Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחים שלי!!

... לא משנה, יש לי מספיק נקודות במשתמש. :oops:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בחזרה לנושא:

במשך שנים חשבתי שההבדל בין 2 ל-3 סכינים הוא קשקוש שיווקי.

ניסיתי והתבדיתי. הגילוח טוב יותר, ואורך החיים של הסכינים טוב יותר.

לגבי מנועים רוטטים וכו', לא ניסיתי, אבל אני די סקפטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא מצטט, לא מצטט.

סכין חד פעמי, מחליף כל גילוח ולא מהסיבה שחשבת:

בגלל שעד הגילוח הבא הלחות הורגת את הסכין ואז הוא סתם נהיה מסור.

לא מתגלח ביומיום... רק באירועים מיוחדים ומידי פעם עם המכונת תספורת.

אני לעומתך, חסכוני.

אז מה עם טרנספורטר? אף אחד לא מצא עדיין?

פורסם

אני משתמש ב מאך טורבו, גילוח טוב מאוד לדעתי, הרטט גורם לגילוח להיות מהיר וחלק

אני מחליף את הסכין שאני צריך לעבור יותר מ2 פעמים על אותו איזור משהו כמו קצת פחות מחודש

אבל אני לא מתגלח כל יום

ג'ל של שיק ב10 שקל, היינו הך כמו ניוואה וג'ילט

מצד שני אני גם יכול להתגלח במכונות גילוח של וורטה שבאות עם הבטריות שלהם (לא לאורך זמן)

נ.ב PAVI

שער גירית , משחות? 2000 שקל??

"וזאת בתנאי שלא תיכנסו לסחרור מטורף של קניות, מה שקורה בד"כ כשנכנסים לזה) "

סחרור קניות?

אתה בודק את הגירית לפני שהיא עולה לך על המברשת?

אתה סוג של גילוחופיל? (על בסיס "אודיופיל")

פורסם

מאך 3 טורבו זה אולדסקול, יש לי פיוז'ן משופר אטמוספרי עם הידראוליקה (רוטט) משהו בסט.

לא כל יום נתקלים בסכין כזאת!

עמרי.

פורסם

ממש לא, אני פשוט בנאדם ששנא להתגלח בגלל שזה תמיד קרע לו את הפרצוף. חשבתי שהכי טוב שאפשר זה הג'אנק של ג'ילט אבל טעיתי. תראה, המברשת שלי עלתה 150$ אבל היא אמורה להחזיק שנים (יש הגורסים גם מעל עשור) וההבדל שהיא והקרם עושים הוא ע-צ-ו-ם.

אני יכול לתאר את זה ככה. כשספר מגלח לכם את הפיאות, הסכין שלו עושה מן קחחט קחחט כזה מספק. את מרגיש כאילו אפילו הזיפים שהוא לא עבר עליהם גולחו עד היסוד. זו ההרגשה שמקבלים עם מברשת וקרם (ממש שומעים את הרעש הזה, אפילו בלי להחליף סכין). אם בכלל הולכים על כל החבילה זה מדהים. ה"מתקדמים" אגב באמת הולכים על הסכין הזו שדורשת השחזה (single blade) וטוענים שזו הדרך היחידה להתגלח. אני טוען שזו אחלה דרך להשאיר את העורק הראשי שלך בכיור ביום של חוסר תשומת לב.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני מסתכל בתמיהה קלה על אותה מברשת ב150$ שקנה ידידינו, וחושב שפעם הדבר הזה התרוצץ ביערות ואולי חלם להקים משפחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כל כמה גילוחים אתם מחליפים סכין ?

נראה לי שאני חי באורח חיים בזבזני.

בין שבועיים לשלוש .

הסכין מדגם מאך 3 .

ברור שטורבו...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חשבתי שרק אני מחליף סכינים בתדירות כזו גבוהה...

האמת שיש לי קצת סטיה, בכל מה שקשור לג'ילט, כבר שנים שאני רץ וקונה כל סכין שהם מוציאים,

יש לי אוסף של כל הסכינים שלהם, והאמת שמפעם לפעם יש שיפור, אבל לא עד כדי כך רציני שמצדיק את המחיר.

בכל אופן ה-"פיוז'ן" זו באמת קפיצת מדרגה, אבל עדיין הגילוח לא נהיה מושלם עדיין משהו חסר...

לגבי הויברטור, לא מבין מה הוא עושה, אבל מגניב שהאופציה קיימת, למה?! לא יודע.

לגבי הסכינים, האורך חיים שלהם פשוט ביזיון, יוצא לי להחליף סכין בחודש, ואני לא מתגלח כל יום, בין פעמיים לשלוש בשבוע.

פורסם

גם אני קונה כל חידוש זה ג'ילט, על החידוש האחרון ושמו פיוז'ן לא פסחתי.

הסכין החדשה מעולה! זה מתחיל בגילוח נעים יותר ופחות מגרה את העור ונגמר בידית אורגונומית יותר שנוח יותר לאחוז אותה ביציבות.

עושה רושם שהסכין מחזיקה פחות זמן מהמאך 3 (אני מתגלח פעם ביומיים) אבל לדעתי זה שווה את זה.

אישפוז, אני מוכן להחזיר לך את הכסף אם תמצא את הפיוז'ן כמוצר פחות טוב מהסכינים הפשוטים בהם את משתמש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא אומר שחללית הטורבו מתומנת הלהבים הזו מגלחת פחות טוב מסכיני ה-2 ש"ח שאני משתמש בהם.

אני כן אומר שלא רק שהיא לא מגלחת פי 10 יותר טוב (כפי שהיה הוגן לפי הפרשי המחיר) היא לא מגלחת טוב בהרבה מהסיבה הפשוטה שהסכינים הזולות האלו (שיק אקסטרא II קוראים להן) עושות עבודה פשוט מצויינת. כמה יותר טוב ממצויין כבר אפשר להיות? לא פי 10.

אה, כן. ובעניין מברשות ועניינים - אני לא בקטע של מברשת משיער בואש אבל מאז שעברתי להשתמש בקרם אחרי גילוח במקום באפטר שייב אני מבסוט לאללה.

פורסם

הייתי צמחוני שש שנים, נראה לי שהגירית החמודה הייתה שמחה להקריב את חייה על מנת שיהיה לי גילוח נעים יותר. אין אגב תחליפים לזה, לצערי. יש מברשות סינטטיות שהם פשוט נוראיות, יש מברשות מחזיר בר ויש מברשות משיער גירית (כל מיני דרגות). הקטע בשיער הגירית זה שהוא מסוגל להחזיק מים בצורה כזו שאף שיער לא יכול.

אפשר לקנות מברשת די טובה ב- 40$ + קרם ב- 15$, לא צריך להשתגע. הקרם יחזיק חודש או חודשיים והמברשת המון זמן. היתרון על הג'ל הנוראי של אדג' וג'ילט פשוט עצום.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...