Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סניק הולכת (גראנד) סניק באה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לאחר שלוש שנים ותשעה של שירות נאמן הגיע תורה של הרנו סניק שלי להיעלם בנבכי ההסטוריה.

בסך הכל למרות השם הנוראי שיצא לדגם הזה בכל הקשור לאמינות הסניק שלי יצאה לא רע, למרות שהיא עברה (כמעט) את כל החוליים והצרות הידועים של הרכב הזה, אלא שכל הבעיות טופלו לפני שהמצב נהיה אקוטי, ולא היה שום נזק מעבר לתקלה הראשונית.

את מס' הפעמים שהסניק שלי נכנסה למוסך בתקופה ששרתה אותה ניתן לספור על אצבעות יד אחת:

6.2003 מסירה

7.2003 ביקורת 1500 ק"מ

9.2003 תיקון פחחות לאחר פגישה לא נעימה עם מחסום.

12.2004 החלפת חיישן EVM בגיר, וטיפול 30000 ק"מ/שנתיים באותה הזדמנות.(החלפת שמנים בלבד)

1.2007 טיפול 60000ק"מ/ארבע שנים - החלפת שמנים, נוזל קירור, כל הרצועות למעט רצועת תזמון, פולי מנוע שכמעט התפרק, תושבת גיר ובלמים. (אל תשאלו כמה עלה - זה היה הרבה מאד...)

לאחר קרב (די צמוד - יש לציין) עם מאזדה 5 הוכרע להישאר עם רנו וללכת על הגראנד סניק, מהסיבות הבאות:

1. עלות הביטוח הינה כשליש מעלות הביטוח של המאזדה.

2. בסניק יכולים לשבת 5 אנשים ויש המון מקום למטען, במאזדה עם חמישה אתה כבר בבעיה...

3. ברנו לקחו את הסניק בטרייד אין ונתנו הנחה יפה מאוד על הרכב החדש (כך שלמעשה קבלתי על הרכב הישן כמה אלפים מעל המחירון...) במאזדה - לא היו מוכנים לדבר על טרייד אין, והנחות, גם הבן של המנכ"ל לא מקבל...

בסך הכל, מהמעט שהספקתי לנסוע בחדשה, מדובר על שיפור עצום בחווית הנסיעה ברכב - רק ההגה החשמלי מקלקל קצת את התחושה בנהיגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתחדש

גם אבא שלי החליף לפני שנה את הסנייק 2002 2.0 בסניק 1.6 חדשה

והוא מאוד מרוצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דבר ראשון תתחדש ותהנה, מדובר בהחלט על רכב שהוא לא פחות ממעולה בקטגוריה שלו.

אני כבר מזה זמן מחפש סניק ידנית, ופשוט אין בנמצא, אבל האוטומטיות אשר מצורף להם ספר רכב מסודר ואו קבלות על טיפולים מסודרים ובזמן זוכות למחירי מחירון ללא בעיה , ונחטפות לאחר מספר ימים מועט..

לגבי פולי מנוע - האם לא היה ריקול לתקלה זו ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...