Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 96 1600ידני,ומסיבה כלשהי שאני לא מבין האוטו שותה דלק כמו האמר!!

1.מה יכולות להיות הסיבות לזה??

2.איך אני יכול לבדוק כמה האוטו אוכל דלק בדיוק?(אני יודע בערך שצריך למלא מיכל מלא ולבדוק אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט על זה איך אני עושה את זה בדיוק...)

פורסם

תמלא מיכל מלא , תאפס את המונה, אחרי 100K שוב תלך לתדלק (פול טנק) ואז תבדוק כמה ליטרים נכנסים לך באוטו.

ומכאן תעשה את החישוב לבד...

מקווה שעזרתי.

פורסם
תמלא מיכל מלא , תאפס את המונה, אחרי 100K שוב תלך לתדלק (פול טנק) ואז תבדוק כמה ליטרים נכנסים לך באוטו.

ומכאן תעשה את החישוב לבד...

מקווה שעזרתי.

השיטה נכונה מאוד, אבל 100 ק"מ הוא מרחק לא מספיק לצורך המדידה. הבדל של ליטר בנזין יכול בקלות להיווצר כתוצאה ממשאבה שמכוונת אחרת ומפסיקה את הזרמת הבנזין לטנק הדלק בנקודה שונה. גם אירועים חריגים על הכביש יכולים לשבש את התוצאה, למשל פקק היסטרי או נסיעה בין עירונית.

לכן לדעתי 300 ק"מ הוא מרחק המינימום לקבלת מדידה אמינה.

פורסם

שבת שלום.

יש הבדל בין צריכת דלק - ק"מ\ליטר לבדיקת כמויות בנזין שהמנוע מכבל שאת זה ניתן לבדוק רק עם מכשיר 4 גזים ובחיבור ליחידת הבקרה של הרכב לבדיקת החיישנים הרלוונטים.

בברכה ושבת שלום.

חיים יוד.

• תוכן חדש...