Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה: רשיוניות צבאים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יציב כמו יסודות הבטון של המכון הגיאופיסי בישראל.

(המכון הגיאופיסי נבנה אחרי סקירת שטח שמבטיחה את יציבות הבניין בפני תופעות גיאופיסיות, אקלימיות וגיאולוגיות).

יוליה

מה לך ולמכון הגאופיזי ?

אני אמור לצאת איתם לפרויקט ביולי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שי, אני עצמי סיימתי שלוש שנות שירות חובה בפרופיל 97 כך שעל עצמי איני יכול להעיד, אבל אני מכיר היטב אנשים שסיימו צבא עם פרופיל 21 מסיבות שונות (ועם כמה שאני נגד ניצול של פרופיל למטרת השתמטות, אני תומך בכל אחד מאותם אנשים, ולו רק בגלל שאני יודע בוודאות כי הם לא העמידו פנים או ניסו לעשות הצגות) ומחזיקים ברישיון נהיגה כתמול שלשום. איש מהם לא זומן לבדיקה כלשהי ובעת שחרורם מהצבא אף אחד גם לא דיבר איתם על משהו בנוגע לרישיון הנהיגה שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני זומנתי לבדיקות ("מכון אדם") בגלל השחרור על 21.

היה לי רשיון 02 פרטי רגיל עוד מלפני הצבא, ובצבא לא הייתי בשום דבר שקשור לנהיגה.

הבדיקות האלו (בהנחה שמדובר בבנאדם בסה"כ נורמלי שלא מהווה סכנה מיידית לציבור) הן בזבוז של יום עבודה וכ-500 שקל, וזה הכל. לא צריכה להיות בעיה לעבור אותן בשלום.

שמעתי שעם רשיונות לרכב ציבורי (מונית, אוטובוס) יותר מקפידים - אבל זה כבר הגדר שמועה ולא מנסיון אישי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
פשוט שתוק. אם היית יודע על מה הצבא עוד משלם, רישיון לא היה מתקרב אפילו למחצית הבעיות.

הצבא צריך גם נהגי משאית. מה צריך, חייב אותם אפילו.

מה שכן, לבחור שפתח את השרשור - אל תעשה שום רישיון על חשבון הצבא. אתה תטחן מילואים כל החיים שלך בגלל זה.

ג'וחה , זה אתה שמשתיק אנשים?

דבר איתו בפרטי , תעשה העברה בנקאית מהחשבון שלך ישירות אליו על סך הסכום שעולה להוציא רשיון כזה באזרחות.

שלא יתגייס - ושילך לשלם על הרשיון של עצמו , זה שאתה הפרייאר שלא משנה לו שמנסים לזמבר אותו - זאת בעיה (רצינית) אצלך!

GOT סחוג?

פורסם
ג'וחה , זה אתה שמשתיק אנשים?

דבר איתו בפרטי , תעשה העברה בנקאית מהחשבון שלך ישירות אליו על סך הסכום שעולה להוציא רשיון כזה באזרחות.

שלא יתגייס - ושילך לשלם על הרשיון של עצמו , זה שאתה הפרייאר שלא משנה לו שמנסים לזמבר אותו - זאת בעיה (רצינית) אצלך!

הראל, מבקש בזאת את סליחתך.

העייפות השפיעה עליי, לא ירדתי לעומק דעתו של כותב ההודעה.

מחזיק באותה דעה כמו שלך.

שוב, מתנצל על ההתקפה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מכיר אנשים,שאחרי שיצאו על 21 שלחו אותם לבדיקות ואחד מהם נילקח לו הרישיון 15 טון,אז זה כנראה עניין של מזל,או כיסא יציב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

במהלך השירות הפרופיל שלי ירד ל 45, לקראת סוף השירות רציתי להוציא רישיון על רכב צבאי רגיל ונשלחתי לבדיקות בתל אביב, למרות שהחזקתי ברישיון אזרחי.

נראה לי שהצבא פשוט לא מדווח לרשויות וכשיש איזו בעיה ברישיון או שמבקשים שדרוג מסויים ברישיון הם מתעוררים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
משרד הרישוי לא עושה שום בדיקות רפואיות ליוצאי פרופיל 21

כל פעם חוזרים לשטות המפגרת הזו -

הכל תלוי בסעיף הליקוי [הסיבה הרשמית] בגינה שחררו אותך.

גם אני משוחרר-21-נפשי ולא זימנו אותי לשום דבר, לעומתי שני חברים אחרים שלי שבחרו לא לשרת כן זומנו ועברו מבדקים שבסופם הוחלט אם להשאיר להם את הרשיון או לא.

בנוסף ראוי לציין שלאחרונה ניכרת מגמה של נקיטה בגישה הרבה פחות סלחנית כלפי המשתחררים.

אישית אני מוצא הרבה טעם לפגם בזה שמישהו נכנס לצבא על מנת להרוויח משהו [נאמר רשיון למשאית] ואחר כך משתחרר ועושה לביתו.

בנוסף - וזה אני מניח החלק החשוב ביותר - הקריטריונים לרשיון על משאית מחמירים מעט יותר מהקריטריונים לרשיון לרכב פרטי, על אחת כמה וכמה הרשיונות לסמי טריילר - כך שאתה יכול להיות בטוח ברמות גבוהות של סבירות שאף אחד מהרשיונות הללו לא יישאר לך במידה ותבחר להשתחרר על 21 נפשי \ בריאותי.

בנוסף הרבה מעסיקים דורשים [מנהגי משאיות, כבדות בעיקר] שירות צבאי מלא ו\או רשיון לנשק ו\או מסמכים המוכיחים כשירות כזו או אחרת בגלל שהרבה פעמים הנהגים האלה מובילים ציוד מאוד יקר שמבוטח בהרבה מאוד כסף.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תבדוק שוב.

אם יש שינוי במצב הבריאותך תוזמן לבדיקות. זה נכון לא רק למי שיצא על 21 אלא לכל מי שמגיע למשל לבית לוינשטיין או למוסד שיקומי אחר. צודק בהחלט . גם אותי זימנו והיות ונפלה טעות בתאריך גם שללו את הרשיון עד שאעשה את הבדיקה

אז אלו שלא עשו יתכן ופשוט לא דיווחו עליכם

בברכה יהודה

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור, שאלה שלא קשורה: האם מכונאי מטוסים וטכנאי מטוסים הם שני תפקידים שונים?

אם כן מה ההבדלים ביניהם?

• תוכן חדש...