Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וצהריים טובים.

ברשותי הד יוניט של קלריון db356mp. וכבר מחובר אליו מגבר אם זה משנה.

רציתי לשאול אם אני יכול בדרך כלשהי לחבר IPOD VIDEO לרדיו דיסק, אם כן מה צריך, איזה חלקים/כבלים ומה העלות ?

האם העבודה מסובכת?

תודה מראש, איתי.

פורסם

כן אמור להיות

אני יודע השיש אחד שעכשיו מוכר את הכבל ב 500 ש"ח ...

אתה רואה נכון קצת יקר אבל יש כאלה שזה משתלם להם(ועוד זה יד שניה)

אתה פשוט מחבר את הכבל במקום יציאת aux של dvd או משהו בסגנון

ואת הצד השני שלו לipod

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

^^

מה שleech אמר זההאפשרות הטובה מבינהם

המשדרים הם סתם חרא אורגני.

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה על העזרה, המכשיר של הרמן קרדון קצת יקר בשבילי, החלטתי שאני ילך למתקין שלי ויעשה בערך מה שרומן (מעליי) הציע, כי אני זוכר שהתקנתי שאלתי והם אמרו לי שזה אפשרי.

תודה

פורסם

המתאם של HARMAN KARDON לא מגיע עם משדר במקור זאת תוספת בנפרד

לא יודע עם במכירה ביד שניה זה כולל משדר או לא

בקשר למתאם FM האיכות של המשדרים הטובים יותר לא רעה כל כך

כמובן במגבלות הקליטה ברדיו יש לי משדר כזה של בלקין והוא נשמע טוב

ההצעה של רומן תעבוד אבל לא יהיה כל שימוש לרדיו דיסק

וכל השליטה תתבצע מאיפוד ככה שהכיווני גיין במגבר צריכים להיות שונים

לכל מקור ובכל מקרה אסור סתם לפצל כניסה ולחבר אליה שני מכשירים בו זמנית

אתה יכול לדפוק את אחד מהם

שרון

פורסם

כן אבל כבר ציינתי שיש לי כבר משדר FM והאיכות העברה של המוזיקה אפילו לא מתקרבת לאיכות של הדיסק.

פורסם
כן אבל כבר ציינתי שיש לי כבר משדר FM והאיכות העברה של המוזיקה אפילו לא מתקרבת לאיכות של הדיסק.

לא ציינתה את זה

ואולי מה שיש לך הוא משדר באיכות נמוכה

שרון

• תוכן חדש...