Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכבים כמו שלי שבהם מותקנת נעילת דיפרנציאל אחורי, בשלי לא ,

מבחינה חוקית זה אפשרי?

ומה העלות הכספית הכרוכה בכך?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

1. מה העלות של מה? אני מבין (בעצם מנחש) שאתה רוצה להתקין אחד ברכבך?

2. כן, חוקי.

3. איזה רכב זה בכלל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נעילת דיפרנציאל מלאה (אם יש בכלל למכוניות שאינן רכבי שטח) אינה בריאה לרכב.

מה שנהוג לעשות (ואולי לזה אתה מתכוון) הוא להתקין LSD בתוך הדיפרנציאל.

אני התקנתי בדיפרנציאל האחורי (והקדמי בדרך) LSD מכני (בניגוד למקורי שהוא צמיגי ועובד רק כשהנוזל הצמיגי מתחמם בגלל הפרשי מהירויות בשני צידי הדיפרנציאל) הנקרא PHANTOMGRIP. הוא מבוסס על חיכוך ועובד כל הזמן.

ההתקן הזה "שקוף" לחלוטין, אינו מורגש כלל, אבל בסיבובים אני נוסע ב-10 קמ"ש יותר מקודם והצמיגים אינם משמיעים קול ו"יציאות" ברמזור שקטות לחלוטין.

ה"תענוג" הזה עלה לי 300$ לפני משלוח.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אם אתה מדבר על רכב שטח או טנדר 4X4, אז תרשום איזה. יש כלים שאפשר לקנות להם נעילות זולות מאד, יש כלים שאין להם שום נעילה.

Jeepolog.com

פורסם

הי נמרוד

אתר ג'יפטריפ מלא אינפורמציה על נעילות אלו ואחרות לכלים אלה ואחרים, ואיני בודק מה אפשר להרכיב על כלים שאין לי.

כאשר חיפשתי "לנעול" את הפורסטר התברר לי שאין נעילה מלאה לרכב הזה.

הדבר היחיד שהיה בנמצא היה LSD.

במחשבה שניה, איני בטוח שבנעילה מלאה ציריה אחת היתה מסוגלת לקחת את כל העומס של הובלת רכב שלם, כך שלרכבים כמו הפורסטר, עם מערכות הנעה עדינות יחסית, עדיף כנראה LSD.

ועד כמה שאני יודע, במכוניות ספורטיביות מרכיבים בדרך כלל LSD (אם רוצים לנסוע איתן גם בסיבובים...).

עד 27.1.2020 אני עסוק

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עוד לא ירדתי מהרעיון ולכן אני מקפיץ,

אולי אפשר להתקין דיפרנציאל אחורי של סובארו אימפרזה?

יש להן נעילה? וכמה אחוז?

והאם תהיה התאמה במקום הדפרנציאל האחורי של הלאונה?

ןהכי חשוב אני אקנה את זה מפרויקה, איך אני אדע לזהות שיש לו נעילה יש איזה כיתוב?

אפשר לבדוק חיצונית כדי לגלות פאקים בדיפרנציאל?

בקיצר כל פיסת מידע תועיל.

תודה לכולם...

פרטים בה"פ .

פורסם

אבל קראתי בפורום שיש רכבי ספורט עם LSD , אז חשבתי דווקא אם דיפרנתיאל של אימפרזה יתאים , ואם יש לו נעילה.

פרטים בה"פ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...