Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן לפילטר אויר?........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שבתכל'ס אני לא יודע אם מתאימה לאוף טופיק או לפה כי היא די טכנית וקשורה למכונית אבל למכונית על שלט.

בקיצור,יש לי מכונית באגי על שלט שנוסעת בשטח,ועל מנת למנוע כניסה של חול\אבק למנוע שלה משמנים לה את פילטר האויר כך שחלקיקי האבק נדבקים לשמן ולא נכנסים לתוך הקרבורטור.

השאלה שלי היא האם אתם מכירים איזשהו שמן ייעודי לפילטר אויר של מכוניות (אמתיות), או שאתם יכולים להמליץ לי על איזשהו שמן שיכול לעשות את העבודה,הדגש הוא שהשמן צריך להיות סמיך מספיק בשביל ללכוד את האבק ומצד שני להיות דליל מספיק בשביל לאפשר כניסה חופשית של אויר למנוע (אני יודע שיש לי הרבה דרישות אבל מה לעשות...... :wink: ).

אם מישהו מכיר שמן מתאים אז שיכתוב לי גם כמה הוא אמור לעלות ומהיכן ניתן לרכוש.

תודה מראש,

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי להכיר את 2 סוגי השמנים, של מכוניות אמיתיות ומכוניות שלט.

נראה שהשמן הייעודי לשימוש במכוניות נוסעים סמיך ועבה מהשמן לפילטרים הספוגיים למנועי בנזין במכוניות שלט.

ואפשר גם לנסות, אולי בסופ"ש הקרוב אני אבדוק את הנושא לעומק.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני את השמן שלי קניתי בלארט - חנות לאביזרים של אופנועים , הם מבדילים שם בין שמן לפילטרים מספוג או פילטרים מבד, ככה שאני מאמין שההבדל שדייויד לפני הזכיר פה נלקח בחשבון...

בכל מקרה, יש כזה מוצר, הוא לחלוטין לא יקר, ואם אתה מעונין, צור קשר בפרטי יש סיכוי שאוכל להשיג לך מחיר משופר 8)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כמובן שיש

בערכת הניקוי של K&N ישנם 2 סוגי חומרים האחד חומר ניקוי לפילטר והשני השמן המדובר.

פנה לאחי הוא היבואן של הנ"ל.

שם המשתמש שלו (כמה מקורי) K&N

או 058222686

Rikshanoam-R

• תוכן חדש...