Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

כאמור , האם מייבש שיער ( הידוע בכינויו " פאן " במספרה השכונתית ) , יכול לגרום להיווצרות חשמל סטאטי ?

אם כן - יש הבדל בין מצב קור לחום ?

תודה .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מצב קור וחום, יש מצב חום בו גוף החימום מופעל, וזהו, המצב השני פשוט לא מפעיל את גוף החימום, ויש שתי דרגות, למעשה אם אני לא טועה, שני גופי חימום.

פורסם

יופי ארז . :roll:

תספק מידע שיכול למלא אנציקלופדיות , אבל על השאלה לא ענית . :|

האם יכול להווצר חשמל סטאטי כתוצאה משימוש במייבש שיער ? ואם כן , כיצד ניתן למנוע אותו ?

פורסם

השאלה לא מכוונת לשימוש המקורי של המייבש .

אני מעוניין להשתמש במייבש כשהוא מכוון לקור ( ז"א גום חימום לא מופעל ) , על מנת להעיף לכלוך ואבק מהמחשב .

חשבתי על זה והבנתי שיש סיכוי שזה יגרום לחשמל סטאטי , שכידוע לא בריא בכלל לרכיבים במחשב .

ואל תנסה לשכנע אותי לקנות ספריי בלחץ , אני לא הולך לשלם כסף על אוויר .

פורסם

אני השתמשתי במייבש שיער להעיף אבק מהמחשב, לא חשבתי על חשמל סטטי האמת, כמובן במצב קור.

הכל תקין, לא קרה שום דבר.

לדעתי - לא אמור להיות, שהרי זה סה"כ מאוורר.

לך לאיזה מוסך עם המחשב - יש להם שם אחלה לחץ אוויר :-)

אלעד

פורסם

אין שום בעיה להשתמש בו להעיף לכלוך מהמחשב, עשיתי את זה מיליון פעם וחייתי כדי לספר על זה :idea:

פורסם

לא הכי יעיל כי זרם האויר לא מספיק חזק. מעבר לזה אין שום בעיה של חשמל ססטי. לפחות לא משהו שאני נתקלתי בו.

פורסם

שואב אבק לא הצליח להסיר כמויות גדולות של האבק . למעשה , מעט מאוד ( מאוד ) , מהלכלוך הוסר .

אם כך - מייבש שיער It Is ?

פורסם

אישפוז , בפעם האחרונה שניסיתי שטיפת קיטור , נאלצתי להחליף מחשב משום מה . :loco:

ויוליה , תודה , אבל מטלית לא עשתה את העבודה - בדומה לשואב האבק , גם כאן נתקלתי בבעיה במקומות היותר צרים וקשים לגישה .

כנראה שננסה את מייבש השיער , או שאנסה להשיג מפוח עלים / קומפרסור ( מה שפחות סביר שיקרה , ככל הנראה ) .

• תוכן חדש...