Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר שלי אין אינטרנט אז הוא ביקש שאני ישאל אותכם שאלה יש לו הונדה 03 עכשיו מקדימה ומאחורה המידות 6.5

עכשיו הוא רצה בהתחלה להשקיע על מערכת אבל אבא שלו כנראה לא רוצה סאב ומגברים שלא יתפוס טיפה מקום מאחורה

גם HU הוא לא רוצה שיחליף הדבר היחיד שהוא הסכים לו זה רק להחליף תרמקולים הרגילים שיש

עכשיו איזה רמקולים הייתם ממליצים לו?(מהאלו שלא צריכים הגברה שישר הוא יחבר לפנאל המקורי)

אמרתי לו שלא יעזרו לו פה כי הוא חייב לשמוע הוא אומר אין לו כוח "בלהבלה" אין לו כוח לנסוע רחוק ויש פה אחד מעפן בשכונה שאצלו הוא יתקין ואין בקושי רמקולים לשמוע אצלו ואם כבר יש זה רק קומפוננט בלחץ.

הוא רצה רמקול 6.5 שמאחורה יתן לו באס נקי אני יודע שהרמקולים האלו נותנים טיפה באס אבל מה לעשות אם אתם מכירים 6.5 ששמעתם אצלו את הבאס הכי יפה תמליצו ועכשיו לקדימה משהו שישמעו חד מאוד מאוד נקי בעוצמות כי יש לו איזה 5 אלף הוא התכוון להשקיע על מערכת.

מסכן אתם לא מבינים כמה הוא תכנן להביא מערכת:|

הוא בעיקר שומע מזרחית היפ הופ וטראנס.

פורסם

תראה באס נקי הוא לא יקבל לגמרי

במיוחד שהוא בונה על כך שאין לו מגבר.

אני לא יודע אם אפשר להשם לו משהו כמו שצריך שבאמת ירים לו כמו שהוא רוצה.

אני חושב שאולי ידבר עם אבא שלו בקשר למגבר באוטו.

דבר קטן לא טופס מקום אפשר גם מתחת לכיסא או משהו.

תחזיר תשובה בהקדם.

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תראה באס נקי הוא לא יקבל לגמרי

במיוחד שהוא בונה על כך שאין לו מגבר.

אני לא יודע אם אפשר להשם לו משהו כמו שצריך שבאמת ירים לו כמו שהוא רוצה.

אני חושב שאולי ידבר עם אבא שלו בקשר למגבר באוטו.

דבר קטן לא טופס מקום אפשר גם מתחת לכיסא או משהו.

תחזיר תשובה בהקדם.

יעקב.

כן אני יודע גם אפילו אני ניסיתי לשכנע את אבא שלו מסכן תה לא יודע כמה הוא קרע תתחת בעבודה בשביל להביא מערכת.

סאב זה יתפוס הרבה מקום ותאמין או לא מגבר אפילו הוא לא רוצה אמרתי לו שאפשר לשים במקומות אחרים הוא עקשן ועומד על שלו ולא רוצה בסדר אני מעריך את מה שהוא אומר צודק אוטו שלו מה לעשות וגם בהונדה לא רואים את הרמקולים בגלל זה הוא מסכים.

משהו אפשרות אני יודע רמקול שאתם מכירים שנותן באס הכי טוב מכל הרמקולים האפשריים מקדימה אפשר לשים סתם משו חשוב לו אבל הבאס.

פורסם

תאמת זה מצב קצת בעייתי הוא צריך להשקיע לא מעט בhu

ובנוסף יסתפק במקסימום pnionner לא יותר מזה.

לא שווה להשקיע במשהו כמו מורל (אפילו 300ש"ח) ולקבל רק חלק מהווליום

אולי זה האפשרות היחידה שלו

אבל אל תתייאש חכה לתגובות אחרות.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...