Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיז'ו 309 שנת יצור 1992. בעוד שבועיים אני צריך לעבור טסט:

1 האם אני צריך להביא אישור על תקינות בלמים כבר בטסט השנה? (או שמדובר רק על שנה הבאה, כאשר רכב יהיה כבר 15 שנה על הכביש)

2 האם נותנים אישור זה בכל מוסך או חייבים לגשת למוסך שמתמחה בבלמים?

3 מהי בערך עלות הבדיקה?

4 למישהו יש המלצה למוסך בירושלים לביצוע בדיקה הנ"ל?

פורסם

את האישור יתן לך כל מוסך שהוא מורשה משרד התחבורה וזאת לאחר שיפרק את גלגלי הרכב כדי לבדוק ולראות את מצב רכיבי מע' הבלמים. מוסך טוב והגון לכך הנו "מוסך השחר" שברח' יד חרוצים 14 א.ת תלפיות ירושלים, טל' 02-6731212

או 057-6601655 ובקש את איציק.

כמובן שאם משהוא לא תקין או שעובי רפידות ו/או נעלי בלם דק מדי אז יש לבצע הדרוש תיקון והחלפה ואז לקבל האישור מהמוסך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טעות, טעות, טעות!

אין לך כל צורך באישור על תקינות הבלמים בשנה הזו.

רק החל משנה הבאה תצטרך להציג את האישור.

התקנות קובעות - רכב שמלאו לו 15 שנים ולא רכב שהחל את שנתו ה-15.

חברים, אם אינכם יודעים בבטחה - אל תענו, חבל להטעות.

תמיד תוכלו לערוך חיפוש מתקדם על הודעותי בנושא, לא פעם אחת כתבתי ע"כ.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
טעות, טעות, טעות!

חשבתי כמוך, עד שהתייצבתי בשמחה לבצע טסט בסוויפט 92 ונדרשתי לאישור כזה במכון רישוי XXXX ב-YYYYYY.

בנושא דומה, למרות שאישור רכב מיושן נדרש רק פעם בשנה (כפי שמודפס על הרשיון) אני נדרש להציג כזה

(בתוקף - ולא צילום בן חצי שנה) בכל טסט (אספנות).

:turn-l:
פורסם

אתה לא צריך השנה אישור ועמית (kompy) כמובן צודק.

עשיתי בשנה שעברה (2006) טסט לרכב שנת 1991 ולא נתבקשתי להציג אישור בלמים.

וגם לא בשנת ,2001 כשעשיתי טסט לרכב שנת 1986

לגבי ה"מלאו" או לא "מלאו" 15 שנה - אף פעם לא הצלחתי להבין את זה, הרי הרכב שלך, שעלה על הכביש בחודש 3/1992 יהיה בן 15 ב 3/2007, כלומר ב 3/2007 ימלאו לו 15 שנה,הוא לא מתחיל את שנתו ה 15, אלא מסיים אותה, ויש כאן סטירה מסויימת, כי את האישור אתה נדרש בכל מקרה להציג רק בטסט בשנה הבאה.

עריכה - אותו רכב שנת 1991 למעשה עלה על הכביש עוד בסוף 1990, כך שבמועד הטסט בסוף 2006 הוא היה כבר בן 16, ועדיין לא נדרש להציג אישור, כי שנת הדגם שלו היא 1991 והיא הקובעת .

פורסם

שאלה קטנה, אני מבצע בדיקת בלמים אצל מוסך מורשה (עלות הבדיקה 100 ש"ח) , ובבדיקה התגלה כי הבלמים לא תקינים, אזי המוסך יתקן לי את הדרוש וכמובן אשלם עבור התיקון.

השאלה היא, האם יש לשלם על הבדיקה(100 ש"ח)?

זה נכון

פורסם

הנושא הזה עלה כבר בפורום.

זה תלוי במוסך, את הכסף שלו הוא יקבל בכל מקרה.

יש כאלו, שיכללו את מחיר האישור בתוך מחיר ה"עבודה", ויש כאלו שייחבו עבור האישור בנפרד.

• תוכן חדש...