Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנו לי אוטו ברוסיה ואני יודע לנהוג מצוין (אפילו לימדתי את אמא שלי כשהיא לא נסעה הרבה זמן) אז מחר יהיה לי שיעור נהיגה ראשון ואני רוצה לשאול אם כדאי לי לספר למורה שאני יודע לנהוג או לא . לא כך הבנתי כמה שיעורים צריך לעשות כדי לעשות טסט.

Kids in the BACK SEAT may cause ACCIDENTS ACCIDENTS in the BACK SEAT may cause Kids So,..... NO BACK SEAT = NO ACCIDENTS

פורסם

אתה יכול לספר למורה שנהגת הוא לא שוטר,שאני סיפרתי למורה שלי שהילוכים אני כבר נוהג אז הוא פשוט קיצר את השלב של ההסבר על נקודת החיכוך זה הכל.(28 שעורים מינימום)

בהצלחה אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אני ספרתי למורה שלי ולא הייתה שום בעיה, ובכלל, מעולם לא שמעתי על בעיה לספר למורה על נסיון עבר בנהיגה.

והמינימום הוא לא 28 שיעורים, אלא 21 שעות עם מורה. (21 שיעורים של שעה, או 28 שיעורים של 45 דקות וכו').

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חלק מהמורים מפרגנים לתלמידים המנוסים יותר .

אני מכיר אישית כמה ילדים שניגשו לטסט אחרי מספר קצר מאוד של שיעורים(10-15) ועברו טסט ראשון אחרי שהם סיפרו למורה שלהם שיש להם ניסיון רב על הכביש, והוא בדק שבאמת כך הדבר.

פורסם
והמינימום הוא לא 28 שיעורים, אלא 21 שעות עם מורה. (21 שיעורים של שעה, או 28 שיעורים של 45 דקות וכו').

יום נעים :)

טל

אם אתה רוצה להיות חכם אז תדייק עד הסוף.

28 שיעורים שכל שיעור הינו 40 דקות.

ירון מאיר

• תוכן חדש...