Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני הולך לכתוב כאן זה ארוך ואני מראש מצטער על האורך ובכלל אם אני ייפגע כאן במישהו , כל מה שאני רושם זאת דעתי וזכותי להביע אותה.

*הודעתך נערכה. בקשות להנהלה - בשמחה. בה"פ ב-ל-ב-ד."

אני לא נכנסתי לפורום הזה מזה הרבה זמן ולא מסיבות של שנאה אלא לא היה לי זמן והייתה לי הרבה עבודה.

בעודי מגיעה היום למפגש ברמת גן הופנה אליי צומת הלב וכל אחד הסתכל עליי כאילו אני איזה ילד מטומטם שלא מבין כלום מהחיים שלו והנה הדוגמא החיה של ילד עשיר שמקבל ראלי ועושה שטויות בכבישים ומתפרע.

אני יום שבת שעבר החנתי את הרכב שלי אצל רועי 306 (רועי רודן) למען טיפול 10 אלפים שרועי הסכים לעזור לי בו.

הרכב חנה אצל רועי והמזל שיחק לי ואמבולנס עשה עליי רוורס בזמן שלא הייתי ברכב..

הנהג השאיר פרטים והכל טוב ויפה..

הרכב שלי לפי חוק אסור לנסוע בו בגלל שהמספר התקלף והתעקם ורק יום חמישי (אתמול) השגתי אישור ממד"א שאני יכול בכלל לנסוע .

מר "דוד , דיויד ,דיוויד ,דייב, אחראי הפורום " או איך שלא ייקראו לו פירסם עליי שאני נסעתי ברחוב פנקס בתל אביב ועשיתי עבירות תנואה ונסעתי עם פלאפון בידי ועוד ועוד ועוד דבר שבכלל לא עשיתי ולא היה .

לי ברכב יש מתקן לדיבורית קבוע ברכב.

לי ברכב יש פלאפון דו קווי ומיוחד שנמצא רק ברכב על מנת שאני לא יעשה עבירה של דיבור בסלולרי במהלך נסיעה.

אני לא יכולתי לנסוע בכבישי ישראל ולא נסעתי באף מקום בישראל ביום שני!

בנוסף לכך ההורים שלי גרושים ויום שני יש לי את הרכב של אבא שלי (דבר שלירן יכול להעיד שראה אותי ונסע איתי בה מספר פעמים )

רועי 306 יכול להגיד לכם שהמקרה שסיפרתי לכם עם מגן דוד אדום באמת קרה .

נגיד שעשיתי את המעשה ונגיד שאני באמת דיברתי בפלאפון אז :

אני לא יכול לעשות את זה בשעות כאלה בערב למה אי אפשר לזוז בשעות האלה ואני כמעט אף פעם לא נוסע בשעות האלה משם .

נגיד ושעשיתי את זה אז מה המטרה שלך? להגיד שילד בן 17 שיש לו ראלי עשה עבירת תנואה ולהצדיק שאתה הנהג מספר 1 בעולם ואתה אף פעם לא עושה עבירות? .

להגיד שהרכב שלי מכוער ושהוא לא הכי מתוחזק מבחינת פחחות צבע?

מה לעשות אני לא יד 1 ולא 2 ברכב ואין לי כסף לעשות פחחות צבע ושיהיה לי אני יעשה..

מה עוד שאין לי חניה פרטית בבניין ושהרכב שלי כל היום עומד לו מתחת לסככה ומנוגב ומצוחצח לי יש חיים ואני עושה קצת דברים ואין לי את היום לטפל באוטו .

מה עוד שאין לי כסף לקנות רכב מושלם ושכמעט כל מה שיכולתי עשיתי ברכב ואני משלם באופן עצמאי את מלוא הרכב ומה לעשות שהכסף אצלי לא גודל על העצים ואני לא מנגב תתחת עם כסף כל היום ומתלהב מהגאנטים שלי שהם צבועים ומצוחצחים (אכפת).

אני לא איזה מישהו שמתלהב מעצמו .. אני בן 17 ילד שיש לו ראלי וגאה שיש לו ראלי כי זאת הייתה השאיפה שלי כל החיים והנה השגתי אותה אז מה אם זה בגיל 17?!

שיהיה לי כסף כמוך אז היא תהיה הרבה יותר יפה משלך זה אני מבטיח לך.

עכשיו כבודו דיוייד רשם הודעה שאני עשיתי עבירות כמובן הוא לא יכול לשלוח לי הודעה פרטית ולהגיד לי שאני עשיתי אתזה ולמה עשיתי אתזה ? אם בכלל...?

דיוייד אתה לא יכול לעצור אותי בכביש ולהגיד לי את זה?!

אתה כל כך פחדת שמה אני יידרוס אותך אז ברחת לאן? הרי כל הכביש פקוק מה אתה רוצה להגיד לי שאתה היית מאחורי ועקבת אחריי? כי אם כן אז אתה עשית בעצם את העבירות אחריי? הרי ראית אותי חותך וראית אותי עם פלאפון ביד אז מה איפה בדיוק ואיך בדיוק הצלחת לעקוב אם לא עשית את העבירות בעצמך?!

לך יש לי כמה דברים להגיד :

אתה שקרן , אתה בן אדם מגעיל שחושב את עצמו עם רכב הפאר הכי יפה בעולם , אתה מתגאה בעצמך מר מזומנים והכי מגעיל זה שאתה לא דיברת איתי אפילו שעשיתי את זה כי אם באמת הייתי עושה את זה אז איפה ההוכחות שלך!? איפה התמונה שאני באוטו עם הפלאפון? איפה בדיוק עצרת אותי להגיד לי שעשיתי את מה שעשיתי ? (נגיד שעשיתי )?!!?

למה לשקר לחברי הפורום?

הרי בסדר אני ילד בן 17 והבלגתי למושגים שניתנו לי ולדברים שעשיתי ברכב כגון המשענות ראש שכולה לא היה לי כח לעשות חורים ולתפור אז לקח לי עוד שבוע אוי ואבוי ..זה היה קורה לי משהו לא לכם, בסדר אז נגיד אתם צודקים שזה לא בסדר ושמתי את זה לא כטובה אלא כצדק שאמרתם וצדקתם, אבל להאמין לדברים שאחראי פורום רושם כי הוא "אחראי פורום"?

חוץ מזה מה זה פה פורום חינוך לנסיעה נכונה?! אני מאותת כל הזמן ואני עושה הוראות נכונות ואני נוהג כמו נהג ולא כמו ישראלי !

אבל כל ההמצאות האלה שאתם ממציאים עליי זה מעליב מאוד וזה לא במקום באמת אז מה אני ילד בן 17 ולא מגיע לי הכי ראלי 106 דור 1 בלי שאסי ועוד שכמעט ואי אפשר למצוא אבל הנה עובדה מצאתי וקניתי ואין לי שאסי ברכב והרכב שלי במצב מכני מעולה! ושיהיה לי כסף גם הפח יהיה באותו דבר.

אני מבקש להפסיק לעשות עליי את זה שבגלל שאני ילד אני לא מבין כלום..

נכון אני קצת טיפש ואני צוחק מכל דבר ואני מעביר את הכל יפה אבל מספיק באמת יש גבול!

לכתוב עליי שאני עושה עבירות תנואה?! מה זה !?

תוכיח את הדברים שלך לפחות!

DRUGSTORE.. אתה החכם ביותר שיש בפורום ואתה יודע הכל ממש נגרר למופת אתה אחרי המלאך דיויד ..

ראלימן הנה הגבתי ואני יגיב לא פעם ולא פעמיים אלא אלף ואולי יותר!

אדון ישי אתה עשית לי סיפור מגעיל והעלמת לי משו מהאוטו ועוד שיקרת שאתה לא עשית..

נכון זה היה בשביל הבדיחה אבל אותי זה לא הצחיק , אז להגיד שאני לא יודע לנהוג יופי מאוד יפה אתה ממש מלאך .. אתה שמח שהגבת ? יופי...

ישי אני ילד ולמדתי מאז קיבלתי את הרשיון שלי ואת הרכב שלי כמה דברים ונכון שפעם לא ידעתי אבל היום אני יודע יותר ולאט לאט אני ידע יותר ויותר מה לעשות אני י-ל-ד שעובד והשיג כסף לרכב שלו כבר בגיל 17!..

אני לא זוכר עוד תגובות אבל זה רק חלק..

תודה ליאשה ולכל מי שרשם את מה שרשם

אני דבר 1 שקניתי את האוטו שמתי דיבורית כי זה החלק החשוב ביותר לנהג ליהיות מרוכז עם 2 ידיים על ההגה ( + שיש לך הילוכים) .

מעניין אותי לדעת מה הייתם עושים אתם אם היו רושמים עליכם שקרים בפורום? ולא רק זה שהוא רושם שקרים הוא גם אחראי פורום ...

בושה !

אני מבקש בבקשה מי שלא אוהב אותי שלא יידבר איתי ולא יתייחס אליי .. אני לא רוצה לריב עם אף אחד ונמנעתי מזה ובמיוחד עם ישי

לחברי הפורום בכלל אני מבקש שתיהיו בבקשה יותר רגועים וגם אם יש לכם דברים להגיד על אנשים אחרים בבקשה באמת אל תפזרו דברים זה לא תורם כלום..

תשמרו קצת דברים לעצמכם נכון שזאת זכותכם לדבר אבל אנחנו כולנו ישראלים וכולנו עם הגישה של הנוווווווו הזה ועכשיו הכל ומהר...

אין בעיה אחראי פורום אנחנו עוד נפגש ונדבר על העניין אני רוצה בדיוק לדעת באיזה פנקס זה היה ואיפה ובאיזה שעה ..

הרי אתה לא יכולת שלא לרשום אתזה ושכמעט עליתי עלייך אז תפרט בבקשה תגיב ..

זהו אני באמת רוצה להגיד סליחה אם פגעתי במישהו ותודה למי שעזר לי אבל באמת חברי הפורום תבדקו קצת לפני שאתם עונים..

חלי תודה רבה שאת היחידה שאמרת שאני צריך להגיב כי באמת לא היה לי מושג על מה מדובר עד היום חחחח..

אני חייב להגיד לך דויד שאני צוחק עלייך צחקתי עלייך ואני ימשיך לצחוק עלייך בכל רגע שנאי ייראה אותך חחחחחחח זה היו אחד הדברים היותר מצחיקים שהיו לי ..

חוץ מזה מה היית משיג שהיו שונאים אותי בפורום ..יופי וזה צריך ליהיות בנאדם מבוגר שמבין ומבליג וצריך לתת דוגמא לאחרים חחחחחחח יופי מר פוזה עשית עבודה טובה מאוד!

* פניות להנהלה בה"פ - הודעתך נערכה*

שוב אני יחזור:

אני לא הייתי במקום , הרכב שלי לא יכל לזוז מהבית , אני לא עם הרכב שלי גם בימי שני בכלל כי יש לי את הואטו של החברה של אבא שלי..

דבר אחד למדתי שאתה דוד בנאדם - * קללות של תת רמה לא יתקבלו כאן. ההודעה הזו גם ככה מעל ומעבר לחוקי הפורום (תעיין בהם פעם לא יזיק) , הקללות נערכו*

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

לכל החכמים שרשמו קודם שאני לא יודע כלום אז תגיבו עכשיו אל ההודעה שלי ונראה עכשיו את הדברים שלכם ואל תעלמו פתאום..

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אם באמת זה לא היית אתה - אז אכן נגרם לך עוול.

אבל - אם נפגעת מכך שדיויד כתב בפורום מבלי לברר איתך לפני (ונפגעת בצדק) - אתה יכול לפחות לשלוח לו הודעה פרטית לפני שאת המפרסם תגובה מעליבה כלפיו.

אני מבין שאתה נסער ושנפגעת, אבל לא במקום להגיב כך:

ומה לעשות שהכסף אצלי לא גודל על העצים ואני לא מנגב תתחת עם כסף כל היום ומתלהב מהגאנטים שלי שהם צבועים ומצוחצחים (אכפת).

המלצה שלי - תרגע קצת, תבין שכנראה הוא טעה, תמחוק את ההודעה הזו שלך, שכתובה בלשון עילגת, ותרשום הודעה חדשה, מנוסחת היטב, שמסבירה את טיעוניך - ותבקש את ההתנצלות שמגיעה לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני באופן עקרוני מסכים איתך ... אבל בכל זאת ... גם דיוויד במילים מעטות לא היה צריך להגיב ככה בפורום ... ואני רואה את זה לא רק כזכותו אלה חובתו של יוני להגיב בהתאם, שזאת אומרת בהודעה בפורום הכללי.

יוני , קצת הגזים , אבל בהחלט לא ברמה של דויד, שלכאורה בהודעה תמימה כתב דברים

שאם הם לא נבדקו ממש לא במקום לכתוב אותם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ראשית בענין המקרה , אני בוודאות ללא שמץ של ספק טוען כי זה היה אתה באותו יום שני בסביבות השעה 19:00-19:45 לערך ברחוב פנקס נוסע לכיוון חצית רחוב דרך נמיר, אני עקפתי אותך כ-500 מטר קודם לכן.

אני לא מכיר אותך, ולא טענתי שום דבר על אישיותך,מצבך הפיננסי,התיחסותך לרכבך.

התיחסת באופן קורקטי למקרה, תיארתי את רכבך במילים "ראלי חבוטה" כי כך המכונית נראית ! ופה זה נגמר, שום דבר מעבר לזה.

לגבי התגובה שלך אני מעדיף לא להרחיב בנושא מלבד לאמר שהיא פאטית.

דע לך שאני לא שונא אותך ואין לי שום טינה אליך כזאת או אחרת, אם היית פונה אליי לעזרה בנושא טכני כזה או אחר (גם היום) היית מקבל ממני את מלוא ההתיחסות.

אין לי שום סיבה שבעולם לכתוב את התגובה שלי באם היא לא נכונה, יוצא מכך שזה מילה

שלי מול מילה שלך, לי אין דרך להוכיח את טענתי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

לשון "עילגת" או לא, אם לא מדובר בו, הרי שמה שנעשה כאן הוא הוצאת דיבה ולשון הרע, תוך פרסום עובדות לא נכונות ללא נסיון מינימלי לאשר את נכונותן, שהמטרה היחידה היא הצגת אדם באור שלילי, והשמתו ללעג ומטרה פומבית, תוך זלזול מוחלט בזכויותיו, באתיקה ובכבוד מינימלי לאדם אחר.

ולמי שתוקף את יוני בגלל התנסוחותו הלא הולמת, שינסה לחשוב איך הוא היה מרגיש לו היה מגלה שבקרב קבוצת מכרים שלו היה מפורסם שקר גס שכזה מבלי שניסו לאמת את העובדות.

פורסם
ולמי שתוקף את יוני בגלל התנסוחותו הלא הולמת, שינסה לחשוב איך הוא היה מרגיש לו היה מגלה שבקרב קבוצת מכרים שלו היה מפורסם שקר גס שכזה מבלי שניסו לאמת את העובדות.

"המי" הזה מתייחס אלי ?

אני לא תוקף את יוני.

אם זה לא הוא אני ממש מבין את העובדה שהוא נסער ועצבני (נסער2 עצבני2).

אבל השימוש בקללות,(שנערכו מההודעה המקורית) לא תורם לדיון.

אם זה לא היה הוא בראלי השחורה - מגיעה לו התנצלות מלאה.

אם זה לא היה הוא - אז הוא צודק, גם מבלי שיצטרך לקלל.

אם זה לא היה הוא - אכן נעשה לו עוול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשחציתי את הרכב מצידו השמאלי ניסיתי לזהות את הנהג, שוב אני בטוח ב-100% בזיהוי.

את יוני הכרתי לפני כחצי שנה באחד המפגשים ומי שמכיר אותי אני מגיע אחת ל... הרבה מאד זמן.

בקיצור מה שתפס לי את העין הייתה העובדה שיוני צבע את שיערו לבלונדיני, לא ממש התעמקתי בצבע ו אבל בפירוש צבוע ושונה ממש שאני זוכר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

תכל'ס אני לא יודע מה איתכם אבל אני מצאתי את נוסח ההודעה משעשע בגלל כל העריכות :)

נראה כאילו היה הרבה עבודה לצנזור :)

פורסם

תכל'ס אני לא מכיר את החבר'ה שמעורבים פה ב"פרשה",אבל נראה לי שיוני פחות דיבר על הקטע שדייב סיפר על העברות שלו,אלא הוא כועס על זה שדייב פירסם את זה בפורום כללי במקום להעיר ליוני אישית באמצעות הודעה פרטית (בקטע הזה אני חושב שיוני צודק,כי זה הרי צפוי שברגע שאחראי פורום יוציא ת'רד כזה כולם יפלו על יוני,אז היה מקום לשלוח הודעה פרטית ליוני ולהשב את תשומת ליבו).

אני חושב שגם עכשיו עדיף לנעול את הת'רד הזה ושיוני ודייב יעברו לדבר בפרטיות ויסגרו את העניין הזה בצורה יפה בינהם כי פה בכללי זה סתם יותר יתנפח ולא יוביל לשום מקום.

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כשחציתי את הרכב מצידו השמאלי ניסיתי לזהות את הנהג, שוב אני בטוח ב-100% בזיהוי.

את יוני הכרתי לפני כחצי שנה באחד המפגשים ומי שמכיר אותי אני מגיע אחת ל... הרבה מאד זמן.

בקיצור מה שתפס לי את העין הייתה העובדה שיוני צבע את שיערו לבלונדיני, לא ממש התעמקתי בצבע ו אבל בפירוש צבוע ושונה ממש שאני זוכר.

דוד, אתה רק יורה לעצמך ברגל.

לפעמים עדיף להתעלות מעל הכל ,למחול על כבודך , ולהודות בטעות...

אני מצטער להודיע לך , אבל הרבה מאוד ילדים בגילאי 17-18 צובעים את שיערם לבלונד/ או חלקים נבחרים ממנו... אותי התופעה מגעילה אבל זה מה יש...

אגב, הבלונד הזה יכול להעלם תוך פחות מחצי שנה.... לא הייתי מתבסס על זה.

לזהות בן אדם לפי השיער זה קצת חאפרי... :mm_nah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטער להגיד לכם - אבל נפלתם על הראש!

כולכם הגזמתם!!!

גם אם יוני באמת עשה את זה, אז צריך להסתכל עליו בצורה מוזרה ולצחוק עליו כמו שהבנתי שעשיתם?

ונגיד ונגיד ונגיד שהם ילדים קטנים ועשו את זה. יוני, אתה צריך לכתוב מכתב באורך של מגילת אוסלו, ולרשום עד כמה כל אחד פה יותר חרא מהשני? שלוש פסקאות היו מספיקות:

1. להסביר שזה לא אתה + למה זה לא יכול להיות אתה.

2. להסביר למה זה פגע בך, ומי עוד פגע בך.

3. לדרוש התנצלות.

זהו זה...

תירגעו....

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...