Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי זימון לרענון נהיגה (עברו 3 שנים, ולא בגלל נקודות).

קבעתי את השיעורים ל2 ימי שישי, ושילמתי 157 ש"ח באשראי (דרך הטלפון). אגב, אני אמורה לקבל קבלה בדואר או אישור על זה ששילמתי? (שכחתי לשאול)

ראיתי שחלק מהאנשים כתבו שביום הראשון של הקורס מקבלים טופס ירוק ונדרשים להחזיר אותו עד השיעור הבא משולם.

מה זה אומר? צריך לשלם משהו בנוסף למה ששילמתי או מה שכבר שילמתי זה בסדר, וזה בעצם התשלום במקום הטופס הירוק?

הדעות פה חלוקות לגבי המבחן בסוף..אז יש מבחן?

פורסם
קיבלתי זימון לרענון נהיגה (עברו 3 שנים, ולא בגלל נקודות).

קבעתי את השיעורים ל2 ימי שישי, ושילמתי 157 ש"ח באשראי (דרך הטלפון). אגב, אני אמורה לקבל קבלה בדואר או אישור על זה ששילמתי? (שכחתי לשאול) לא

ראיתי שחלק מהאנשים כתבו שביום הראשון של הקורס מקבלים טופס ירוק ונדרשים להחזיר אותו עד השיעור הבא משולם.

מה זה אומר? צריך לשלם משהו בנוסף למה ששילמתי או מה שכבר שילמתי זה בסדר, וזה בעצם התשלום במקום הטופס הירוק?

לא צריך לשלם יותר עד כמה שאני יודע , אבל תלוי באיזה מכללה בחרת (יכול להיות שהם יכולים לדרוש תשלום נוסף עבור חומרים לקורס )

הדעות פה חלוקות לגבי המבחן בסוף..אז יש מבחן? בקורס שהיה ליידי כן היה מבחן

התשובות באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני גם צריך לקבל זימון מכיוון שעברו 3 שנים.

אגב, ללא תאונות, ללא מכות חנייה, ללא שריטות, ללא דוח"ות, ושימשיך כך.. 8)

השאלה שלי: בזמנו שהסתיים לי הנהג חדש, קיבלתי רישיון ל- 10 שנים, עד 2015. אם אני מתעלם ולא הולך, שוללים לי את הרישיון או בשנת 2015 לא יחדשו לי אותו?

פורסם

STIO - כמדומני, מקבלים את הזימון בגיל 21 או 3 שנים לפי המאוחר מבין השניים.

מה שאומר שאם יש לך 3 שנים רשיון ואתה עדיין רק בן 20 לא תקבל את הזימון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...