Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה. ברגע של חוסר תשומת לב נכנסתי ברכב שנסע לפני. לשני הרכבים יש פגיעות מינוריות .הרכב שבו נכנסתי הוא של חברת השכרה(סע-גל) ויש לו כמה סריטות ושפשופים קלים מאוד על הפגוש. נתתי את הפרטים שלי לנהג הרכב שזה הרכב החלופי שלו. האם הם מקפידים מאוד ובודקים את הרכב בציציות כאשר מחזירים להם אותו? האם הם נוהגים לתבוע ישר את חברת הביטוח ? או שמנסים ליצור קשר איתי.

תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מנסיון (לא אישי שלי, אבל ראיתי ושמעתי כמה פעמים אצל אחרים),

החברה בודקת היטב היטב את הרכב כשאתה מחזיר אותו,

ולא יוותרו אפילו על שריטה הקטנה ביותר.

בדרך כלל (לא יודע בבירור לגבי החברה הנ"ל, אבל משער שלא שונה משאר החברות),

החברה תחייב את שוכר הרכב בסכומים אסטרונומיים עבור הנזק,

(אלא אם כן הוא שילם על ביטול השתתפות עצמית, מה שאני משער שלא זהו המקרה שלך),

והם אינם טורחים לתבוע את גורם הנזק, ומשאירים את העבודה לשוכר הרכב.

אם השוכר הנ"ל עומד להחזיק את הרכב לעוד כמה ימים,

מן הסתם כדאי לך לסגור איתו את הענין ולקחת את הרכב לתיקון לבד,

כך שחברת ההשכרה לא תדע כלל וכלל שהיה כאן נזק,

במידה ולא - אני חושש שקצת "נפלת" בענין הזה.

פורסם

תלוי בחברה.

אני שכרתי רכב מאלדן וכיסחתי לו כנף קדמית ימנית בצורה שלא הפריעה לנסוע בו בלי לתקן אבל נזק שידרוש עבודת פחחות לא קטנה. לרכב השני לא נגרם נזק ולא החלפנו פרטים.

כשהחזרתי את הרכב הבוחן שאל אם החלפנו פרטים וכשאמרתי שלא אז הוא לקח את הרכב ורשם את הפגיעה לצרכי רישום בלבד ולא חייבו אותי בכלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאוד מוזר שאלדן לא חייבו אותך.

אאל"ט, חברות ההשכרה מחייבות גם עבור הפסד יום עבודה של הרכב, ולא רק את עלות התיקון.

פורסם
תלוי בחברה.

אני שכרתי רכב מאלדן וכיסחתי לו כנף קדמית ימנית בצורה שלא הפריעה לנסוע בו בלי לתקן אבל נזק שידרוש עבודת פחחות לא קטנה. לרכב השני לא נגרם נזק ולא החלפנו פרטים.

כשהחזרתי את הרכב הבוחן שאל אם החלפנו פרטים וכשאמרתי שלא אז הוא לקח את הרכב ורשם את הפגיעה לצרכי רישום בלבד ולא חייבו אותי בכלום.

לא יכול להיות מצב שבו עשית נזק ולא שילמת עליו.

אלא אם הנזק היה ממש מזערי , ברמה של שריטות שיורדות עם וקס ולא מפריעות לעין.

אבל במקרה כזה לא רושמים שום דו"ח אלא רישום רגיל של (כל) הנזקים ברכב.

הסיבה היחידה ל "דו"ח לרישום בלבד" היא במקרה של רכבי ליסינג או השכרה ארוכה שקורה להם מה שקרה לך.

אם הם לא מעוניינים לתקן כרגע, הם מגיעים לסניף לצורך דיווח , אחראי מוסכים בודק שהרכב לא מסוכן לנסיעה , במידה שלא , נרשם דו"ח לרישום והלקוח ממשיך לנסוע על הרכב..

אבל ככה או ככה , על הנזקים מישהו משלם בסוף.

GOT סחוג?

פורסם

זו היתה השכרה ליומיים ולא ליסינג. הנזק היה מעבר לשריטות אלא כנף קדמית מנית גלית לגמרי שדורשת עבודת פחחות וצבע אבל לא מונעת מהרכב לנסוע ככה.

הכל תלוי איזה לקוח אתה ובאיזה יום תפסת את הבוחן. זו היתה תקופה שכל חודש הייתי לוקח מהם רכב לכמה ימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...