Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

יש לי מערכת די רצינית במאזדה 3 שלי (מודל 05) ורציתי לדעת מה אפשרי להוסיף שישמעו יותר נורמלי ואיכותי..

שוקל החלפת קומפוננטים(כרגע יש JBLוGTO6506ושיושבים לי בדלתות ואחורה סט של INFINITY 7 על 10..הKAPPA PERFECT.

השאלה שלי היא מה ניתן להוסיף בלא יותר מדי כסף שיניב שמיעה יותר איכותית ומקורית..(ואנא אל תגידו HU כי מגיע לי עוד חודש -וחצי HU של אלפיין 9855 החדש של שנת 2006) אבל עד אז מה אפשרי לעשות..יש אפשרות לקנות את הנעל כבל של סטינגר למצבר מציפוי זהב..זה יעשה משהו חוץ מסדר במנוע??התקציב הוא עד 500ש"ח להתחלה יחסית ומה כדאי לעשות חשבתי על דיפוני DYNAMAT (או התחליף שלו ששמעתי שהוא מצויין יותר ממנו ועולה פחות)לקומפוננט או לחלופין להחליף קומפוננט כאשר אני מזדכה על שלי בכ500-600 ש"ח??

כבר אני מתקין קבל לייצוב מתח שסתם שוכב לי בבית והוא חדש אז חבל לי עליו ואני לא יודע מה כדאי להוסיף למערכת כדי לקבל את ה"עוד קצת" הזה שחסר.מה המלצותיכים,ותודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

 

פורסם

אולי איזה סאב? :-) אם אין כמובן, תשקול בחיוב, זה רק ישפר לך את המערכת, ובהרבה. (טוב נו, תלוי איזה סאב תביא :lol: ).

 

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

×
×
  • תוכן חדש...