Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר שנרגעתי וצינזרו לי חצי ממה שרשמתי כמעט ועכשיו שאני רגוע אני יתחיל ויסיים פשוט וקצר ואני מצטער שלא הקשבתי לליביור החמוד מהתחלה כי אם כן הכל היה נראה אחרת כאן..

טוב אז ככה סיכום קצרצרצרצרצרצרצר..

אני לא הייתי ברכב באותו יום.

אני לא חתכתי אף אחד.

אני לא יכולתי לנסוע עם הרכב באותו יום.

אני מצטער על הקללות שלא היו במקום אלא מעודף עצבים לא חיוניים במיוחד.

קריאת עזרה מכנית ועזרה מבן אדם שהפיץ עליי דברים וליכלך עליי לא בדיוק נראה לי באופק הקרוב .

הנה אני יצאתי פה בן אדם וחזרתי בי באימרות , אני מצפה מ"אחראי הפורום" דיוויד לבקש ממני סליחה על כל מה שהוא עשה נגדי וכל עוד שאין לו הוכחות ככה גם הוא לא צודק בדעתו.

שוב אני חוזר זה לא הייתי אני ! זה לא אני נ-ק-ו-ד-ה.

דבר אחד אני יודע אני נעלבתי מהעניין הזה ואני מבקש פה התנצלות .

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם
כשחציתי את הרכב מצידו השמאלי ניסיתי לזהות את הנהג, שוב אני בטוח ב-100% בזיהוי.

את יוני הכרתי לפני כחצי שנה באחד המפגשים ומי שמכיר אותי אני מגיע אחת ל... הרבה מאד זמן.

בקיצור מה שתפס לי את העין הייתה העובדה שיוני צבע את שיערו לבלונדיני, לא ממש התעמקתי בצבע ו אבל בפירוש צבוע ושונה ממש שאני זוכר.

דוד, אתה רק יורה לעצמך ברגל.

לפעמים עדיף להתעלות מעל הכל ,למחול על כבודך , ולהודות בטעות...

אני מצטער להודיע לך , אבל הרבה מאוד ילדים בגילאי 17-18 צובעים את שיערם לבלונד/ או חלקים נבחרים ממנו... אותי התופעה מגעילה אבל זה מה יש...

אגב, הבלונד הזה יכול להעלם תוך פחות מחצי שנה.... לא הייתי מתבסס על זה.

לזהות בן אדם לפי השיער זה קצת חאפרי... :mm_nah:

תגיד אייל, לקרוא אתה יודע ?

אני זיהיתי את יוני בוודאות אין מצב שטעיתי בזיהוי.

לא התבססתי בזיהוי על השיער הצבוע, להיפך ! אני זוכר את יוני עם שיער לא צבוע.

ומבחינתי זה נגמר כאן, אני לא מתנצל, אין לי על מה אני הוא זה שיכולתי להפגע באותו יום שני.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

יש לי הרבה מה להגיב אך מפאת תת רמה אני בוחר שלא, אפילו שהוזכר שמי.

אם תידרש תגובתי בעניין בהמשך, היא תגיע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
ולמי שתוקף את יוני בגלל התנסוחותו הלא הולמת, שינסה לחשוב איך הוא היה מרגיש לו היה מגלה שבקרב קבוצת מכרים שלו היה מפורסם שקר גס שכזה מבלי שניסו לאמת את העובדות.

"המי" הזה מתייחס אלי ?

אני לא תוקף את יוני.

אם זה לא הוא אני ממש מבין את העובדה שהוא נסער ועצבני (נסער2 עצבני2).

אבל השימוש בקללות,(שנערכו מההודעה המקורית) לא תורם לדיון.

אם זה לא היה הוא בראלי השחורה - מגיעה לו התנצלות מלאה.

אם זה לא היה הוא - אז הוא צודק, גם מבלי שיצטרך לקלל.

אם זה לא היה הוא - אכן נעשה לו עוול.

רז, ה"מי" היה כללי כי הבנתי את הלך הרוחות לאחר עריכת ההודעה וכו'. מודה, לא קראתי את ההודעה לפני עריכתה, אבל מאחר ולא באתי להגן על השימוש בשפה לא הולמת מצד יוני, אלא למקד את השרשור בנושא העיקרי.

גם אם נשים לרגע את השאלה האם הזיהוי היה נכון או לא, לדעתי אין מקום בפורום למה שנעשה בשרשור הקודם.

נכון, הרבה פעמים אנשים כאן מדווחים על מעשיות של נהגים אחרים, אך כאשר מדובר במישהו שאתה מכיר ומזהה מהפורום, גם אם מעולם לא דיברתם פנים אל פנים, מן הראוי שתעיר לו במסר פרטי, במידה ומה שהוא עשה באמת חמור. כאשר זה נהג פלוני, אנחנו מתייחסים אליו בהכללה, כאל נציג כל הנהגים הגרועים על הכביש, ואין בעיה "לצלוב" אותו מעל דפי הפורום. הוא לא ידע מזה, הוא לא יפגע מזה. כאשר זה אדם מוכר, זה הופך להיות אישי, ספציפי, ולשים אותו במרכז הפורום לסקילה פומבית.... יש לזה ריח של ציד מכשפות.

נסה לחשוב איך יראה הפורום הזה אם כל אחד יעלה ביקורת על איך נוהגים האחרים, וכל אלה יעלו תגובות להגן על עצמם. אחרי כל טיול פורום יתחיל שרשור של "X שכח לאותת במחלף קיסריה" "Y עקף בללא מספיק מרווח בטחון" "A לא שמר מרחק למשך 4 שניות"...

פורסם

ומבחינתי זה נגמר כאן, אני לא מתנצל, אין לי על מה אני הוא זה שיכולתי להפגע באותו יום שני.

תגיד, אתה לא מתבייש?

הבנאדם אומר לך שזה לא היה הוא.

אני לא מאמין!! :shock::shock:

וחוצמזה, גם אם זה היה הוא, וגם אם הוא עבר עבירה, אני לא חושב שאתה צריך לפרסם אותה בפומבי,

ועוד בתור "מנהל פורום".

אני לא מבין מה הקטע להתנצל.. וכל הקטע המצחיק הוא ההתנצלות בפורום.

שמצידך אתה יכול לרשום שהתנצלת, אבל אתה בעצם לא.

172

פורסם

תגיד, אתה לא מתבייש?

הבנאדם אומר לך שזה לא היה הוא.

אני לא מאמין!! :shock::shock:

וחוצמזה, גם אם זה היה הוא, וגם אם הוא עבר עבירה, אני לא חושב שאתה צריך לפרסם אותה בפומבי,

ועוד בתור "מנהל פורום".

אני לא מבין מה הקטע להתנצל.. וכל הקטע המצחיק הוא ההתנצלות בפורום.

שמצידך אתה יכול לרשום שהתנצלת, אבל אתה בעצם לא.

חברס' - אני מציע שכל מי שלא צד בפרשה הזאת פשוט ישמור על מילתו שלו ורצוי שלא תצא בכלל.

כרגע המצב הוא ככה שזה מילה של דייויד נגד מילה של יוני. אז כל תגובה כנגד אחד מהצדדים מיותרת לחלוטין. ולכן אני מציע שתגובות כמו זו של ויירון לא תעלה לפורום כי היא מיותרת. ומה אם יתברר שדייויד אכן ראה נכון? כל מי שאמר משהו לדייויד יתחיל להתנצל? או להיפך?

בקיצור - רצוי בלי דעות על המקרה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
כשחציתי את הרכב מצידו השמאלי ניסיתי לזהות את הנהג, שוב אני בטוח ב-100% בזיהוי.

את יוני הכרתי לפני כחצי שנה באחד המפגשים ומי שמכיר אותי אני מגיע אחת ל... הרבה מאד זמן.

בקיצור מה שתפס לי את העין הייתה העובדה שיוני צבע את שיערו לבלונדיני, לא ממש התעמקתי בצבע ו אבל בפירוש צבוע ושונה ממש שאני זוכר.

דוד, אתה רק יורה לעצמך ברגל.

לפעמים עדיף להתעלות מעל הכל ,למחול על כבודך , ולהודות בטעות...

אני מצטער להודיע לך , אבל הרבה מאוד ילדים בגילאי 17-18 צובעים את שיערם לבלונד/ או חלקים נבחרים ממנו... אותי התופעה מגעילה אבל זה מה יש...

אגב, הבלונד הזה יכול להעלם תוך פחות מחצי שנה.... לא הייתי מתבסס על זה.

לזהות בן אדם לפי השיער זה קצת חאפרי... :mm_nah:

אם ככה, אז לא הבנתי אותך נכון. :oops:

אני מתנצל ולוקח הכל בחזרה....

אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...