Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים מישהו שיכול לייצר כזה דבר?

התמונה להמחשה ואני רוצה רק שורה אחת של פתחים.

6f_1_b.JPG

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה נמצא בפורום טכני לרכב.

שאלתי היא ,מה הקשר בין החלק הזה, ומה שאתה רוצה להדגים בו, לבין פורום טכני לרכב?

אנא תשובתך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לא מעט מפעלים שיודעים ליצר דברים כאלה

אבל אני לא מאמין שייצרו יחידה אחת

וחצימי מה זה קשור לענף הרכב ולפורום הזה ?

?

פורסם

הדגל של פורשה שברקע - זה הקשר.

מטרה - הוספת פתחים במכסי מנוע בשביל להוריד טמפרטורה בתא מנוע.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לcroc

גש לחנות לציד ימי בשם "ימית"במרינה בתל אביב או "אטלנטיס מרין" בכניסה לחניון תחת ככר אתרים תוכל למצוא שם וגם מפלדת אל חלד (נירוסטה 304)

יגאל

אגב ערוך חיפוש בגוגל תחת METAL FABRICATING ואולי תוכל למצוא את הפשיט והסדן שמייצר את פתח האיוורור הזה ,הוא מאוד קל לייצור ללא צורך בחיתוך המכסה

פורסם

מתעלק על השירשור

כל פתח במיכסה המנוע, כזה המדובר כאן או כל אחד אחר, מה נדרש לבצע מתחתיו כדי למנוע כניסת מים בצורה מזיקה למכלוליי החשמל והמנוע בתוך תא המנוע?

בברכה

מתחדשת*

פורסם

אני מכיר מקום באזה'ת הישן נתניה.

הוא נימצא בפינה האלכסונית המקבילה לשניצל איילה, זו צומת מרומזרת ברחוב הראשי של אזה'ת (יש שם רק צומת אחת מרומזרת, ויש שם רק שניצא איילה אחד)

הוא צמוד לאגזוזי ורד, מעין בעל מקצוע שמתעסק בפח/אלומיניום/נירוסטה ועושה גם עבודות קטנות, אין ממש שם למקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יגאל, אתה בטוח שהם עושים את זה מ 304 לסביבה ימית? 304 נאכל יופי במי ים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כאשר מדברים על פלדות בלתי-מחלידות (נירוסטה או SST) יש להתייחס לעוד תכונות מלבד עמידות בפני קורוזיה.

1. היכולת לבצע עיבוד המתכת בכלים הנמצאים אצל בעל המקצוע ריתוך,כיפוף ובמקרה שלך ניקוב.

2. זמינות המתכת

נירוסטה לפי התקן הבין לאומי (שיטת ספרור אחידה) S30400 הינה בעלת אחוז פחמן נמוך לעומת S30200 ועמידות טובה יותר בפני קורוזיה.

נירוסטה S31600 עמידות טובה יותר בפני קורוזיה לעומת 302/304

במידה ויש צורך לרתך את החלק יש להתייחס לפרמטר הזה בשיקול בבחירת סוג הנירוסטה מכיוון שיש נירוסטות קשות לריתוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי את הפתרון הכי טוב בישבילך.

גש לבית מלאכה ליצור ארונות חשמל,

תאמין לי תמצא שם מכל הגדלים המידות והסוגים,

כי מה שיש לך בתמונה זה פתח איוורור לארונות חשמל שעשויים ממתכת

מגולונת וצבע קרם חסין אש.

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

מה שהציע ניצן אכן נשמע מצויין, אני עבדתי בעבר עם זיווד רונן ברחובות וגם עם ברטל בראשון לציון אבל הם מייצרים בכמויות מסחריות מסדים של 19 אינ'ץ לתעשיה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...