Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר שנקנה הרכב (פג'ו 307 2.0 XS) נותר עכשיו לרכוש ביטוח. אין לי כל כך ניסיון עם ביטוחים ואני לא בטוח מה טוב יותר ומה פחות.

סרקתי הצעה שקיבלתי דרך לובינסקי שאמורה להיות טובה יותר (כרגע חברת הביטוח שבדרך כלל אנחנו מבטחים בה דרשה ממני להתקין פוינטר וזו לא) מהממוצע. אם למישהו יש ניסיון אשמח לשמוע את דעתו על ההצעה.

תודה.

ביטוח1.jpg

פורסם

ראשית רשום הגבלה מגיל 21 ומעלה. במידה ואין נהג גם מתחת לגיל 24 זה אמור להוזיל עוד את המחיר (או ככה לפחות זה בביטוח אצלי). תנסה להרים טלפון לסוכנויות שאתה מכיר \ חברים מכירים. שתדע את סדרי הגודל של המחיר.

גיא.

פורסם

אולי זה יוזיל, אבל אז אני לא אוכל לנהוג, אני בן 23 :)

אני מן הסתם אקבל עוד כמה הצעות, אבל רציתי לדעת התרשמות אם משהו פה באמת נראה טוב מעל הרגיל, למשל נאמר לי שבביטוחים אחרים טוטאל לוס זה רק נזק מעל 55% וכאן מעל 50% למשל.

פורסם
אולי זה יוזיל, אבל אז אני לא אוכל לנהוג, אני בן 23 :)

אני מן הסתם אקבל עוד כמה הצעות, אבל רציתי לדעת התרשמות אם משהו פה באמת נראה טוב מעל הרגיל, למשל נאמר לי שבביטוחים אחרים טוטאל לוס זה רק נזק מעל 55% וכאן מעל 50% למשל.

אייל, האם קיבלת הצעות מחיר נוספות ?

זה רק אני או שהמקיף לאוטו הזה מאוד יקר :?: (4872 ש"ח)

אגב, חובה ב 4 תשלומים אפשרי כמעט בכל חברות הביטוח היום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתה לי הצעה מחברה נוספת (מנסה למצוא אותה) היא הייתה בערך בסכום הזה אבל דרשה גם פויינטר במיגון שזה מינוס רציני שכולל התקנה של 1000 ש"ח, תשלום חודשי וכמו כן זה ממש מעצבן.

מחר אני צריך לקבל מחברה נוספת שדיברתי איתה היום הצעה.

אם יש לכם איזה חברה שיש לכם ניסיון טוב איתה, אשמח לקבל את הטלפון שלה.

לפי האתר שנתת ההצעה הזולה ביותר 6,748 וזה מגיע גם עד 9,248 בהרבה חברות, לא יודע אם האתר כל כך מומלץ :?

פורסם
הייתה לי הצעה מחברה נוספת (מנסה למצוא אותה) היא הייתה בערך בסכום הזה אבל דרשה גם פויינטר במיגון שזה מינוס רציני שכולל התקנה של 1000 ש"ח, תשלום חודשי וכמו כן זה ממש מעצבן.

מחר אני צריך לקבל מחברה נוספת שדיברתי איתה היום הצעה.

אם יש לכם איזה חברה שיש לכם ניסיון טוב איתה, אשמח לקבל את הטלפון שלה.

לפי האתר שנתת ההצעה הזולה ביותר 6,748 וזה מגיע גם עד 9,248 בהרבה חברות, לא יודע אם האתר כל כך מומלץ :?

אייל, נסה לבקש הצעת מחיר נוספת מ"לוביט" ללא דרישות קודן/אזעקה.

אם ההפרש הוא מזערי (300-400 שח בשנה) אני ממליץ לך לבחור באופציה זו מבלי לתת לחאפרים בארץ לגעת בחיווט של הרכב (עדיין, מדובר ברכב שרגיש להתקנות החאפריות האלו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם אתה גר בקומת קרקע?

אם כן אין מנוס מהתקנת קודן (רמת אבטחה 3, מחייבת אימובילייזר מקורי, אזעקה, וקודן לפחות)

מקווה שעזרתי.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה על ההמלצה, אני אברר.

לא ברור לי למה אבל פניתי לעוד שתי חברות ואף אחדת מהן עוד לא חזרה אליי עם הצעה.

חברה שלישית שמבטחת את עובדי חברת חשמל (אבא שלי) אמרה שההצעה שקיבלתי מהחברה של לובינסקי יקרה אבל אני מחכה כבר יומיים לתשובה :?

פורסם

כשאתה משווה מחיר השווה גם סעיף מול סעיף.

ההצעה שקיבלת נראית טובה מבחינת התנאים וייתכן שתקבל הצעה זולה תמורת הרעה בתנאי מסוים, למשל אובדן גמור ב 55% במקום 50%, ה"ע גבוהה למוסך מורשה וכ"ו.

מניסיון, אם תתעקש לקבל הצעה במהירות אז אכן תקבל אותה- סוכני הביטוח לא ממציאים מחירים הם פשוט בודקים במחשב, אם תגיד שאתה צריך את המחיר בדחיפות או שתפנה לסוכן אחר סביר שתקבל הצעה תוך כמה שעות.

פורסם
כשאתה משווה מחיר השווה גם סעיף מול סעיף.

ההצעה שקיבלת נראית טובה מבחינת התנאים וייתכן שתקבל הצעה זולה תמורת הרעה בתנאי מסוים, למשל אובדן גמור ב 55% במקום 50%, ה"ע גבוהה למוסך מורשה וכ"ו.

מניסיון, אם תתעקש לקבל הצעה במהירות אז אכן תקבל אותה- סוכני הביטוח לא ממציאים מחירים הם פשוט בודקים במחשב, אם תגיד שאתה צריך את המחיר בדחיפות או שתפנה לסוכן אחר סביר שתקבל הצעה תוך כמה שעות.

אפשר לקבל תוך כמה שעות אבל היום הבנתי שזה לוקח זמן כי יש סוכנויות שעובדות עם הרבה חברת ביטוח והם פשוט ניסו לקבל הצעה מכולן.

אחרי הבדיקה גם בסוכנות של חברת חשמל וגם שיחה עם בחור שרכש ביטוח לרכב דומה ואמר שהוא בדק עם המון סוכנויות, ההצעה של לובינסקי היא הטובה ביותר, 99% שאלך עליה אלא אם כן יהיה שינוי של הרגע האחרון, תודה לכל העוזרים :)

• תוכן חדש...