Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 נק' לנהג חדש - מה צפוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא חייב להגיב נכון , רק שאל תשכח שעם כול הכבוד , הוא קיבל תגובה לא יפה כ"כ , אבל הוא לא צדיק , ואחרי התגובות הוא דיבר בצורה די גרועה למישהו חדש , אך אלה מסוג השרשורים שתמיד יהיו המתחסדים, הצדיקים וכמובן שאר האנשים הישרים לגבי חוק אשר מעולם ולעולם לא יעזו לעשות דבר נבזה ושפל, או שמע שוד ושבר- עבירת תנועה! הרי מבחינת החוק המתוקן נסיעה בכביש החוף על מהירות של 100קמ"ש או לצורך העניין 111קמ"ש שהיא כ-21קמ"ש מעל המותר תסב לך מספר נק' וכנס שמן (שככלל נוסעים בו 90% מהנהגים 120קמ"ש או יותר, בפה מלא לאחר נסיעה על בסיס יומי כשנה) והיא עילה להעמדה לדין של פושעים, רוצחים, אנסי מכוניות, טרוריסטים על גלגלים ושאר הכינויים ועל אחת כמה וכמה פסילת רשיונם ונקיטת אמצעים נוספים. כמובן, איני רומז אפילו שאין כאלו שיש בפרוש צורך להעמיד אותם לדין, אך הרבה מן הנהגים סובלים מחוק שבבסיסו שגוי והופך את הרוב המוחלט של הנהגים לפושעים ולכינויים הנ"ל. עם כול הכבוד ,יש חוקים שכול הסטטיסטיקות אומרות אותו דבר והנסיון המשולב בכול העולם אומר את אותו דבר , ולכן עברות אלו בהחלט עושות אנשים רגילים לעבריינים על סתם (זה גורר את ההתנהגות היותר פרועה בכביש אח"כ כי אם ממילה אני עבריין אז מה זה משנה אם אעבור באדום הרי זה אותו קנס ואותן נקודות לא?) אבל את העברות שלו הן לא עברות כאלו ואתה אמור להבחין ולדעת את ההבדל .

חוץ מזה, השאלה בכותרת לא ביקשה דעות ואפשרויות סקילה. רק שאלה פשוטה שתשובה עניינית יכלה לסכם אותה.

אמת ואני מסכים שהיה עליהום רציני מידי , והיו צריכים לתת יחס טיפה יותר טוב

איזו דעה נוקשה שלא משתמעת לשני פנים.

אנה סלח לי, אך ארצה לראות באם אדוני ינקוט באותה עמדה החלטית באם יתפס (כמובן, רק אם הינך משתייך ל-99% מציבור הנהגים) נוהג במהירות "המסכנת את ציבור הנהגים והנהג עצמו והינה גורם מרכזי לתאונות וקטל בכבישים", כדברי בכירים במשרד התחבורה (שללא ספק יודעים על מה הם מדברים) זו שטות מוחלטת אפילו הסטטיסטיקה שהם עצמם אוספים כבר הייתה אמורה לומר להם שהם טועים . אפילו שהסבירות הינה שאינך נהג חדש, נראה באם תרגיש שזרועות החוק, שאיתו כנראה אדוני מסכים עימו בכל סעיף, אינן חונקות אותך בהרגשת חוסר אונים לפעמים כמו רבים.

בנוסף: שוטרים הם אנשים עם כוח, ישנם מבינים ישנם לא, ישנם צרי עין ישנם לא וישנם (הרבה) בעלי "אגו-טריפ" ותחושת כוח. כנראה חלק מן האנשים עדיין לא חטפו את השוק של יחס והתנהלות שוטרי התנועה (ובכלל), ואכיפת כללי התנועה שלנו.

ברצוני להדגיש שיכול להיות שהנהג החדש המדובר כאן אכן אולי מסוכן. אך תגובתי הינה כללית (ולא קשורה בכלל לכותרת הנושא שבד"כ נושאים כאלו גולשים לדעות פרטיות) ובאה לציין את מקרים נפוצים יותר הקשורים בהרבה למהירות וחוסר ההבנה שיש בארץ עליה, שכן זה לא השרשור הראשון השני או החמישי שאני רואה בפורום הזה ובכללי עם תגובות לא לעניין של אנשים מתיימרים. אבל זה כן מביא לי את הסעיף.

אני מסכים בהחלט שהתגובות היו מוגזמות קצת . אני אבל ,בהחלט שולל את ההשוואה שעשית ,בין העברות שלו לעברות מהירות .

אני בהחלט חושב שגם הצורה שהוא תיאר את העברות שלו ,אומרת שזה בחור שעושה מה שבז**ן שלו , הן בכביש והן בפורום , ואם אנו טועים , אז יש לו בעיה של מה ששהוא משדר .

ומאידך אם אנו צודקים אזי אני יכול להבין את התגובות הקשות שהיו פה , למרות שאני עדיין חושב שלא היה מקומם כאן בצורה הזו . אם היו נותנים לו מידע ושטיפה גם יחד זה היה בסדר , אבל רק לשטוף אותו כך זה לא היה בסדר

בברכה יהודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו דעה נוקשה שלא משתמעת לשני פנים.

אנה סלח לי, אך ארצה לראות באם אדוני ינקוט באותה עמדה החלטית באם יתפס (כמובן, רק אם הינך משתייך ל-99% מציבור הנהגים)

כל הנהגים הוותיקים, כל נאמני וותיקי הפורום, אתם בהחלט מתנשאים מעל הנהגים החדשים, אין בנאדם בעולם(כמובן עם רישיון נהיגה) שלא עשה עבירת תנועה אם זו קטנה ואם זו גדולה.

בהחלט יש נהגים, כמוני, עם וותק של 20 שנה עם אפס עבירות תנועה. וזה עניין של גישה החלטה וכיבוד החוקים .

לא סתם נהגים צעירים משלמים פרמיית ביטוח גבוהה יותר. זה, כי כמובן הם קבוצת סיכון להם ולסביבה.

אנחנו לא מתשאים, אנחנו מנסים להכניס לכם קצת דרך ארץ, תרבות נהיגה, ואולי איזה קמצוץ של סיכוי שתחזרו הביתה בשלום ולא תשאירו את ההורים שלכם לבד.

אתם יכולים להמשיך לשכנע את עצמכם "שלי זה לא יקרה" ובכל זאת מעל 400 איש בשנה לא חוזרים הביתה והרבה יותר נשארים נכים ופגועים לכל החיים. וכל זה סתם, מתוך ביטחון מופרז, שחצנות וזילזול בחוק (כמה תאונות מתרחשות בגלל אי ציות לתמרור או רמזור).

זוכרים את אותה ילדה שנהגה במייול בהרצליה (נהגת חדשה) באין כניסה והתנגשה בגולף ונהרגה, לפני שנה! מה ההבדל בין הסיפור הזה לנסיעה של פותח השרשור על נסיעה באין כניסה...הההבדל הוא שזה, במזל, הסתיים ללא נפגעים.

מעל הבמה הזו אני קורא לכולם, לא לזלזל בחוק, לא להמעיט בערך החוקים, גם אם הם לא מוצאים חן בעיניכם או לדעתכם לא צודקים. למרות שכך הם חוקים ומי שעובר עליהם הוא עבריין. (בשביל ההשכלה הכללית תקראו את הדיאלוג של אפלטון "מינוס או על החוק")

אל תבואו להתחסד ולבקש את רחמי הפורום בתירוצים מטופשים. עברתם עבירה, תהיו מספיק "גברים" לשאת בעונש.

אם זו הפעם הראשונה שלכם, בהחלט לא נורא, יכול לקרות לכולם, אבל 3 עבירות לנהג חדש...Give me a break

מלבד העניין הזה, אני חושב שדיונים שנוגדים את "תקנת הציבור" אין מקומם בפורום הזה. בשביל זה יש פורומים משפטיים ואולי שם תקבלו קצת יותר אמפטיה. הפורום הזה, צריך שיעסוק בנושאי רכב, בפן המוטורי, תרבותי היפה שלו ולא במתן עזרה לאלו שהורסים אותו ואת שמו הטוב.

יום נעים ובטוח לכולכם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...