Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים של מורל Pulse 6.5 יכנסו בדלתות? כי הבנתי שהפתח הוא אליפסה כזה.. 7X5 או 5X7...?

אם לא ואם כן על איזה רמקולים הייתם ממליצים בטווח 550 ש"ח ככה.. לקומפוננטים?

וסתם שאלה.. יש קומפוננטים שמגיעים עם 2 טוויטרים ועוד איזה משהו כזה שנראה כמו מגבר קטן.. מזה?

(אם מישהו לא מבין אז הנה אתר לדוגמא שמציג את זה...

דומגא 1: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37553

דוגמא 2: 20080147b.gif

אגב, הדוגמא השנייה זה אולי הרמקולים שאני רוצה לקנות הם יתאימו?

להזכירכם המאזדה היא שנת 2002..

פורסם
אם אצלך מקדימה 5X7 אז זה יתאים נראה לי.

תודה אחי אבל אני צריך לדעת בוודאות.. ונראה לי לא מספיק טוב כי אני לא יקנה סתם.. מסכים איתי?

פורסם

מורל פולס 6.5 ישב לך טוב במזדה אבל קח בחשבון שבגלל שיש לו מגנט גדול ובגלל שהגודל בדלת הוא 5*7 אז הוא לא ישב הכי טוב ולכן תצטרך לעשות בנייה קטנה לא רצינית עם עץ MDF זה יעלה לך ממש גרושים אצל כל אחד או לחילופין אם תעשה לבד .

המורל ממש מומלצים במחיר הזה אחלה תמורה למחיר מה כן תצטרף מגבר מכובד כדי להפעיל אותם במלוא עוצמתם .

פורסם

המורל ממש מעולים לטווח המחירים שלהם.יש לי כבר תקופה ממושכת ואין אף תלונה.תראה רק בגלל המדנט הגדול שלהם שלא יעשה לך בעיות עם העלת והורדת החלון.

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם
המורל ממש מעולים לטווח המחירים שלהם.יש לי כבר תקופה ממושכת ואין אף תלונה.תראה רק בגלל המדנט הגדול שלהם שלא יעשה לך בעיות עם העלת והורדת החלון.

בנייה קטנה תפתור לו את כל הבעיות עם המגנט .

פורסם

הייתי ממליץ על מורל פולס 5.25"

צריך רק לעשות שבלונה של ה5X7 בדלת אם חור של המורל באמצע .

עץ MDF בעובי של 6 מ"מ מספיק ביותר

ולא יהיו שום בעיות עם הדלת .

בברכה רוני .

פורסם
הייתי ממליץ על מורל פולס 5.25"

צריך רק לעשות שבלונה של ה5X7 בדלת אם חור של המורל באמצע .

עץ MDF בעובי של 6 מ"מ מספיק ביותר

ולא יהיו שום בעיות עם הדלת .

בברכה רוני .

לפי דעתי ה6.5 ייותר יתאימו מכיון שחוץ מזה שהם גדולים יותר והבאס יותר טוב וכו' ה6.5 הוא יוכל להבריג אותם גם על השבלונה מMDF וגם על המקומות המוקים ברכב ככה הרמקול לא יהיה תלוי על השבולה אלא יהיה תלוי על הדלת והשבלונה רק תמלא את הפער ולתתמוך ברמקול .

פורסם

תודה רבה לכולכם, אז אני מבין שלסיכום אני יכול לקנות את המורל 6.5" וצריך לעשות בנייה מעץ MDF, "הבעיה" היחידה שיש לי עם הבנייה הזאת היא שבמזדה שלי, הרמקולים מובנים בתוך הדלת... ואני לא יודע אם אני אוכל להתרחק איתם מהחלון...

אבל אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר מרגע שאמרתי את האוטו והשנתון שלו...

אז מה הפתרון? ומאיפה אני רונה עץ MDF וכמה בערך עולה להתקין כזה אצל מתקין.. אבל יותר טוב מאיפה אני קונה את זה כי נראה לי שאני ואבא שלי נעשה את הבנייה...

פורסם
תודה רבה לכולכם, אז אני מבין שלסיכום אני יכול לקנות את המורל 6.5" וצריך לעשות בנייה מעץ MDF, "הבעיה" היחידה שיש לי עם הבנייה הזאת היא שבמזדה שלי, הרמקולים מובנים בתוך הדלת... ואני לא יודע אם אני אוכל להתרחק איתם מהחלון...

אבל אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר מרגע שאמרתי את האוטו והשנתון שלו...

אז מה הפתרון? ומאיפה אני רונה עץ MDF וכמה בערך עולה להתקין כזה אצל מתקין.. אבל יותר טוב מאיפה אני קונה את זה כי נראה לי שאני ואבא שלי נעשה את הבנייה...

המחיר ממש לא גבוה אתה ואבא שלך עם סרגל ומסורית או איזה כלי שיש לכם יכולים לבנות בלי בעיה , לכו לנגר או מישו שמתעסק עם עץ ץבקשו 2 שבלונות של 10*10 אינץ של MDF בעובי של כמה מילימטרים לא עולה בכלל הרבה .

בקשר למזדה הרמקול הוא בא עם האוטו אפשר להוציא ולשים את העץ לא תהיה בכלל בעיה עם זה יש הרבה מאוד מזדות ואם תחפש פה בפורום או בפורום מזדה יש תמונות של אנשים שעשו את הבנייה הזאת .

נ.ב גם לי הייתי עד לפני חודשיים לאנטיס 2002 וגם אני עשיתי את אותה בנייה אז אני מדבר מניסיון ,ההתקנה פשוטה עם כמה ברגים .

אור .

פורסם

אור תודה רבה,

אבל אני לא חושב שהבנת את השאלה שלי..

את הרמקולים אני יודע שטאני יכול לפרק מהדלתות זאת לא הבעיה..

הבעיה היא שכשאני יעשה את הבנייה אז יש מעין רשת מובנית שמכסה את הרמקול והבנייה תיהיה בין הדלת לבין הרשת.. ככה שזה יפריע (נראה לי) לסגירה של הפנל של הדלת... לא?

פורסם

sofan, אמרת שאני יכול להסתכל בפורום מאזדה.. אבל אני לא מוצא את זה.. אולי אתה יכול לעזור לי למצוא תמונות של בנייה מסוג זה במאזדה 323 02'?...

דרך אגב, במזדה המדוברת, איך אני מעביר חוטים מה- HU לרמקולים בדלתות?!...

פורסם

אהה הבנתי אותך , ולא זה לא יפריע מכיוון שיש רווח של איזה 3 ס"מ והבנייה הי א כמה מילימטרים , ניסתי למצוא לך תמונות ולא מצאתי אבל אם תעשי חיפוש פה בפורום "מזדה בנייה" אתה תראה שאין בעיה והלדת תסגר ואף אחד לא ידע ששינית משו (חוץ מהסאונד) , בדלתות הקדמיות החוטים כבר נמצאים במזדה באחוריות הם לא . אבל אם אתה קונה מורל פולס 6.5 מומלץ לחבר אותם למגבר אחרת לא תנצל אותם בגרוש .

נ.ב ברגע ההתקנה שהחלונות הקדמיים יהיה מורדים למטה ככה שלא תסיים עם ההתקנה ופתאום החלון לא יורד כיה וא נוגע במגנט של הפולס .

• תוכן חדש...