Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376937,00.html

קודם כל עם פורסם אני ממש מצטער, לא מצאתי את השרשור המדובר.

כל מה שיש לי להגיד זה כאילו WHA THE F*CK!?! איך אחרי דבר כזה אפשר לישון בשקט?

הבנ-אדם ידע שיפרצו לו מתישהו, התקין מצלמות בהרבה כסף לדעתי, כל יום השקיע להקליט מה שקורה מתחת לבית שלו עם הרכב שהוא כל כך נקשר אליו, כשבא פורץ שלא אכפת לו מכלום, שובר את השמשה ולוקח את הרדיו דיסק כאילו היה שייך לו

למה? למה? למה? למה שהמשטרה לא תנסה לחקור, איך מו מה כדי לברר את העניין?

מזכיר לי את המקרה שהיה לי עם הקטנוע לפני כמה ימים שלדעתי הוא יותר רציני כי גנבו את כולו,

אני רוצה היום אין טעם כבר לפנות למשטרה כשקרה לכם משהו רע חס וחלילה ופעם ידעתם שזאת העבודה של המשטרה!

היום? לא נשאר לכם כלום חוץ לחפש את הבנ-אדם בעצמכם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה עוד יהיה עלול להוביל למקרה של החקלאי שכבר התייאש מלפנות למשטרה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המשטרה פרסמה שלשנת 2006 היתה הרבה פחות פשיעה מהשנים הקודמות וזה כדי להראות שהם עושים משהו לרווחת האזרח.

הם הגיעו למסקנה הזו על פי כך שכמות הגשת התלונות ירדה משמעותית

אבל למעשה יש יותר פשיעה רק שאנשים כבר לא מגישים תלונות כי אנשים יודעים שהמשטרה לא תעשה עם זה כלום

אז לא רק שהפשיעה עלתה כי בכל זאת יש למשטרה פחות תלונות להיתמודדת איתם , גם אלו שפושעים יש להם יותר אינטרס להמשיך כי לא יתלוננו עליהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...