Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פיג'ו 106 97 1400 xs

נסעתי רגיל לא לחצתי יותר מדי השעון של החום מנוע בצד שמאל של הלוח שעונים ב106 היה על האמצע כרגיל אבל פתאום ראיתי שהנורה נדלקת נכבת נדלקת לכמה שניות ונכבת(היא לא הייתה דלוקה קבועה) בלי שום הסבר,זה קרה מספר פעמים הגעתי הביתה חיכיתי שהמנוע התקרר פתחתי את הפקק של הרדיאטור וראיתי שלא חסר מים אבל בקצה היה מין חומר לבן מגעיל כזה שלא הצלחתי להבין מה הוא

לפי מה שהבנתי כנראה נפרץ לי הראש מנוע

פורסם

כנראה שכן ידידי תופעה די שכיחה במנועי ה TU

אטם ראש המנוע ניפרץ במעבר השמן למע' המים

אין מנוס מלהוריד ראש מנוע ולהחליף אטם

בברכה ניצן ושבוע טוב

פורסם

נשמע כאילו סתם המנורה שלך הבהבה בגלל איזה תקלה במערכת החשמל, והכניסה אותך קצת לסרטים.

עדיף להרגע לנשום עמוק.

ולבדוק לפני שמחליטים ,אולי תרוקן את השמן ותראה איך הוא ניראה,

אני לפחות, לא רואה קשר בין מנורת חום מנוע למעבר בין השמן למים.

פורסם

בPSI רשמת שנדלקה הנורה של חום שמן, פה אתה אומר חום מנוע, אתה חייב להחליט, בכל מקרה נשמע כאילו נפרץ אטם הראש

עריכה: עכשיו אני רואה שגם פה בכותרת רשום "חום שמן" ובהודעה "חום מנוע" :|

פורסם

מצטער בקשר לחוסר עקביות אז ככה:

מדובר על המנורה של החום מנוע שנמצאת בצד שמאל בלוח השעונים

יש לי טחינה בפתח הרדיאטור

השמן שלי לפי המדיד מתחת למינימום

רציתי לדעת מבחינת עלויות עם להחליף אטם ראש מנוע ולעשות ישור קו של טימינג ולהחליף כל מיני אטמים וברגים למיניהם

או להחליף מנוע ואז כבר לשדרג למנוע TU 1600 v8

• תוכן חדש...