Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Earthquake בן 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז כשקניתי את הפונטו, היו בה 2 מגברים מאחור. אחד נתתי לחבר, יחד עם כל החיווט, ונשאר אצלי מגבר אחד ויחיד.

שמו PA - 2040C מבית Earthquake. אף אחד ששאלתי (מתקינים, חברים, דודים ודודות) לא ידע כנראה, כי כולם אמרו שהוא "פשוט" "לא משהו" "אה" וכו'. אתמול מישהו סיפר לי ש"אה, מגבר לא רע בכלל, מסוף שנות השמונים. אפשר לעשות איתו משהו."

אני כמובן לא יכול להיות בטוח ב100% אז אני אשאל פה, למרות שלא נראה לי שמישהו יידע. אבל שווה לנסות. המגבר יוצר בסן פרנסיסקו, את זה אני יודע.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מוציא 2X40 ב 4 אוהם. אם הוא איכותי (ואני משער שהוא מגבר די איכותי) הוא יכול להתאים פרפקט לטוויטרים.

למידע נוסף אני מציע את גוגל ו elitecaraudio.

איתמר.

עריכה: ה C מציין "כרטיס קרוס-אובר", משמע ניתן לשנות את הקרוס הפנימי ולשנות את נקודות החיתוך האפשריות. לצורך העניין פטנט דומה קיים גם ב VRX של אודיסון.

עריכה 2: לא בטוח שהוא מסאן-פרנסיסקו. לאיירת'קוויק הייתה נטייה לקרוא למגברים שלהם לפי ערים שונות.

עריכה 3: ראה סעיף 2 מבוטל. התבלבלתי עם חברה אחרת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שידוע לי.

הוא לא כזה ישן! לא בן 20. אבל הוא מלפני שנות ה2000.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה איתמר! זה נורא משמח אותי :D

ואלי, יכול להיות. אבל הבנאדם טען שהמגבר יוצר בארה"ב, לפני שהמפעלים של EQ עברו לסין. או משהו כזה. וזה היה לפני כך וכך שנים.

עריכה: אני לא מוצא כלום על המגבר באתרים שציינת איתמר.

פורסם

אוקיי, ביררתי עוד קצת.

המגברים מהסדרה הזו נבנו ע"י חברת ZED AUDIO שהמקים שלה (פיטר, מרטין או משהו כזה) בנה בזמנו מגברים מצויינים להייפוניקס ולאנזאר והם המגברים שבנו את המוניטין של החברות הללו.

במילים אחרות, שמור את המגבר הזה :lol:. הוא מצויין.

איתמר.

עריכה: קבל: http://www.zedaudio.com/aboutus.html

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איפה אתה מוצא את הדברים האלו איתמר :x האמת שבחיפוש בגוגל מצאתי מכרז באיביי שהיה מצויין שם את הדגם וזד אודיו... בכ"מ שלחתי להם אימייל.

פורסם

:shock: :shock: :shock:

אוקיי (סמיילי של קיפול זנב בין הרגליים). מוזר מאוד. נתקלתי בשם אירת'קווייק וזד אודיו בכמה שרשורים בפורומים מכובדים וגדולים. כנראה שגם בארצות הגויים יש חרטטנים.

איתמר.

• תוכן חדש...