Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזעקה מדגם וייפר ,עד כמה שידוע לי נרכשה יחד עם האוטו מיצובישי סופר לנסר 97 ,בדקתי את שני הפיוזים של האזעקה עצמה והם בסדר ועד כמה שידוע לי אין פיוז מיוחד בבית פיוזים של האוטו בשביל האזעקה,למישהו יש עצות לפתרון? הא שכחתי לציין שהאור האדום של האזעקה דולק קבוע, אבל השלט עושה את הפעולה של פתיחה וסגירת הרכב.

פורסם

גם אצלי באוטו זה קרה. (למרות שהאזעקה שלי היא CLIFFORD) אבל זה מתריע לך על מצבר חלש/בדרך לפריקה. תנסה לנתק את המינוס במצבר, לכמה שניות, תחזיר (אתה תשמע קרקושים של הסירנה בסיבובים של הבורג חזרה), ואז תטעין את המצבר.

אם זה לא עוזר, אין לי מה להציע.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תודה רבה על העזרה! הלכתי היום למתקין עזאקות שאני מכיר ליד העבודה שלי והוא אמר שיכול להיות שצריך לעשות RESTART לעזאקה , מכיון שלא היה לי זמן לחכות שיתפנה חזרתי הביתה פירקתי את המוח וחיפשתי אולי לאפס אותה ניתקתי גם מינוס מהמצבר וחיברתי הכל בחזרה העזאקה חזרה לעבוד.grage man אני קורא עכשיו את העצה שלך וזה נראה לי היה הפתרון חבל שלא קראתי אותה בבוקר תודה בכל אופן.

פורסם

אין על מה. אני פה תמיד...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...