Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לעקוץ שקרן כרוני?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לעקוץ שקרן כרוני?! :idea:

מכירים את האימרה לשמור על חבריך קרובים אבל על אויבך עוד יותר קרובים?

קצת על רקע האדם: מניפולטור (אוהב לשלוט על אנשים), שקרן, הכל רק לטובתו וכד'.

אני בכוונה משחק במשחק שלו\ה כדי ללמד אותו לקח.

תנו הצעות לדרכי פעולה (אין צורך באלימות).

תודה

גיא

פורסם

זה משעשע לשחק עם אנשים כאלו

הכרתי פעם שקרן כרוני , שהיה מספר לנו כל דבר שהיה קורה לחברים שלו

למשל אבא של חבר עבר ניתוח "אל תשאלו , אבא שלי עבר ניתוח בלה בלה בלה"

או שהוא סיפר לנו בדיוק בשנת הדגם החדשה של האקורד , ש"אבא שלי קנה הונדה אקורד טורבו עם 4 אגזוזים וג'נטים 18" עד שהגענו אליו לחניה וראינו, יחד איתו שיש לו את האקורד מהרמה הכי פשוטה :)

היינו אוספים עליו מל"מ מהחברים שלו , ושכנים, ומכרים

ושיחקנו איתו עד שהוא השתגע ועבר דירה רחוק רחוק.

קוראים לו דודי במקרה?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שקרנות כרונית הינה מחלה.

כל עוד ועם השקרנות שלו הוא לא ביצע פשע, לעקוץ כזה אדם זה כמו לעבוד בעיניים על אוטיסט.

יש לי חבר כבר המון שנים שהוא שקרן כרוני, זה פשוט לא ניתפס כמה בנאדם יכול לשקר ואפילו להאמין לעצמו.

פשוט אין מה לעשות, צריך להבין את הבעיה הזו, להתחשב בה, אפילו לרחם עליו במובן מסויים ולהיתאקלם אליו כל עוד והוא אדם טוב בליבו.

אם כך, מישהו צריך להיות חבר של אותם חולים, סך הכל הם סובלים מזה אפילו אם זה ללא ידיעתם ובטח ובטח זה פוגע בהם איפשהו בחיים.

בקיצור אל תנסה להיות כמוהו/להחזיר לו/לרדת לרמה שלו/לפגוע בו, להיות רע זה קל, להיות טוב זה קשה, תתאמץ לסבול אותו או שתצא מחייו

הוא החולה, אתה הבריא.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תדאג להפריך בפומבי כל שקר שלה.

רעיון בהחלט נכון למקרה הספציפי האחרון

רק חבל לרדת לרמה הזאת

פורסם

אם זאת רמה נמוכה אצלך, אז כל עקיצה אחרת תהיה נמוכה עוד יותר.

או שתסתום לה את הפה על כל שקר או שתנתק קשר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שקרנות כרונית הינה מחלה.

כל עוד ועם השקרנות שלו הוא לא ביצע פשע, לעקוץ כזה אדם זה כמו לעבוד בעיניים על אוטיסט.

יש לי חבר כבר המון שנים שהוא שקרן כרוני, זה פשוט לא ניתפס כמה בנאדם יכול לשקר ואפילו להאמין לעצמו.

פשוט אין מה לעשות, צריך להבין את הבעיה הזו, להתחשב בה, אפילו לרחם עליו במובן מסויים ולהיתאקלם אליו כל עוד והוא אדם טוב בליבו.

אם כך, מישהו צריך להיות חבר של אותם חולים, סך הכל הם סובלים מזה אפילו אם זה ללא ידיעתם ובטח ובטח זה פוגע בהם איפשהו בחיים.

בקיצור אל תנסה להיות כמוהו/להחזיר לו/לרדת לרמה שלו/לפגוע בו, להיות רע זה קל, להיות טוב זה קשה, תתאמץ לסבול אותו או שתצא מחייו

הוא חולה, אתה בריא.

+1

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תישמע איזה עקיצה עשו על חבר שלי פעם .

זה כנראה אחת העקיצות הגדולות בהיסטוריה, מדובר על חבר ש טוטו\לוטו\ומשחקי מזל שונים למינהם מהווים חלק גדול מהחיים שלו, אין שבוע שהוא לא ממלא כמה וכמה טפסים והוא בטוח שיום יבוא והוא ייזכה.

זה היה דיי ממזמן , בתקופת הצבא, בזמן ההוא היו מבררים את מספרי הלוטו בטלפון.

חבר שלו (AKA העוקץ) בירר מה הם המספרים שהוא מילא בלוטו, שינן אותם בעל פה וקצת אחרי ההגרלה הוא עשה כאילו הוא מתקשר לברר את המספרים בשביל שניהם.

אחרי כמה וכמה ניסיונות שהיה כביכול תפוס הוא "הצליח" לתפוס תשובה.

לאט לאט הוא הקריא לו את המספרים (אלו שמופיעים בטופס של הנעקץ, לא האמיתיים).

במספר השלישי הוא אמר שהתנתקה לו השיחה .

התקשר שוב (אחרי שלנעקץ יש איזה שלוש משלוש ) ושוב חזר על המספרים מהתחלה. בקיצר , שיחק את המשחק יפה.

אחרי ששת המספרים הנעקץ התחיל לקפוץ משימחה, רץ בכל הבסיס בצעקות היסטיריות "אני מיליונר, אני מיליונר" , התחצף למפקדים , ומה לא...

העוקץ לא סיפר לו מייד , נתן לו להתבשל כמה שעות טובות ולמחרת בבוקר שאל אותו איך זה יכול להיות שהוא מאמין לו ב 100% ובקיצר, מאז ניפרדו דרכיהם.

החבר הזה מספר שדבר אחד טוב יצא לו מזה, הוא הרגיש איך זה לזכות בלוטו לכמה שעות, מצד שני הוא הרגיש איך זה לאבד את הכול בשנייה.

תחשוב על משהו.

פורסם
שקרנות כרונית הינה מחלה.

הוא החולה, אתה הבריא.

+1

יהודה

+2

גם לי יש חבר כזה. בחור באמת טוב לב אבל אין מה לעשות. צריכים להשלים עם העובדה.

לא חותם

פורסם

גם אם הדברים שאמרתם נכונים או לא, רק שלומי נתן תשובה עיניינית.

כל אחד מאיתנו מכיר איזה שקרן כרוני, גם אם הוא לב זהב (קשה לי להאמין) וגם אם הוא עושה את זה בשביל צומת לב (כזה אני מכיר).

תחשבו על זה כאל חידה, איך אפשר להפיל מישהו לתוך השקרים של עצמו?

הפותר יזכה בהונדה אקורד טורבו עם 4 אגזוזים וחישוקים 18' אינץ' !! :lol:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
גם אם הדברים שאמרתם נכונים או לא, רק שלומי נתן תשובה עיניינית.

כל אחד מאיתו מכיר איזה שקרן כרוני, גם אם הוא לב זהב (קשה לי להאמין) וגם אם הוא עושה את זה בשביל צומת לב (כזה אני מכיר).

הפותר יזכה בהונדה אקורד טורבו עם 4 אגזוזים וחישוקים 18' אינץ' !! :lol:

• תוכן חדש...