Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מאיץ בחוזקה בהילוך ראשון ברמזור למשל, אני שומע מין צליל כזה בשילוב עם נורת בקרת האחיזה. בהתחלה חשבתי שהאגזוז נתקע בגלגל כי הם מאוד קרובים והייתה לי תאונה קטנה עם ענף שנתקע במע' הפליטה, אבל מבדיקה שלי עולה כי האגזוז מקובע למקומו במרווח של כ7 סנטימטרים מהצמיג, ובנוסך אין עליו סימן המזכיר חיכוך. עם זאת, הרעש נשמע כאילו הוא בא מאותו האיזור. למישהו יש מושג? תודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא אוכל להתייחס לנושא הרעש אבל מנורת חיווי של בקרת אחיזה לא אמורה להבהב בכול האצה אלה במידה וקיימת החלקה.

ייתכן שהצמיגים שלך שחוקים מה שגורם להחלקה בכול האצה המורגשת על ידי מערכת ESP/ASR.

בני כמה שנים הצמיגים ואיזה רכב יש לאדון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב מופיע בחתימה :) 2002.

הצמיגים הם יוקוהומה S דרייב מתאריך 05/07 שהוחלפו היום. הבעיה הייתה גם בצמיגים הישנים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שרון, תתחדש על הצמיגים!

מצפה לחוות דעת מעמיקה :-)

ולגבי הרעש,

עשה חיפוש - יכול מאוד להיות שמדובר בבעיה שגדעון התלונן עליה בעבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...