Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ועל כן לא מבין הרבה אז אם אפשר בבקשה לעזור לי..

אני כרגע קרוב לקניית אימפרזה 2002 או2003 ורציתי לדעת מספר דברים:

1.אני מעוניין להחליף ג'אנטים מקוררים לג'אנטים חדשים ו"מעניינים" יותר,מה הסדר גודל מבחינה כספית לדבר שכזה? והאם יש צורך להחליף גם את הגלגלים עם שינוי הג'אנט?

2.אני מעוניין להתקין פנסי קסנון HID קדמיים? העניין חוקי? מישהו יכול להמליץ לי על סט טוב עד 1500 שקל?

3.בשלב מסוים אני מאמין שארצה להוסיף כונס אוויר סטייל האימפרזה טורבו,זה אפשרי? האם זה כרוך בהחלפת מכסה מנוע? אודה במאוד אם תעזרו לי ולו במעט ע"י מענה לשאלותיי.

4. אני מעוניין בהוספת אגזוז לחץ או שינוי של האגזוז הקיים כדי ליצור את הצליל הנמוך שהתאהבתי בו,מה העלות של דבר שכזה והאם יש המלצות למוסכים/מוצרים מומלצים?

5.הוספת נאונים מתחת לאוטו חוקית? במידה וכן היכן ניתן להשיג כאלו?

תודה רבה.

מתן.

פורסם

1. אם אתה משנה את קוטר החישוק, תהיה חייב להחליף גם את הצמיגים.

מידות לאפרזה תוכל למצוא בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

2. על פנסי קסנון תמצא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55719&highlight=%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%95%D7%9F

בסכום שציינת אין.

3. מיותר. תפקיד הכונס הוא להזרים אויר לצורך קרור אינטרקולר. אצלך אין אינטרקולר, ולכן הכונס מיותר.

אתה יכול להחליף למכסה מנוע של אמפרזה טורבו עם פתח לכונס, או להדביק כונס אפילו בלי פתח במכסה המנוע, אבל זה מיותר, בדיוק כמו להדביק 3 נוצות ורודות על גג הרכב, ויעלה גיחוך אצל כל מי שמסתכל עליך.

4. חפש במנוע החיפוש של הפורום על "אגזוז זרימה חופשית / אגזוז פתוח / או FREE FLOW ".

5. לא חוקי. חפש בפורום. (ותורם לנהיגה בדיוק כמו שלושת הנוצות הורודות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התשובה המהירה..

בקשר לג'אנט במידה ואני לא יישנה את הקוטר יהיה צורך להחליף צמיג?

בקשר לקסנון כמה יעלה קיט בסיסי וטוב?

ובקשר לכונס אגזוז ונאונים..הרכב לא הולך להיות רכב ראלי ועל כן שיפורי מנוע לא מעניינים אותי כרגע,מעניין אותי יותר הקוסמטיקה והחיצוניות של הרכב ולכן זה מה שאני מחפש..תודה שוב.

מתן.

פורסם

ג'אנטים=2000 שקל +- לחדשים ברמה סבירה, במידה המקורית (14 אינץ'). לא, לא תצטרך לחהליף את הצמיגים.

נאונים, כונסים, ספוילרים, חצאיות, חובזות, חמוצים וכו' - טעם אישי שלך, אני אישית לא הייתי עושה דבר כזה.

נאונים - לא חוקי ומסוכן.

קסנון, אם לא תשקיע במשהו טוב, תסנוור את כל הנהגים בכביש, בקשר לעלויות, נתנו לך קישור.

בקשר להוספת כונס - או החלפה למכסה מנוע של אימפרזה טורבו, או בניית\הדבקת כונס מפייברגלס.

אגזוז פתוח (אגזוז לחץ זה לאופנועים) - אני מתאר לעצמי שהכוונה היא רק לדוד, אפשר למצוא דברים ביד שנייה בעלויות של 500-1000 שקל, אפשר לבנות חדש בעלויות כפולות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ראיתי ג'אנט יפה באוטו דיפו ב1600 שקל נראה לי אני יילך עליו..המחיר כולל התקנה?

ובקשר לאגזוז פתוח הבנתי שאפשר להוסיף רק איזה חלק ואז יש את הרעש..זה נכון?

ואיפה יש מוסך שעוסק בקסנון איכותי?

פורסם
ראיתי ג'אנט יפה באוטו דיפו ב1600 שקל נראה לי אני יילך עליו..המחיר כולל התקנה? לאוטו-דיפו יש מס' טלפון, תשאל אותם.

ובקשר לאגזוז פתוח הבנתי שאפשר להוסיף רק איזה חלק ואז יש את הרעש..זה נכון? אתה רוצה רק בשביל הרעש? :\ תחליף רק את הדוד.. או יותר פשוט, קח מקדחה ותעשה חור באגזוז.. זה עוד יותר זול.

ואיפה יש מוסך שעוסק בקסנון איכותי? אין מוסכים כאלה, יש סדנאות שיפורים, נסה לחפש בפורום - מבטיח שתמצא(פיט-סטופ, ספויילד ויש עוד, תלוי איפה אתה גר - הייתי פונה אליהם גם בקשר לאגזוז)!

התשובות - באדום.

שמע, למרות שמדובר כאן בטעם אישי ואף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות - קו המחשבה שלך הוא כרגע נורא "ערסמובילי", אני לא נגד ג'אנטים - אבל לקנות ג'אנטים באוטו דיפו - זה כמו לקנות מאזדה 3, לכולם כבר יש כזה! לשנות אגזוז רק בשביל רעש זה דבר מיותר וחבל לי על השכנים! וקסנון שלא תעשה כמו שצריך יסנוור את כל העולם ואשתו!

שוב זו רק דעתי, בסופו של דבר אתה קובע.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ראיתי ג'אנט יפה באוטו דיפו ב1600 שקל נראה לי אני יילך עליו..המחיר כולל התקנה?

ובקשר לאגזוז פתוח הבנתי שאפשר להוסיף רק איזה חלק ואז יש את הרעש..זה נכון?

ואיפה יש מוסך שעוסק בקסנון איכותי?

בקשר לג'נטים אני לא מבין במחיר.

לא שמעתי על חלק כזה שאתה מוסיף וזה עושה רעש החלק היחדי זה להחליף לפחות את הדוד אלה אם כן באמת יש משהו אחר שישנה את הרעש (אולי חברי הפורום היותר מבינים יגידו).

ובקשר לקסנון אין מוסך שעוסק בזה היום כמעט כל חנות מערכות\סדנה יש להם קיטים השאלה כמה אתה מוכן להשקיע,מחירים נעים בין 1000 והמחיר יכול להכפיל את עצמו כמה פעמים. אם אתה שם את הקיט הזול אתה מסנוור את הנהגים האחרים וחבל כי לא היית רוצה שיעשו את זה לך .תעשה חושבים עם עצמך כל אחד ודעתו.

Got To love It

פורסם

החוק קובע שאסור לך לסנוור את הנהגים, אם אתה מוצא קיט גם ב 10 שקלים שאפשר לכוון אותו ברמה כזאת שלא תסנוור את הנהגים אז הכל חוקי

אבל כמו שאתה מנחש את הזולים אי אפשר לכוון והם יסנוורו את הנהגים ואת זה אתה לא רוצה לעשות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא מדובר בקיט שניתן לכוון. לא ניתן לכוון קיט מאלה הנפוצים כאן. הכיוון הוא דווקא לפנס המקורי של הרכב , והוא בדרך כלל מכוון.

כלומר הבעיה הינה ה"הילה" שיוצרת תאורת הקסנון כאשר היא מותקנת בפנס (רפלקטור) רגיל ללא עדשות וללא תוספות מקוריות נוספות שמתוארות להלן בפסקה הבאה:

ברכבים אשר הקיט מותקן באופן מקורי על ידי יצרן הרכב, קיימת מערכת כיוונון ייעודית לפנסים וגם התזת מיים לניקוי הפנס, שכן עת הפנס מלוכלך, פיזור האור משתבש , פחות יעיל ומסנוור.

מובן שלא ניתן את כל אלה להתקין בצורה כדאית וכלכלית לכאורה לכל מי שרוצה בקסנון, על כן, המינימום לדעתי האישית (ועדיין לא תיקני לתקנים בנלאומיים) היא לבצע התקנה כזו אך ורק כאשר הפנסים המקוריים של הרכב מצויידים בעדשות.

בסובארו 2003 למיטב זכרוני יש עדשות כאלה, ועל כן התקנה ראויה ובדיקת כיוון פנסים במוסך המצוייד במכשיר כזה, תניב תוצאה מעולה לנהג, והכי פחות בעייתית לסביבה לגבי מערכות AFTER_MARKET .

אין בכך כדי להמליץ על התקנת המערכת, אלא כדי לפזר את חוסר הידע והמידע בעניין.

לידיעתכם, הנושא כבר נחרש בפורום, וזהו תמצית בסיסית ומהותית להבנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שאני אבין, אתה רוצה רכב שנראה כמו אימפרזה טורבו אבל בעצם הוא אימפרזה 1.6?

ובכלל - כל השרשור זה דיבורים באוויר - קנית כבר את הרכב?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שאני אבין, אתה רוצה רכב שנראה כמו אימפרזה טורבו אבל בעצם הוא אימפרזה 1.6?]

סיכמת את כל השרשור במשפט.:-D

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...