואת הסביבה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

רועי הבטחתי לעצמי לא להתערב בויכוחים המטופשים שרצים פה בפורום לאחרונה אבל הההודעה שלך היתה חייבת תגובה.

לסיום, קל לך לשבת בבית על המחשב ולשפוט אנשים שעשו רייס בקו ישר ורוב הסיכוניים ללא סיכון הסביבה שאתה בעצמך עשית את אותו דבר וסיכנת את עצמך ואת הסביבה.

שי

שי...

רק בשביל ההבהרה - באותו זמן הכביש היה סגור לתנועה ורועי סיכן רק את עצמו, את הבטונדה ואת הפרנסה של יוסי...

כיום הכביש פתוח לתנועה ולכן המצב שונה לחלוטין.

:-)

פורסם

שי

טוב, מסתבר שכל דבר צריך להסביר:

אין לי שום בעיה עם רייסים. יש לי בעיה עם ההתממות של לירן כש-sparrow רשם את מה שהוא רשם.

ה"ארוע" החד-פעמי והמיותר שלי, היה בכביש סגור שבו הסיכון מסתכם בצמד המשתתפים ולא בתנועה הזורמת בכביש פתוח, הולכי רגל וכדומה. מעניין מה הייתם אומרים אם הגולף הזאת היתה נוחתת על המדרכה אבל לא על ברז כיבוי - אלא על זקנה עם הליכון, ילד בלונדיני בן 4 וקוקר ספנייל.

מעבר לזה אני מסכים איתך, אבל מראש לא יצאתי נגד רייסים (זה לא יותר מסוכן מנהיגה ספורטיבית על ידי אם זה נעשה נכון) אלא נגד התממות כשמגיעה משטרה. שני המקרים לא חוקיים ובשני המקרים לא צריך להפוך את המשטרה לאוייבת המדינה, על כך שהיא אוכפת את מה שבעיניה מסוכן (ומעל לכל לא חוקי).

פורסם

שי

שי...

רק בשביל ההבהרה - באותו זמן הכביש היה סגור לתנועה ורועי סיכן רק את עצמו, את הבטונדה ואת הפרנסה של יוסי...

כיום הכביש פתוח לתנועה ולכן המצב שונה לחלוטין.

LOL

אם זה עוזר לך לישון בשקט בלילה....

בכל אופן במקרה של תאונה במהירות כזאת אתה מסכן את הסביבה ולא רק את עצמך, בנוסף הכביש היה סגור עד הקטע של הבטונדה ומאותו נקודה הוא פתוח לתנועה.

אריאל, אין לי בעיה אישית נגד רועי ברייסים באותו יום, יש לי בעיה שפתאום כולם הפכו יפי נפש ושומרי חוק, ראיתי מספיק איך אנשים בפורום הזה נוהגים ובוא נגיד שלעשות רייס הרבה פחות חמור מכך.

אז ברצינות, נראה לאחרונה שיש פה אנשים שיושבים מול הפורום ורק מחכים לרגע שיהיה אפשר להתחיל בויכוח על בסיס אישי נגד אנשים מסויימים (אם זה לירן אז זה אפילו טוב יותר).

שי

פורסם

שי

טוב, מסתבר שכל דבר צריך להסביר:

אין לי שום בעיה עם רייסים. יש לי בעיה עם ההתממות של לירן כש-sparrow רשם את מה שהוא רשם.

ה"ארוע" החד-פעמי והמיותר שלי, היה בכביש סגור שבו הסיכון מסתכם בצמד המשתתפים ולא בתנועה הזורמת בכביש פתוח, הולכי רגל וכדומה. מעניין מה הייתם אומרים אם הגולף הזאת היתה נוחתת על המדרכה אבל לא על ברז כיבוי - אלא על זקנה עם הליכון, ילד בלונדיני בן 4 וקוקר ספנייל.

מעבר לזה אני מסכים איתך, אבל מראש לא יצאתי נגד רייסים (זה לא יותר מסוכן מנהיגה ספורטיבית על ידי אם זה נעשה נכון) אלא נגד התממות כשמגיעה משטרה. שני המקרים לא חוקיים ובשני המקרים לא צריך להפוך את המשטרה לאוייבת המדינה, על כך שהיא אוכפת את מה שבעיניה מסוכן (ומעל לכל לא חוקי).

רועי אחרי שקראתי את הודעתך אני רק מבסס יותר ויותר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת בסוף,

אתם מחפשים ויכוחים מיותרים ורובם נגד לירן, יש לכם בעיה איתו דברו איתו במסנגר או באי סי קיו ותפסיקו לזהם את הפורום בדיונים נוסח כוכבי

שי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...