Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קליאו ספורט 10/03/07+תמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או ערד,

או טיול בצפון,

או ג'ימיקנה במרכז...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בפנים!

היה ממש כיף לשבת לדבר עם אנשים - בהחלט חבר'ה על רמה:)

אני בעד לשלב בפעם הבאה איזה משהו טכני, הרצאה שאלות או משהו בנושא.

פורסם

אני אגיע בכיף... רק תגידו מתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היה באמת אחלה

אנשים ברמה גבוהה! עם רכב ברמה גבוהה

היו שם כמה רכבים שמורים על גבול הפנאטיות...:-D

מחכה למפגש הבא (רוני וניר, אולי תארגנו הדרכות ג'ימקאנה?)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני רואה שמאוד נהנתם...:-P

כיף לראות שכמות הרכבים שמגיעה, גדלה מאז המפגש האחרון אי שם לפני חצי שנה.

לצערי לא התאפשר לי להיות שותף למפגש הזה וגם לא ראיתי ייצוג למעוצבת של היצרן...:|

אז מי מוכר תוך חודשיים ?:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

היו שם כמה רכבים שמורים על גבול הפנאטיות...:-D

לסלי

אני מניח שמדובר על הרכבים יוצאי שראל טיונינג :wink:

אייל

BMW M135I

פורסם

דרך אגב,

כדי להקל עלי את התקשורת עם חברי המועדון, כל מי שלא שלח מייל אלי כדאי שיעשה זאת (גם אנשים שאני מכיר אישית).

לא כל דבר אני יכול ורוצה לפרסם פה ב-CF.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר,

האם ניתן לשלוח חומר בתפוצה הזו?

לדוגמא לינק שאני חושב שיעניין את כולם - פשוט לעשות replay to All ?

או שאתה רוצה להתארגן עוד על מספר האנשים ולצמצם את הרשימה?

פורסם

אני חושב שהג'ימקאנה הזאת של החבר'ה עם 306 צריכה לתת לנו דחיפה לעשות אירוע בסגנון משלנו,

זה יכול להיות משהו מאוד מוצלח וכיפי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני מניח שמדובר על הרכבים יוצאי שראל טיונינג :wink:

אייל

אכן כן...אני לא מכיר את שראל המפורסם, אבל הוא דוגמה מעולה לפנאט אמיתי (RESPECT)

אייל האוטו שלך חולני במצב ובהשקעה שלו (שוב RESPECT)

אני לא כזה מטורף אבל יש הערכה למטורפים (אני נותן לאוטו לשרת אותי, לא להיפך)...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אכן כן...אני לא מכיר את שראל המפורסם, אבל הוא דוגמה מעולה לפנאט אמיתי (RESPECT)

אייל האוטו שלך חולני במצב ובהשקעה שלו (שוב RESPECT)

אני לא כזה מטורף אבל יש הערכה למטורפים (אני נותן לאוטו לשרת אותי, לא להיפך)...

לסלי

אני רק עושה את המוטל עלי כמתחייב בחוזה הקנייה :wink:

BMW M135I

פורסם

היה יכול ליהיות יותר מעניין אם היו באות עוד כמה רנו ספורטיביות.

בכל זאת,כמה אפשר להסתכל ולדבר על אותו הרכב?..בצ'עבב!8)

Rikshanoam-R

פורסם
(רוני וניר, אולי תארגנו הדרכות ג'ימקאנה?)

לסלי

הם היו מארגנים, אם הם היו יודעים לנהוג.. :evil:

לניר אין צמיגים טובים אף פעם וסרוניס כבר לא מגיע לשום אירועים. הוא ניצפה מסדר קונוסים לאלי אבוחצירא באיזה מנחת מבודד בתמורה לסיבוב על הT SPORT!

:lol:

וברצינות אנשים המפגש מתקיים בשעה מוקדמת מידי. 10 בבוקר ביום שבת?? ב13:00 התעוררתי והתקשרתי לניר לשאול אם יש טעם לבוא?!

אני מבין את שיקולי המשפחות אבל רבאק איך זה שכאשר נעשים זקנים פתאום מקבלים מרץ לקום כל כך מוקדם בשבת בבוקר??

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...