Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח

ברשותי רנו קנגו מבציר 2001

בעמידה ממושכת , המנוע מתחמם והמאורר מתחיל לעבוד

האם זוהי פעילות סטנדרטית?

המאורר משמיע רעש דיי חזק ומרעיד את האוטו

תודה רבה

פורסם

כן. זו פעילות נורמלית לחלוטין.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
ערב טוב וחג שמח

ברשותי רנו קנגו מבציר 2001

בעמידה ממושכת , המנוע מתחמם והמאורר מתחיל לעבוד

האם זוהי פעילות סטנדרטית?

המאורר משמיע רעש דיי חזק ומרעיד את האוטו

תודה רבה

שלום,

יש לי גם בעיה כזאת עם פז'ו פרטנר נראה לי גם 2001 ,דיזל, 1.9, בדרך לאילת ליד דימונה ,בדקתי מים היה בסדר ואחרי קילומטר המנוע היתחמם הגיע לאדום ולא היו בכלל מים , הרכב נגרר למוסך ותוך יומיים החליפו ראש עשו בדיקות למיניהן ,ואז באילת זה היה בסדר אבל יום אחרי המנוע לא עבד יפה והרכב הגיע למוסך באילת שם גילו שטיימינג קפצה שן (בהחלפת ראש היה גם טיפול 10K +טיימינג) סידרו את זה ,ובדרך חזרה המנוע שוב מתחמם הפעם כאשר המחוג הגיע לקו אחד לפני הקו האדום עצרתי ובדקתי מים והפעלתי את המאוורר (הפעלה ישירה) ואז המחוג ישר ירד למטה והאוטו שוב סחב את העליות (למרות שעדיין היה לו קשה ) ואחרי העליות הפסקתי את המאוורר והמנוע היה על הקו החצי בערך 2K ושוב התחיל להתחמם אבל נסעתי כל עוד הוא לא עבר את הקו האחרון לפני האדום.

מה לדעתכם הבעיה ?

אני חשבתי שיש בעיה ביוניט שמפעילה את המאוורר ,יכול להיות?

נ.ב

אם עוברים את ה120 המנוע מתחמם חוזרים ל100 אז הוא יורד לחצי ,מה הבעיה?

תודה,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...