Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש דרכים מעניינות איך להמתיק/לבטל/לשפר או כל-דבר-אחר-שיוציא-אותי-מהסרט-הנורא-הזה

ואם לא, מה המדיניות של התשלומים (1000 שקל הביאו לי לובשי המדים הכחולים) איך ניתן לדחות את הקץ.

תודה מראש

פורסם

חבל .... נפלת על שבוע לא ממש טוב לעבור בו באדום.........

אממ..

זאת עבירה ראשונה שלך? (אם זו עבירה ראשונה אתה יכול לצאת בלי שלילת רשיון)

כמה זמן יש לך רשיון? (אם אתה נהג חדש אכלת אותה)..

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

זה מה שיש לך לומר לבחור?

רק השבוע נהרגו יותר מ 10 אנשים בגלל אור אדום.

תלמד לפעם הבאה לא לעבור רמזור אדום זה לא הופך אותך לגבר זה יהפוך אותך לרוצח.

הקנס הזה ילמד אותך לפחות אני חושב שלא לעשות זאת שוב לא מדובר פה על כסף אלא על חיי אדם.

VeNoM

פורסם

אני במקומך הייתי אומר תודה ושגם ככה יצאת עם גלולה יחסית מתוקה.

במקרה היותר גרוע היית חוזר הביתה בארון או מוצא את עצמך מאחורי סורג בגלל ששלחת משפחה שלמה לקנות ארונות.

על טעויות של ילד עכשיו תשלם כמו גבר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שלם ושתוק. זו אחת העבירות הכי מיותרות, הכי חסרות הצדקה והכי מסוכנות. חבל שזו בכלל ברירת קנס ולא העמדה לדין עם עונש מאסר בפועל.

תגיד תודה שזה 1000 ש"ח ולא חודשיים בבית לוינשטיין שזה העונש היותר מקובל לעבירה שביצעת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפותח השרשור:

שלם, שתוק ותגיד תודה שלא הרגת אף אחד.

אני לא חושב שמישהו מיושבי הפורום ידריך אותך באיך להמלט מעונש על חציית רמזור באדום.

פורסם
למישהו יש דרכים מעניינות איך להמתיק/לבטל/לשפר את הבחור שבית לווינשטיין שנהג אחר פגע בו ,(הפעם זה יכול להיות אתה ) ששכב לצידי , אף אחד לא יטיב את מצבו/ישפר/ימתיק . במקרה שלו לצערו הוא לא מת הוא משותק או כל-דבר-אחר-שיוציא-אותי-מהסרט-הנורא-הזה אז אצל מי הסרט הנורא?

ואם לא, מה המדיניות של התשלומים (1000 שקל הביאו לי לובשי המדים הכחולים) איך ניתן לדחות את הקץ.

תודה מראש

מצטער שאני לא יכול להיות נחמד אליך , אבל בעבירות כאלו של שכרות ומעבר באור אדום , זה פשוט כמו לשים גפרור לייד פתיל תבערה , אם אתה לא תהרוג/תהרג/תפצע/תיפצע זה רק מקרה זמני . בטוח שפעם זה יקרה גם לך אם תמשיך לעבור באור אדום ו/או תנהג שיכור .

אז הפעם יצאת מאוד בזול אני מקווה למענך ולמען שכניך בכביש שתלמד מזה להבא

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איך אני אוהב את הצדיקים האלו שישר נטפלים, הבחור עשה עברה אני בטוח שלא בכוונה, מודע לכך שזאת עברה חמורה ומסכים עם חומרת העונש, אבל למה להתנהג ככה בבושת פנים?

כן גם לי קרה שעברתי בטעות באדום, זה קורה אנחנו בני אדם שלרוב שכולים ותרבותיים, ומביעים חרטה על מעשינו גם אם נעשו הלא אבל בכפנו.

אם אתה נהג חדש אין לך סיכוי לצאת מזה, טוב שלא גררו את הרכב ושלא קיבלת שלילה, אתה יכול לבקש להישפט לומר את טענותיך בפנהי השופטים, אולי יוותרו אולי תמיר את זה למשהו אחר.

איפה נתפסת בצומת מרכזית, בין עירונית, בתוך העיר?

תבקש להישפט, למרות שאין לך על מה נתפסת? תגיד תודה שזה נגמר ככה וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה היתה תגובתך לשוטר או ליתר דיוק, מה רשם השוטר בדו"ח בדברי הנהג?

ע"פ דברים אלו שנרשמו מפיך ניתן לדעת האם אפשרי "לעזור" לך אם לאו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
איך אני אוהב את הצדיקים האלו שישר נטפלים.

הבעיה היא לא אם הוא טעה אלא שאם טעית אז שלם וקבל את העונש.

אין לי גם כל עניין לפרט שיטות להתחמקות מכזו עבירה שעוד שנה איזה ערס שיכור שעבר באדום יחפש אותן וינצל אותן.

המידע היחיד שאני כן מוכן לתרום זה שלשכת עורכי הדין מפרסמת עכשיו ברדיו ייעוץ ראשוני חינם בענייני תעבורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשלם את הקנס

תשב בבית פחות 1000 שקל

ותשאל את עצמך, למה תרמת 1000 ש"ח סתם למדינת ישראל (יכולת לתרום אותם לאיזו אגודה כזו או אחרת )

במקום לעצור ברמזור אדום.

הרי אין שום הצדקה לא לעצור ברמזור אדום, אלא אם אתה מוביל מישהו באוטו ואתה חייב להגיע לבית חולים כי אם לא הוא מת לך בפנים. והרי לא זה המקרה אחרת השוטר לא היה רושם לך דוח אלא עוזר לך (ברוב המקרים)

מצטער, אבל אם תלך עם זה למשפט לדעתי רק יחמירו איתך מעבר לכך.

במיוחד בעקבות השבוע האחרון וריבוי תאונות הדרכים.

עמית

פורסם
למה לעזאזל עברת באדום?

מצטרף לשאלה. אולי נוכל לעזור אם נבין בדיוק מה קרה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
למישהו יש דרכים מעניינות איך להמתיק/לבטל/לשפר או כל-דבר-אחר-שיוציא-אותי-מהסרט-הנורא-הזה

תודה מראש

מלבד הקנס הכספי קיבלת גם 10 נקודות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...