Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידה ממושכת - הפעם הגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לחבר שלי צצה הזדמנות לעבודה שדורשת עמידה מרובה, כבר הראתי לו את השרשור על הנעליים לעמידה, אך הוא טוען שאצלו הבעיה היא בגב, הכאבים ברגליים פחות מורגשים אך בגב יותר רציינים.

האם יש פיתרון כגון חגורת גב או משהו בסגנון לעבודה ממושכת בעמידה?

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

נעלייים משפיעות על הגב באופן ישיר ביותר

חוצמזה הוא אמור לדעת לעמוד, זקיפה נכונה, משיכת כתפיים לאחור, צוואר מורם, הכנסת הבטן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חגורת הגב אינה מומלצת, היא גורמת לנזקים לטווח הארוך.

עמידה נכונה היא המפתח, נעליים רכות במיוחד וסיבולת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מידרסים עוזרים בצורה משמעותית

בכאבי גב , רגלים , כפות רגליים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
שיעבוד בחדר כושר גב+ בטן והבעיה תיפתר.

בטן מה הקשר? אומנם אלה שרירים נגדיים וברגע שתתאמן על אחד אז גם השני יושפע בצורה כולשהי, אבל אין השפעה ממשית שאם תעבוד על הבטן אז הגב יעבוד גם ויפתח סיבולת - ממש לא, זה סתם מיתוס.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

לעבוד על הגב צריך לדעת איך. לא ישר לרוץ ולעשות סקוואטים או דד ליפט, להתחיל ברגוע. אחרת הנזק לגב יהיה בלתי הפיך. אני ממליץ לפני עבודה על הגב להתייעץ טוב טוב עם מדריך, ולא להעמיס הרבה משקל.

חגורת גב בהחלט יכולה לעזור , אשמח לשמוע איזה נזקים היא גורמת בטווח הארוך? אני מדבר לא על חגורות הגב מהמכון כושר אלא על חגורות של URIEL הרחבות הללו, משכסות את כל הגב התחתון למשל...

ROOONEEYY

פורסם
בטן מה הקשר? אומנם אלה שרירים נגדיים וברגע שתתאמן על אחד אז גם השני יושפע בצורה כולשהי, אבל אין השפעה ממשית שאם תעבוד על הבטן אז הגב יעבוד גם ויפתח סיבולת - ממש לא, זה סתם מיתוס.

זה ממש לא מיתוס, אני אומר מניסיון, אמא שלי פיזיוטרפיסטית ותמיד אמרה לי לחזק בטן תחתונה כדי שתחזיק את הגב תחתון בעיקר וזה ימנע כאבים, כמו כן בעת מאמץ תמיד לכווץ את הבטן כדי לא לגרום נזק לגב.

205 GTI.

פורסם

אגב, אם הזכרתם כאבי גב, הפתרון הכי טוב והכי מהיר זה פשוט עמידת ראש (פעם בכמה ימים לכמה דקות זה מספיק)

כניראה שהלחץ הנגדי שמתקבל דרך הצוואר גורם לחוליות/רצועות/שרירים להתחזק וזה גם "מעיר" את אלו שלא בשימוש יומיומי

בנוסף עמידה על הראש פותרת בעיות עייפות

נסו את זה בבית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...