Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזאון רכב קטן וחביב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה,נסעתי לביקור ליד כוכב יאיר,במושב קטן שנקרא אייל.

ידידה שלי הפנתה את תשומת ליבי לעובדה שיש שם "איזה מישהו שאוסף מכוניות" ולקחה אותי לראות.לצערי המחסן היה סגור,אבל לפי מה שהיא טוענת יש שם כ20 קלאסיות,במצב "מעולה".הצצתי (בעדינות) דרך הדלתות והצלחתי לראות איזה שברולט משנות ה50 (שבאמת נראה מעולה...).

המושב נמצא בדרך לכוכב יאיר (גישה מהכביש שמתחיל ליד פ"ת ועובר דרך נווה ירק)-פניה ימינה, כ4 ק"מ לפני כוכב יאיר. - כ20 דקות נסיעה מתל אביב.

בכניסה יש שלט קטן "למוזאון הרכב".ביום שבת אני נוסע לשם שוב פעם-אני אשתדל לדווח.

סופ"ש נעים ופורה לכולם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נלקח מ- http://www.ilmuseums.com

אריאל :)

Keren Sahar Vintage Auto Museum

An old agricultural building in Kibbutz Eyal hides a hidden treasure. Within this building resides one of the most amazing collections of vintage cars in the country. The collection mainly features British automobiles from the 1930s and 40s. A stunning two-tone Jaguar pre-dating the country ( 1946 ) and a 1930 MG Midget sports car ( believe it or not, it’s made of cloth stretched over it’s ashframe ), are just two of the surprises that await you. Mr. Uri Sahar, the museum’s founder and owner has vast knowledge on the subject and is quite content to share it along with spell binding anecdotes. The museum features an ever-growing library.

פורסם

ובעברית...

מוזיאון הרכב ע"ש קרן סהר (תל-אביב וסביבתה)

במבנה ישן נושן בקיבוץ אייל, חבויה פנינה. מדובר באוסף מכוניות קלאסיות נדיר. מכוניות אילו שוחזרו באהבה רבה ובהקפדה גדולה על מקוריות. רב רכבי האוסף הינם בריטיים יפהפיים משנות ה-30 וה-40 . היגואר שיוצר לפני קום המדינה ( בשנת 1946 ) וה- MG ספורט עוצרת הנשימה משנת 1930 ( תאמינו או לא, היא בנויה מעץ ומבד), הן רק שתיים מהמכוניות המיוחדות שיקדימו את פניכם. אורי סהר, ה"אבא" של מוזיאון יחודי זה, שמח לחלוק את הידע הרב שלו וכן סיפורים בנושא. במקום גם ספריה עניפה.

פורסם

וואי נשמע נחמד מאוד

בת דודה שלי גרה באייל ודודים שלי בכוכב יאיר ואף פעם לא ידעתי על זה פעם הבאה שאני הולך לבקר אני רוצה לקפוץ לראות יש לך אולי את הכתובת המדויקת?

ודרך אגב

לא להגזים זה יותר מ20 דקות מת"א משהו כמו 35-40

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני לא יודע מה אתם מתלהבים מהמכוניות הישנות האלה זה נראה לי משעממם פחד.

אין במכוניות האלה כלום שום דבר מעניין הם בקושי נוסעות רק עושים להם פחחות הם נראים טוב וזהו,

מילא אוטו ישן וחזק עם מנוע אדיר אבל מה הקטע באוטו ישן שעשו לו רק פחחות.

פורסם

אין במכוניות האלה כלום שום דבר מעניין הם בקושי נוסעות רק עושים להם פחחות הם נראים טוב וזהו,

כתוב את זה בתור נושא חדש בפורום אספנות. תראה איזה תגובות תקבל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כתוב את זה בתור נושא חדש בפורום אספנות. תראה איזה תגובות תקבל...

:roflmao: רוני אני באמת שלא מבין את האנשים האלה. מה אתה אומר כדאי לעצבן אותם שם קצת נראה לי יהיה מעניין התגובות שלהם.

מועדון ה5 המועדון היוקרתי והחשוב שיש בעולם :hihi:

פורסם

ראשית, וזה כבר שייך למדעי ההתנהגות, אתה יכול לא להבין אבל אתה מתבקש לא לזלזל.

בשבילי איסוף ושימור ונהיגה בענתיקה זה יותר מפחחות. זאת הוויה שכוללת זכרונות ילדות, רעשים, ריחות, התמודדות עם קשיים, שימור מורשת וכן, נהיגה במשהו שאין לאף אחד אחר.

תעמיד את המוסטנג שלי בצומת ליד כל 106 GTI מצוייה ותראה כלפי מי מסובבים את הראש. מי מפיקה יותר חיוכים בכביש (שהם די נדירים בין נהגים).

אפילו נושא "הפחחות" שונה. לקחת פגר של מכונית, להשקיע בו עמל, יזע לפעמים גם דם ולבסוף גם דמעה של עושר (אנלוגיה לדברי צ'רציל שהבטיח "דם, עמל, דמע וייזע") ובקיצור להפיח בו רוח חיים ולשמוע את המנוע שהיה דומם איזה 200 שנה, מתחיל להשתעל, לגנוח ו....טררררררררר, אין הרגשת סיפוק גדולה יותר (נו, זאת הגזמה..אבל בכל זאת).

ההובי הזה שונה מהובי אחר של אספנות כמו בולים, כי כאן אתה גם משתמש במושא האוסף וגם "נלחם" בו על מנת שיעבוד כמו שצריך.

לי הכי מביא סיפוק מבטי הילדים. כאלה שאין להם מושג מה היתה המוסטנג לנו, ובכל זאת נמשכים לרכב, אומרים לאמא שלהם "יו..איזה אוטו", בקיצור נמשכים לרכב שלך, להובי שלך, לקסם של המוסטנג.

אז תגיד לי...יש את זה במכונית אחרת?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תעמיד את המוסטנג שלי בצומת ליד כל 106 GTI מצוייה ותראה כלפי מי מסובבים את הראש. מי מפיקה יותר חיוכים בכביש (שהם די נדירים בין נהגים).

לא שאני מזלזל, ואני מבין את הכיף בלשפץ ולהיות בעלים של רכב ישן...

אבל היונדאי קופה שלי מסובבת ראשים ומפיקה חיוכים באותה מידה ובטח שמילדים שאומרים לאמא שלהם "יו..... איזה אוטו"

וזה פשוט כי אנשים לא מבינים ובטח שילדים.... :D

וסתם לצורך העניין עשיתי השוואה לרכב שלי..... תשים את האוטו שלך ליד כל רכב יוקרה ותקבל תוצאה הפוכה מאשר תשים אותו ליד 106 GTI גם אולי מאנשים שכן יודעים עניין....

פורסם

לא שאני מזלזל, ואני מבין את הכיף בלשפץ ולהיות בעלים של רכב ישן...

אבל היונדאי קופה שלי מסובבת ראשים ומפיקה חיוכים באותה מידה ובטח שמילדים שאומרים לאמא שלהם "יו..... איזה אוטו"

וזה פשוט כי אנשים לא מבינים ובטח שילדים.... :D

וסתם לצורך העניין עשיתי השוואה לרכב שלי..... תשים את האוטו שלך ליד כל רכב יוקרה ותקבל תוצאה הפוכה מאשר תשים אותו ליד 106 GTI גם אולי מאנשים שכן יודעים עניין....

אתה ממש טועה. רוב האנשים מתלהבים הרבה יותר מרוב מכוניות האספנות (הנדירות שבהן לפחות, לא חיפושית...) מאשר מכוניות יוקרה (כולל פורשה, מרצדס למיניהן וכדומה) ובוודאי מכל מיני סופר מיני מנופחות ומכוניות כאילו-קופה.

פורסם

ולצורך העינין לדוגמא כשצוקי בא עם הרכב שלו ... כל המפגש בערך רץ אחריו עד שהוא חנה כדי להסתכל עליו ... ( והוא קטן ... :) ... )

או אותו הדבר קובי עם המוסטנג שלו ... שממש לא תיראה את רוב מכוניות היוקרה אם הן יחנו ליד אוטו כזה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אינני מכחיש שיש מכוניות נוספות שמסובבות לי את הראש (בימבה למשל...:)

מה שהתקוממתי נגדו זה הזלזול. הרכב שלך נהדר, נפלא וכו'? זה לא סותר את זה שיש רכבים נוספים כאלה.

אז אם אתה חושב "להתחרות" במוסטנג, שיבושם לך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...