Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהולך שם... אימפרייה של פירוקים הייתי ובכיתי, בעודי מפרק צינורות מזגן (סוף סוף לנצ'יה דדרה בפירוק!) למתוקה שלי......הגיע גרר ועליו לנצ'יה דלתא G.T.i. e שחורה מטמטמת לפירוק!! האוטו היה שלם הוא הושבת על מכה בדלתות, ולא רק זה בתוך האוטו היו מ-ל-א חלקי חילוף כולל דלתות להחלפה...אחרי מספר התחנפויות ותחנונים הוא הסכים למכור לי את האוטו קומפלט ב 2000 שקל, טסתי לכספומט ו...נבלע לי הכרטיס

אתם קולטים, האוטו נוסע במצב פצצה והורידו אותו מהכביש רק בגלל שלביטוח לא היה שווה לתקן אותו עכשיו אני בבית אוכל את עצמי ומתפתל מבאסה על ההזדמנות שהיתה ונעלמה...(בחלקים חלקים) :cry: .

וזה רק על קצה המזלג...מסביבי היו אלפות (75,סוד,GTV רקובה), אמריקאיות, גרמניות (קוראדו,גולף GTI ) וכל מה שבא בחלומות....

אני את גן-עדן מצאתי...מה איתכם?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
יש מצב למצוא שם ג'נטים 14" ללנצ'יה?

איפה זה בכלל? זה ליד נהריה, לא? :?

אכן, ליד נהריה.

15 דקות נסיעה מנהריה.

נ.ב.

יש מצב למצוא שם חלקים לראלי???

לא נראה לי..אבל לך תדע.

אולי איזה רדיאטור עצבני? :D

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אני מניח שהרדיאטור שישכב שם כנראה היה עצבני מידיי :) הומור שחור...

בכל אופן... חבל שזה קצת רחוק, אבל אולי פעם...

ודבר אחר, יש DELTA GT ליד העבודה שלי בת"א, שחורה, אתמול עוד חשבתי שהיא נוסעת, אבל היום מישהו הוריד לה את הגריל והפנסים, ומסתבר שהיא מושבתת... אפשר להחזיר אותה לחיים, פשוט נדמה לי שלא שווה... אגב למוסכים שם יש פורייקטים נחמדים... קורבט C4 שהם משפצים ועוד משהו... אני אוהב לראות מכוניות נדירות יחסית במוסכים שעובדים עליהן בצד...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כן.

יש שם אימ(ב) פרזות,אמריקאיות ספורטיביות (טראנס אמים ושאר שריריות),הרבה פיאט אלפא לנצ'יה ועוד כל מיני דברים מעניינים.קניתי שם עם חבר מנוע משופר של פונטו GT מאיזה מגרש שהחזיק גם מבחר יפה של לנצ'יה תמה,אלפא 33 ועוד כל מיני דברים מעניינים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כן.

יש שם אימ(ב) פרזות,אמריקאיות ספורטיביות (טראנס אמים ושאר שריריות),הרבה פיאט אלפא לנצ'יה ועוד כל מיני דברים מעניינים.קניתי שם עם חבר מנוע משופר של פונטו GT מאיזה מגרש שהחזיק גם מבחר יפה של לנצ'יה תמה,אלפא 33 ועוד כל מיני דברים מעניינים.

אתה זוכר אולי איך קראו למגרש או איפה הוא היה ממוקם שם ?

• תוכן חדש...